kakusek 01.04.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 http://images49.fotosik.pl/1852/01bca1ae9a49d1ad.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 04.04.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Witam, mogę zapytać Cię o parapety, z czego je macie i z skąd ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 05.04.2013 05:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Witam, mogę zapytać Cię o parapety, z czego je macie i z skąd ? pozdrawiam Parapety wewnętrzne robił na stolarz, ten sam co schody, blaty - to samo drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 05.04.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Dziękuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 10.04.2013 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 I pojawiły się drzwi w garderobie - leciutkie, przeszklone jest pięknie . Zdjęcie wkleję jak pomaluję ścianę bo niestety okazało się że musieli poprawić otwór drzwiowy i muszę pomalować ścianę ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrria77 11.04.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Witaj proximko, bardzo ładnie urządziła swój dom Zwłaszcza łazienki mnie urzekly. Do swojej też wybrałam NG Signum. Stąd też moje pytanie. W szarej łazience masz ładne szafki pod umywalka białe, mają one po 2 szuflady? Jakiej są firmy bo szukam wlasnie podobnych. No i blat sliczny, super pasuje i łagodzi szarości, zamawialas u stolarza? Ją nie wiem jak u mnie rozwiązać sprawę umywalek bo planuje dwie nablatowe, tylko póki co nie spodobała mi się żadna szafka podumywalkowa... ale twoje są śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 13.04.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Witaj proximko, bardzo ładnie urządziła swój dom Zwłaszcza łazienki mnie urzekly. Do swojej też wybrałam NG Signum. Stąd też moje pytanie. W szarej łazience masz ładne szafki pod umywalka białe, mają one po 2 szuflady? Jakiej są firmy bo szukam wlasnie podobnych. No i blat sliczny, super pasuje i łagodzi szarości, zamawialas u stolarza? Ją nie wiem jak u mnie rozwiązać sprawę umywalek bo planuje dwie nablatowe, tylko póki co nie spodobała mi się żadna szafka podumywalkowa... ale twoje są śliczne Ja swoje zamawiała u stolarza, tego co robił kuchnie. są super - dużo miejsca wysuwają cię całe więc nie ma problemu żeby dostać się do szuflady no i nic nie stoi na wierzchu. Są to dwie podwójne szuflady po 90cm szerokości i 42cm głębokości. Blaty robił mi stolarz od schodów - jest to dąb olejowany i jestem z nich bardzo zadowolona więc polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 19.04.2013 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 A ja ciągle mam problem z kostką. Najpierw wybór kosztki, to była mordęga że by tanio coś fajnego znaleźć a teraz obrzeża. Jakoś w ogóle tego nie czuję Szukamy palisad, ale nie mogę się zdecydować, z wykonawcą też mamy problem i już marzę żeby wszystko było zrobione żebym już nie musiała o tym myśleć. Trzymajcie kciuki za dobre wybory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.04.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 A jaką kostkę wybrałaś, Proximko???Jakie kolory?Ja jestem właśnie na etapie decyzji - u nas będzie kostka płukana szlachetna (taka z drobinkami), nie gładka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 23.04.2013 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 A jaką kostkę wybrałaś, Proximko??? Jakie kolory? Ja jestem właśnie na etapie decyzji - u nas będzie kostka płukana szlachetna (taka z drobinkami), nie gładka. Ze względów finansowych szukaliśmy najtańszej kostki, która nie byłaby jednak kostką "przemysłową" Padło na LIBET AKROPOL - kolor szary. U nas podjazd to będzie totalny minimalizm, Proste podjazdy, obrzeża też w kolorze szarym, nawet taras i wejście w kostce. Trochę się boję że nie wyjdzie ładnie ale już nie ma wyjścia, kostka kupiona. Gdybym chciała zrobić taras taki jak chciałam czyli z drewniany byłoby ładniej ale cóż, w kieszeni niewiele zostało więc trzeba zminimalizować wydatki . Dla mnie wybór kostki to była mordęga, mam nadzieję że tobie pójdzie lepiej no i że starczy ci na to co chcesz:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 23.04.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Proximko - my też robimy schody z kostki, wg mnie tak jest najspójniej.Libet Akropol to bardzo ładna kostka, na pewno wyjdzie świetnie!!!!!Ja zafiksowałam się po prostu na "kostkę szlachetną płukaną jasnoszarą i grafitową", i NIC innego nie oglądam w katalogach ani w w realu:D - licząc, że nic mnie innego nie skusi i wybiorę, co miałam wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 02.05.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Witam się serdecznie:) Proximka, czy mogłabyś mi napisać gdzie zamawiałaś swoje listwy przypodłogowe? Pozdrawiam i gratuluję pięknie urządzonego domku:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 08.05.2013 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Witam się serdecznie:) Proximka, czy mogłabyś mi napisać gdzie zamawiałaś swoje listwy przypodłogowe? Pozdrawiam i gratuluję pięknie urządzonego domku:yes: Przepraszam że długo nie odpowiadałam ale trochę mi się pokomplikowało w życiu bo ostatni tydzień spędziłam w szpitalu z moją córcią.. Listwy kupione przez internet http://foge.pl/ bardzo dobre jakościowo tylko trzeba się zastanowić nad wymiarem bo mało jest fachowców którzy chcą montować wysokie listwy (10,12 cm). Ja polecam, u nas w końcu montował mąż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 09.05.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Strasznie współczuję pobytu w szpitalu, ale mam nadzieję, że z córcią już wszystko dobrze:hug:Bardzo dziękuję za namiar już do nich napisałam mam nadzieję że odpisują na maile, ja potrzebuję 10cm wysokie gr 19mm i właśnie o tą grubość mi się rozchodzi, bo na stronie nie ma informacji czy takie grube robią, więc muszę czekać co odpiszą pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 12.05.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Proximko, mam pytanie, gdzie zamawiasz grafiki - plakaty, które następnie oprawiasz w ramki Ikei? Myślę o zmianie obrazu w salonie ( w końcu) i ostatnio mam ochotę na jakąś grafikę. Widziałam fajne na pakamerze, ale może uda się gdzie indziej taniej:)) Będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 12.05.2013 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Proximko, mam pytanie, gdzie zamawiasz grafiki - plakaty, które następnie oprawiasz w ramki Ikei? Myślę o zmianie obrazu w salonie ( w końcu) i ostatnio mam ochotę na jakąś grafikę. Widziałam fajne na pakamerze, ale może uda się gdzie indziej taniej:)) Będę wdzięczna. np: http://mmhd.pl http://babafu.pl http://www.minimalliving.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 28.06.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Hello:) co tam u ciebie, jakieś nowości...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 05.07.2013 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Hej Remika. Nowości chyba niewiele. Dokupiłam tylko stoliki (ławy) do salonu, takie fajne w kształcie kamieni. wkleję przy okazji. Nie wchodzę tu często bo jak odwiedzających nie ma to i po co.. Trochę wkurzona jestem na narożnik bo się zaczął strasznie mechacić po pół roku użytkowania. Na szczęście uznali nam reklamację i wymieniają nam obicie, to plus, ale minusem jest to że nie podobały mi się żadne tkaniny w mojej grupie cenowej i muszę dopłacić 320zł do innej a to boli bo przecież narożnik sam w sobie tani nie był. Za to cały czas nie mogę uwierzyć że mieszkam w takim pięknym miejscu i w moim domu czuję się jak na wakacjach, tylko żeby weekendy dłuższe były,:yes:Pozdrawiam cię i idę do ciebie żeby podejrzeć zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 05.07.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 HEJ:) No nareszcie Kobieto nie czekaj tylko wklejaj ten stoliczek Jak to nie ma oglądających ....?, a ja? Fakt sezon urlopowy się zaczął... i ludziska o plaży myślą... Z kanapą się nie martw, tak to już jest. Nie uda się niestety latami utrzymać wszystkiego bez śladu użytkowania, u mnie już lakierowali ponownie białą część mebli kuchennych (frezowanie) Mi też osobiście przydałoby się trochę więcej czasu na "pomieszkanie" w domku:) Co do obrazu, b. fajny ten Twój!!! Kolorowy, jak lubię Mój jest zabawny, taki na chwilę.... bo lubię zmiany i wszystko mi się szybko nudzi. Ja swój sama spłodziłam, tzn. kupiłam ramkę w Ikei i oprawiłam nią materiał Czekam na fotki stoliczka!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.07.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 E no, ja tez podglądam. Także Proximka nie marudź i wklejaj focie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts