proximka 25.01.2013 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 gawkatszkło ma szerokość 100cm ale do tego jest jeszcze wgłębienie powstałe po zabudowie geberita 30cm. Gdybym miała zrobione dobre spadki, a przyznam się że nie mam to by się nic nie wylewało. Bo nie chlapie się tylko syfon nie odbiera za szybko a kafelkarz dał plamę. Ale nie jest źle, jak ja się kąpię to nie leci natomiast jak mąż który sobie puszcza maksymalny strumień wody no to jest gorzej. Mamy podłogówkę w łazience więc szybko wysycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 25.01.2013 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Musze jeszcze wkleić zdjęcia mojej nowej szarej ściany za schodami. Vhciałam wkleić teraz ale czekam jeszcze jak założą listwy. Zamówiłam białe wysokie na 100mm o takie http://imageshack.us/a/img266/57/listwau.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawkat 25.01.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 gawkat szkło ma szerokość 100cm ale do tego jest jeszcze wgłębienie powstałe po zabudowie geberita 30cm. Gdybym miała zrobione dobre spadki, a przyznam się że nie mam to by się nic nie wylewało. Bo nie chlapie się tylko syfon nie odbiera za szybko a kafelkarz dał plamę. Ale nie jest źle, jak ja się kąpię to nie leci natomiast jak mąż który sobie puszcza maksymalny strumień wody no to jest gorzej. Mamy podłogówkę w łazience więc szybko wysycha. dzięki, czyli masz łącznie 130cm. Muszę się to pomierzyć dokładnie. Podłogówka też będzie, więc nie powinno być problemu faktycznie. Listwy białe też mi się podobają, ale nie mogę za nic przekonać mojej drugiej połowy, że listwy mogą być w innym kolorze niż podłoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 25.01.2013 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 (edytowane) dzięki, czyli masz łącznie 130cm. Muszę się to pomierzyć dokładnie. Podłogówka też będzie, więc nie powinno być problemu faktycznie. Listwy białe też mi się podobają, ale nie mogę za nic przekonać mojej drugiej połowy, że listwy mogą być w innym kolorze niż podłoga Tylko jak będziecie robić podłogę pod prysznicem to zróbcie porządny spadek Co do listew to pokaż mu zdjęcia, ogólnie lepiej wyglądają jak są białe drzwi ale ja się zdecydowałam mimo drzwi w kolorze dębu. Ważne że wszędzie będą takie same listwy. Liczy się konsekwencja Edytowane 25 Stycznia 2013 przez proximka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 25.01.2013 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 (edytowane) A taki narożnik pojawi się u nas już na początku lutego http://imageshack.us/a/img203/3817/presto1.jpg Edytowane 25 Stycznia 2013 przez proximka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 25.01.2013 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Tylko w tkaninie a ni skórze, kolor grafit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 25.01.2013 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Do narożnika kupiłam już poduszki filcowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 25.01.2013 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Filcowe szare + dwie czarne i nie wiem czy do nich będą pasowały zwykłe bawełniane z nadrukiem (dla kontrastu chyba) http://imageshack.us/a/img843/3824/medium20121208184354f40.jpg http://imageshack.us/a/img843/8885/large2012062214215952db.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 28.01.2013 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 No i z listwami porażka Kupiłam , przywieźli okazało się że naprawdę ładne i porządnie wykonane. Tylko co z tego jak nie można ich założyć bo wykonawca nie ma piły do tak wysokich listew. I dzwoniłam po różnych firmach, ale jak tylko listwy do ułożenia to nie chcą przyjechać bo za mało roboty, albo właśnie nie mają czym uciąć. Mam nadzieję że uda się chociaż zamienić listwy na niższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 28.01.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Proximka nawet nie pisz że z tymi listwami problem jakiś bo moi fachmani kłaść mają we czwartek a na razie coś podejrzanie milczą. Może też załapali że nie mają jak dociąć. Obym sobie nie wykrakała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 31.01.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Piroximka podgladam Twój wątek i masz pięknie, Twoja kuchnia jest idealna, chyba zdecyduje się na coś podobnego. Powiedz co masz za zlew w kuchni, jaka firma ? I jak sie psrawuje ? Jesteś zadowolona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 31.01.2013 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Piroximka podgladam Twój wątek i masz pięknie, Twoja kuchnia jest idealna, chyba zdecyduje się na coś podobnego. Powiedz co masz za zlew w kuchni, jaka firma ? I jak sie psrawuje ? Jesteś zadowolona ? Powiem szczerze, że jestem bardzo zadowolona. Zlewozmywak firmy ALVEUS ROCK. Łatwo się czyści nie ma z nim problemów. A jego największym plusem jest cena !. Chciałam FRANKE ale był dużo droższy, do tego ALVEUS daje chyba 5 lat gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 31.01.2013 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Przyszły w końcu do mnie nowe plakaty, jak zwykle w czerni http://imageshack.us/a/img62/9475/mobydick.jpg http://imageshack.us/a/img705/2952/theraven.jpg tylko muszę odwiedzić IKEĘ żeby kupić ramki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 31.01.2013 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Już zrobiony mamy też pokoik dla gości, jest to jedyne kolorowe pomieszczenie w domu. Zdjęcia wkleję ale czekam jeszcze na listwy w całym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 01.02.2013 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 wracając do listew - jakaś porażka zawołali 15zł za montaż co przy 130mb byłoby niezłą kwotą. Ale dzięki Bogu mam sprytnego męża, który pojechał do JULI kupił dobrą piłę za 200zł (ręczną co prawda) zrobiliśmy wczoraj próbę przycinania i chyba się uda zaoszczędzić trochę grosza:p. Wyszło naprawdę bomba. Wiem że będzie to dłużej trwało ale dzięki temu zostanie na zakup lepszej kostki na podjazdy. Od dzisiaj zabieramy się za robotę przy listwach. Mąż przycina ja kleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 01.02.2013 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Ku pamięci i dla tych, którzy kochają proste i nowoczesne wnętrza link http://www.onekindesign.com/category/real-estate-2/page/3/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 03.02.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Witaj jakiej szerokości masz szafkę w kuchni pod kuchenkami - masz na gaz i indukcję ? jeśli tak to proszę podaj mi jaką masz między nimi odległość. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 04.02.2013 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 wszystkie szafki z szufladami mam 80cm, odległość między kuchenkami ok10cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 04.02.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 dziękuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 04.02.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 (edytowane) Piroximka dzięki za odp. na privie. Czy te twoje vileroy to new port grey kolor ? Ja tak o szczegóły dopytuję ale niestety muszę pół świata przejechać żeby coś na żywo pooglądać.A czy jasne w górnej to masz IVORY czy WHITE ? Edytowane 4 Lutego 2013 przez Milena7770 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts