proximka 08.02.2013 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 (edytowane) Myślę, że może bardzo fajnie wyglądać w samych SEMIRAMIS. Widziałam gdzieś takie chyba u w GALERIA GUMISIOWEJ tylko ona miała czarne chyba. Zerknij. Efekt może być super. Jak będziesz już miała to się pochwal Edytowane 8 Lutego 2013 przez proximka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 08.02.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Pochwalę się na pewno Ale ja jak widzisz żeby mi się coś spodobało muszę zobaczyć gotowe u kogoś. Sama jakoś może nie tyle, co nie umię dobrać, tylko się boję, że będzie kiszka jakaś, a że lubię jasno , prosto bez dekorów szlaczków, dlatego Twoja łazienka mi się tak spodobała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 08.02.2013 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 (edytowane) Pochwalę się na pewno Ale ja jak widzisz żeby mi się coś spodobało muszę zobaczyć gotowe u kogoś. Sama jakoś może nie tyle, co nie umię dobrać, tylko się boję, że będzie kiszka jakaś, a że lubię jasno , prosto bez dekorów szlaczków, dlatego Twoja łazienka mi się tak spodobała. Ale prosto jest tez bezpieczniej, bo z dekorami można przedobrzyć i wtedy jest problem, idź w prostotę takie łazienki są uniwersalne, dodajesz dodatki i masz piękną łazienkę Edytowane 8 Lutego 2013 przez proximka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 08.02.2013 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 forum.muratordom.pl/showthread.php?201858-Galeria-gumisiowej-)/page3 - na tej stronie obejrzysz łazienkę GUMISIOWEJ tylko że czarną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 08.02.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Dzięki pooglądałam, faktycznie piękne są , czarne też mi się podobają, tyle że nie u mnie Z tą prostotą masz rację, takie neutralne kolory. wystarczy zmiana ręczników i już jest coś innego. Dostałam dziś te płytki Villeroy BERNINA , piękne są - jest to II gatunek i mają takie smugi, jakby cienkie rysy i to prawie wszystkie, ale naprawdę przy tym kolorze trzeba się schylać i dokładnie patrzeć żeby to dostrzec. Gdyby mi glazurnik ołówkiem nie pozaznaczał to bym się nawet nie zorientowała. Najważniejsze, że są równe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 12.02.2013 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Część moich obrazków w końcu znalazła miejsce http://imageshack.us/a/img89/3985/imag0962.jpg http://imageshack.us/a/img580/2134/imag0967w.jpg http://imageshack.us/a/img580/9881/imag0964x.jpg http://imageshack.us/a/img401/7535/imag0965v.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.02.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Proximko,czadowe, zwłaszcza poster z ptakiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 12.02.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Piroximka pięknie jest u Ciebie, mogłabym zamieszkać od dziś. Zresztą juz to mówiłąm tak jasno a zarazem ciepło. Jak miałam wątpliwości do drewnianych blatów - to się już nie zastanawiam daję. A jak się sprawują ? W łazienkach zwłaszcza ? W kuchni trzeba się z nim bardzo " pieścić" ?. Powiedz mi jeszcze czy w dolnej łazience masz SIGNUM te jasno szare ? Zadowolona jesteś, bo ładnie wyglądają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 12.02.2013 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 rzeczywiście trzeba trochę uważać, szczególnie z odstawianiem różnych rzeczy, ale mam podkładki filcowe i na nich kładę. Do mycia mam specjalny płyn i raz na jakiś czas można blat zaolejować. Jakby bardzo się zabrudził zawsze można wziąć papier ścierny, przeszlifować i znów zaolejować. Blat w łazience sprawuje się jeszcze lepiej, choć o niego się obawiałam chyba bardziej (że dużo wilgoci itp.) W łazience SIGNUM SG12 - czyli jasno szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 12.02.2013 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Proximko, czadowe, zwłaszcza poster z ptakiem!!! Dziękuję Sharlotko, zresztą do ciebie też wpadam często i podglądam:yes: Masz dużo fajowych inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 13.02.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Piroximka znowu Cię pomęcze o te płytki , bo ja dalej nie zamówiłam, powiedz mi czy Ty widziałaś na żywo te IVORY, bo tak sobie myslę że może te bym wzieła, bo już jedna łazienka w bieli. Tylko nie wiem czy one za bardzo beżowe nie będą, żeby pasowały do tej BERNINY VILLEROYA. Kurcze glazurnik czeka a moje płytki dalej wirtualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 13.02.2013 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Piroximka znowu Cię pomęcze o te płytki , bo ja dalej nie zamówiłam, powiedz mi czy Ty widziałaś na żywo te IVORY, bo tak sobie myslę że może te bym wzieła, bo już jedna łazienka w bieli. Tylko nie wiem czy one za bardzo beżowe nie będą, żeby pasowały do tej BERNINY VILLEROYA. Kurcze glazurnik czeka a moje płytki dalej wirtualne. Milena7770 nie wiem jak wyglądają te płyteczki bo tak jak ci pisałam nawet tych białych na żywo nie widziałam:(. Patrzę w necie i wydaje mi się że będą ok. Zresztą do szarości wszystko pasuje. Znalazłam jeszcze jedną inspirację z płytkami VENUS ale nie wiem czy to WHITE czy IVORY http://imageshack.us/a/img855/3774/venus1w.jpg http://imageshack.us/a/img339/3815/venusyt.jpg z góry przepraszam za ściągnięcie zdjęcia z netu ale mam nadzieję że właściciel zdjęcia się nie obrazi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 13.02.2013 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Proximko i Mileno,te ze zdjęcia to plytki VENIS CUBICA BLANCO, nie VENUS.One się różnią tylko rozmiarem i ceną - Venis ma wymiary 33 x 100 cm i kosztują około 180 zł/ metr - Venus są mniejsza i tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 13.02.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Ale ładne zestawienie, no kurcze to mam problem co wybrać tym bardziej, że ja też wszystko on - line. Sharlotka dzięki, faktycznie to bardzo podobne one są, przez noc musi mi się wyklarować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 14.02.2013 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Ja właśnie kupiłam VENUS IDOLE ze względu na cenę, ale nie żałuję bo wyglądają super:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.02.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 One są chyba identyczne, tylko jest duża różnica cenowa ze względu na mniejszy wymiar Idole:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 14.02.2013 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 One są chyba identyczne, tylko jest duża różnica cenowa ze względu na mniejszy wymiar Idole:) wiem że IDOLE jest mniejsza ale dla mnie wymiar 25x72 (chyba) jest wystarczająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulek695 14.02.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 cudowny domek! możesz podać wymiary kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 14.02.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Decyzja zapadła kupiłam venus IDOLE SEMIRAMIS IVORY w ciemno, bo sprzedawca przez tel. nie mógł określić jaki to odcień. A tam raz kozie śmierć zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 14.02.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 MILENA7770 jak przyjdą to zrób zdjęcie i wklej tutaj to sobie zobaczymy. Ciekawa jestem. Ale planujesz w tych płytkach całą łazienkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts