justynamar 19.07.2011 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Witajcie jak zapewne wielu kredytobiorców biorących nieruchomość na kredytwymagane było ubezpieczenie od zdarzeń losowychmnie to dopiero czeka i chciałam zapytac gdzie którego ubezpieczyciela warto wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M. W. 19.07.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Witajcie jak zapewne wielu kredytobiorców biorących nieruchomość na kredyt wymagane było ubezpieczenie od zdarzeń losowych mnie to dopiero czeka i chciałam zapytac gdzie którego ubezpieczyciela warto wybrać Z tego co się orientuję, dobrą ofertę finansową(promocje), ma firma INTER. Pakiet ochronny też jest przyzwoity. Signal Iduna, Compensa i Aviva są nieco droższe. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts