pnna migotka 28.02.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Płyta piankowa to jest myśł. Prosimy o relację z DIY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 28.02.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 ... lukasz69karolina ja będę robiła literkę z płyty piankowej, można kupić w sklepie dla plastyków, będzie grubsza wtedy bo taka płyta ma około 5-10mm można też ze sklejki - będzie mocne i grubości duże są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carnation 28.02.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Wow!!! Proximko jakie piękne kubki!! i poduszki ach, po cichutku zazdroszczę zdolności manualnych, ja niestety nie posiadam takowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 02.03.2014 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Wow!!! Proximko jakie piękne kubki!! i poduszki ach, po cichutku zazdroszczę zdolności manualnych, ja niestety nie posiadam takowych Nie przesadzajmy z tym talentem, prosty wydrukowany szablon na papierze klejącym, wyciełam wzór , przykleiłam do poduszki, pomalowałam farbami i gotowe. Potrzeba tylko trochę chęci. Polecam wszystkim którzy nie chcą wydawać za dużo pieniędzy a chcą mieć coś oryginalnego w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carnation 05.03.2014 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Nie przesadzajmy z tym talentem, prosty wydrukowany szablon na papierze klejącym, wyciełam wzór , przykleiłam do poduszki, pomalowałam farbami i gotowe. Potrzeba tylko trochę chęci. Polecam wszystkim którzy nie chcą wydawać za dużo pieniędzy a chcą mieć coś oryginalnego w domu Skoro piszesz, że to nie jest trudne to i ja spróbuję - ja właśnie należę do tych, którzy nie chcą wydawać za dużo pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 05.03.2014 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Skoro piszesz, że to nie jest trudne to i ja spróbuję - ja właśnie należę do tych, którzy nie chcą wydawać za dużo pieniędzy spróbuj i koniecznie napisz, a najlepiej pokaż jak ci poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 09.03.2014 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 (edytowane) W końcu udało mi się dokończyć mój kącik biurowyhttp://i61.tinypic.com/1zefby8.jpg Córka też będzie miała trochę miejsca dla siebie http://i62.tinypic.com/4qfeu.jpg http://i59.tinypic.com/35c4u4z.jpg Edytowane 20 Marca 2014 przez proximka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 09.03.2014 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 I kwiatek też znalazł swoje miejscehttp://i61.tinypic.com/509k0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.03.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 12.03.2014 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 dzięki rere. Jeszcze jest trochę pracy do wykonania ale po roku ciężko się zmobilizować. Dobrze, że chociaż kącik biurowy udało mi się zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 12.03.2014 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 agatah:Hej! Widzę, że masz w domu ramki na zdjęcia z Ikei. Czy to są te, które mają z tyłu żyłkę do powieszenia? Jak są wieszane? Czy na gwoździk czy wiercicie w ścianie pod kołki? Ta żyłka się nie luzuje? Czy może wieszacie jakoś inaczej? Agata Agata, te większe mają taki haczyk metalowy, a te mniejsze poprostu papierowy haczyk więc wszystkie ramki powieszone są przy pomocy wkrętów, czyli najpierw kołeczek, wkręt, wieszamy i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 20.03.2014 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 No to zabrałam się za odnawianie okropnie starych foteli. Od jakiegoś czasu szukałam fotela do salonu oraz małej sofki do gabinetu Męża. Cen powalały. Na szczęście teściowa wygrzebała z piwnicy stare fotele z 74 roku, a więc starsze ode mnie:rolleyes:. Zabrałam się za ich obszywanie bo kształt mi pasował i były bardzo wygodne. Akurat trafiły się trzy: jeden pójdzie do salonu a dwa połączone jako sofka do gabinecie. Fotorelacja dzisiaj. Na razie obiłam dwa bo trzeci trzeba trochę podreperować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 21.03.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 rany rany - juz zazdroszcze!! od 3ch lat szukam wymarzonego fotela ktory nie zruinuje domowego budzetu mamy obiecane fotele od babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 21.03.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Foto!, foto!' Foto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 24.03.2014 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 (edytowane) no to wklejam, tylko się nie przestraszcie pierwszego zdjęcia bo fotel nie wyglądał za pięknie... Nasz trupek:lol2:http://i58.tinypic.com/k0k8t5.jpg i tak wygląda teraz, jeszcze z przodu muszę podszyć bo wisi kawałek ale mniej więcej jest skończony http://i60.tinypic.com/2ikwok5.jpg Edytowane 24 Marca 2014 przez proximka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.03.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 :jawdrop::jawdrop: to na pewno ten sam??????????? świetnie wyszło... jak kolor działa cuda :) ps. na jakiej wysokości od podłogi masz zamontowane baterie umywalkowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 25.03.2014 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 :jawdrop::jawdrop: to na pewno ten sam??????????? świetnie wyszło... jak kolor działa cuda :) ps. na jakiej wysokości od podłogi masz zamontowane baterie umywalkowe?? Jak wrócę to sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 25.03.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Proximka! To wszystko własnymi ręcami? super!, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 25.03.2014 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Proximka! To wszystko własnymi ręcami? super!, Tak, własnymi. Trochę to trwało, obszycie jednego fotela średnio zajęło mi ok. 2,5-3h. Ale było warto, proste minimalistyczne fotele za niedużą kasę. Gorzej będzie z tym ostatnim bo muszę jeszcze wymienić gąbkę bo się rozsypuje :jawdrop:/FONT] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 25.03.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 OMG. Też muszę popróbować, mam jeden prlowski "antyk" do liftingu;) Jesteś zdolna bestia. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts