proximka 04.02.2013 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Piroximka dzięki za odp. na privie. Czy te twoje vileroy to new port grey kolor ? Ja tak o szczegóły dopytuję ale niestety muszę pół świata przejechać żeby coś na żywo pooglądać.A czy jasne w górnej to masz IVORY czy WHITE ? Kurcze, muszę zajrzeć na stronę bo już nazwy płytek nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 04.02.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Jakbyś mogła to proszę chciałam porónać i musze w końcu coś zaprojektować i zamówić i zamknąć choć jeden temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 04.02.2013 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Newport DK20 tylko ich chyba nie mam w łazience tylko na parterze w holu, a w łazience chyba BERNINA RT5M ale głowy sobie nie dam uciąć. Może zostało mi jakieś opakowanie to zobaczę.O jasne płytki to chodziło ci te na ścianach, jeżeli tak to są białe.Mam nadzieję że zrozumiesz mnie bo dzisiaj siedzę w pracy cała zakatarzona i ciężko mi się myśli:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 04.02.2013 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Z kafelkami to ja też miała zagwozdkę, nic mi się nie podobało, a jak już coś było fajne to ceny z kosmosu. Ale trafiłam na fajny sklep z końcówkami serii i płytkami w II gatunku i coś udało mi się wybrać. Powiem szczerze, że mi osobiście najbardziej podoba się biała łazienka, jest przytulna. Szara też jest fajna tylko odcień płytek z NG jest taki szarobury. ładniejsze są już te płytki Villeroy'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 04.02.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Rozumię Bo znalazłam coś takiego - tylko mam obawy do tego II gatunku , a patrzeć przez neta to jak całować się przez szybę. W zeszłym tyg już byłam pewna jednych płytek i miałam zamawiać przez neta i w sobotę wizja w salonie i Bogu dziękuję , że się jednak wstrzymałam. http://allegro.pl/villeroyboch-newport-grey-gres-30x60-g-2-i2939147430.html cena bardzo atrakcyjna, ale jak z jakością i czy to to czego szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 04.02.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 No właśnie mi się nic nie podoba, jak widzę jakąś gotową łazienkę, to jestem w stanie ocenić, czy mi się podoba czy nie. Ja też uwielbiam biel, jako że dolna jest biała też z szarym, to górną muszę czymś właśnie ocieplić, taki warunek mąż postawił , bo twierdzi, że zrobię szpital Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 04.02.2013 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 No właśnie mi się nic nie podoba, jak widzę jakąś gotową łazienkę, to jestem w stanie ocenić, czy mi się podoba czy nie. Ja też uwielbiam biel, jako że dolna jest biała też z szarym, to górną muszę czymś właśnie ocieplić, taki warunek mąż postawił , bo twierdzi, że zrobię szpital Dlatego ja postawiłam na drewno w łazience. Dużo tego nie wyszło ale zupełnie inaczej wygląda. Bała się trochę że będą plamy, że zgnije itp. Ale po zaolejowaniu nic się z nim nie dzieje. Prze internet kupiłam kafelki do łazienki dolnej z Nowej Gali.Też II gat. I powiem szczerze, że glazurnik narzekał, no i trochę widać, że fugi w niektórych miejscach są szersze niż gdzie indziej. Do tego kilka było pękniętych, ale starczyło. No i jak będziesz zamawiała to patrz czy rektyfikowane czy naturalne bo ja miałam dwa rodzaje na ściany tzn dekor i normalną płytkę i jedna była rektyfikowana a druga nie i co??? okazało się że ich wymiar różni się o 7mm !! Myślałam że osiwieję. Na szczęście wsadziliśmy te poziome aluminiowe fugi z dekorów także pionowo i wyrównało się.http://imageshack.us/a/img404/9743/imag0561q.jpg Może nie wygląda to tak jak miało być ale się już przyzwyczaiłam. Ale mówię dla przestrogi bo lepiej zrobić tak jak się zaplanowało a nie później kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 04.02.2013 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Choć na NEW PORT nie narzekałam, mimo że II gat to fajnie wyszło i nie różniły się za bardzo i odpadów na 20m2 było może z 3 płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 04.02.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 To chyba zdecyduję się na te new port. A powiedz mi ( ale Cię męczę ) z jakimi białymi masz te błyszczace w górnej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 04.02.2013 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 To chyba zdecyduję się na te new port. A powiedz mi ( ale Cię męczę ) z jakimi białymi masz te błyszczace w górnej ? Chyba do końca nie zrozumiałam Twojego pytanie o te białe płytki.:(Jak przyszły te białe to mąż chciał je oddać bo strasznie się błyszczały (szczególnie te imitujące mozaikę na wannie, miejscami nawet perłowy połysk miały)ale jak są położone na ścianie to jakoś tego nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 04.02.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 To właśnie te błyszczące to jedne, a masz je połączone z białymi innymi takimi matowymi i o te pytałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 04.02.2013 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Obie białe płytki to VENUS Ceramica - IDOLE WHITE i IDOLE SEMIRAMIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 04.02.2013 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 jest jeszcze IDOLE WAVE też o niej myślałam ale te małe mozaiki podobały mi się bardziej, tzn nie wyglądały w internecie na tak błyszczące bo muszę ci powiedzieć że SEMIRAMIS kupiłam nie widząc ich na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 04.02.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Kupiłaś w ciemno?? Szalona jesteś!!!! Efekt piękny, a Twoje Idole są na mojej liście koniecznie do zobaczenia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 05.02.2013 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 A ja tak czasem mam z kupowaniem, że ryzykuję troszeczkę Ale jak na razie intuicja mnie nie zawiodła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 05.02.2013 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 (edytowane) majchrowskadorota pytała się mnie:" Na podłodze masz płytki o 60x60 i 60x30 przy scianie czy to docinane z tych 60x60? Mogłabyś podac jeszcze namiar na ten napis Home bo to gdzies na allegro jak mas zpod reką, i na plakaty te z sentencja i te z wielorybem i ptakiem, chociaz na pocztaku jestem ciekawa efektu jak zawisną.Na pewno bedzie super." na podłodze mam II gatunek 60x60 natomiast na ścianach jest I gatunek zarówno zwykłe płytki jak i dekory 30x60 . Napis home kupiony na allegro ale musisz poszukać sama bo już nie pamiętam u kogo kupiłam. Natomiast obrazki można znaleźć na minimalliving.pl lub pakamera.pl ale fajne też widziałam na http://www.mmhd.pl i tu http://www.babafu.pl - trochę tańsze. Grafiki z wielorybem kupione na allposters.pl Edytowane 5 Lutego 2013 przez proximka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 05.02.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Dziękuje za namiary.PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 06.02.2013 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 No i wczoraj przyjechał zakupiony wcześniej (4 tygodnie wcześniej:)) narożnik. Jest super, taki właśnie miał być, choć kolor widziałam tylko na próbce to właśnie tak miał wyglądać. Jest oczywiście grafitowy. Brązowe brzydkie sofy poszły do pokoju gościnnego i na poddasze i w końcu ich nie widać. Tylko zastanawiam się jak długo nasz piękny, nowy narożnik będzie czysty Zdjęcia wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 07.02.2013 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 (edytowane) i zdjęcia nowego narożnika, niestety robione wieczorem http://imageshack.us/a/img18/2487/imag0950d.jpg http://imageshack.us/a/img145/9453/imag0951f.jpg http://imageshack.us/a/img805/905/imag0953u.jpg http://imageshack.us/a/img855/1346/imag0954.jpg Edytowane 7 Lutego 2013 przez proximka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 08.02.2013 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Piękny narożnik, ja wciąż się wacham między dwoma sofami a norożnikiem właśnie. Niby łatwiej potem coś poprzestawiać z kanapami, ale mój salonik to mini raczej więc i tak nie nakombinuję. Co to za tkanina ? Pytam bo teraz miałam taki taupe - niby miała tkanina byc rewelacyjna do czyszczenia, ale przy dwójce dzieci po 4 latach wygląda średnio. Jestem już prawie zdecydowana na te venus idole, nawet w sklepie zarezerwowałam, ale jeszcze do dziś się wstrzymałam, bo muszę podjechać na budowę i pomierzyć ile których. W ogóle to się zastanawiałam czy nie dać samych SEMIRAMIS błyszczących na ściany i wannę, bo łazienka nie duża i płytek też nie ma dużo, bo skosy itp . Ale trochę się obawiam czy za bardzo nie będzie się błyszczeć, jak to wygląda na żywo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts