Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Melodia proximki

Recommended Posts

annS a ty jaką masz szerokość lamelki . Moje nie byłyby drewniane tylko aluminiowe.

Wyglądałoby to mniej więcej tak:

http://imageshack.us/a/img703/4182/img2108uk.jpg

http://imageshack.us/a/img837/1080/d33624cac56f3684med.jpg

tylko, że ja chciałam zrobić żaluzje montowane we wnęce a nie na ścianie

Edytowane przez proximka

• Odpowiedzi 461
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj , niestety nie pomogę z dekoracjami okien, ale mam pytanie o twój sprzęt AGD ,

byłabym bardzo zobowiązana gdybyś mi napisała jakiej firmy masz płytę indukcje, i gaz .

Też mam w planach taki układ, jak Ty. może być na priv. Jaki producent, gdzie kupiłaś - przez internet, czy w "normalnym" sklepie . I najważniejsze czy jesteś zadowolona.

ja nie miałam problemów

Dziękuje za odpowiedz, pomału muszę zacząć kompletować sprzęt potrzebny do zabudowy kuchni.. średnio mi to idzie , bo ja generalnie nie lubię "zakupów". A mając kilka "zaprzyjaźnionych dzienników" można zapytać użytkowników, czy są zadowoleni z tego co mają i liczę na to- że to mocno skróci moją drogę "przez mękę"

proximka 5cm mam tylko na duzych oknach w salonie, pozostale (lacznie z balkonowymi) to standardowe 2,5cm (montowane na oknie). moge porobic dokladniejsze zdjecia jesli by byly potrzebne ;)

Jeżeli możesz to poproszę o zdjęcia, uważasz że 5cm to za dużo do zwykłych okien? Ja chciałam powiesić żaluzje nie na szybę tylko tak jak masz w oknie balkonowym. Wymiar wnęki dla okna w kuchni to 174x 146cm wiec nie jest to małe okno. Bardziej się martwię bo chciałabym później powielić żaluzje na okna w wykuszu a tam mamy wnękę 84x165 - 3 szt..

moje okno kuchenne ma 100x140cm, balkonowe jakies 80x220cm (zaluzje 2,5cm montowane na oknie, zeby mozna bylo je swobodnie otworzyc lub uchylic)

te duze potrojne okna maja niecale 105x210 kazde, tam zaluzje 5cm montowane we wnece na suficie (nie sa otwierane)

Picture 014.jpg

Picture 015.jpg

Picture 003.jpg

Picture 006.jpg

Picture 004.jpg

nie wiem czy takie ogolne fotki wystarcza i czy na nich cos widac - slonko swieci i ciezko zrobic zdjecie :)

proximka gdybym dala 5cm na oknie i drzwiach balkonowych to bym ich nie otworzyla do konca (ta gorna kaseta ma 7cm szer.), a przy uchylaniu ta pomocnicza linka/prowadnica by ich nie utrzymala, bo sa dosc ciezkie ;) zapewne aluminiowe sa lzejsze, ale dowiedz sie jakie ma wymiary ta gorna kaseta zeby potem nie bylo problemu :)

Witam, piękne wnętrza, bardzo mi się podobają.

Problem z dekoracją okienną mam podobny: biała lakierowana kuchnia i brązowe okna.

Cały czas myślałam o żaluzjach drewnianych na szyby ale bardzo mi się spodobała Twoja inspiracja z białymi żaluzjami choć wolałabym coś bezpośrednio na szyby.

Powiedz mi proszę gdzie kupujesz swoje obrazki - plakaty?

Gdzie kupiłaś obrazki w motylki? (te z sypialni)

Pozdrawiam

Witam, piękne wnętrza, bardzo mi się podobają.

Problem z dekoracją okienną mam podobny: biała lakierowana kuchnia i brązowe okna.

Cały czas myślałam o żaluzjach drewnianych na szyby ale bardzo mi się spodobała Twoja inspiracja z białymi żaluzjami choć wolałabym coś bezpośrednio na szyby.

Powiedz mi proszę gdzie kupujesz swoje obrazki - plakaty?

Gdzie kupiłaś obrazki w motylki? (te z sypialni)

Pozdrawiam

Info wysłałam na PRIV