kori 29.11.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 dzieki, a jaki był koszt takiej szafki u stolarza, na wymiar?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 03.12.2013 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 dzieki, a jaki był koszt takiej szafki u stolarza, na wymiar?? Odpowiedź na priv ci wysłałam Stolarza polecam : GALMAT- Zgierz. Tanio, szybko i solidnie. Drzwi zewnętrzne o które pytałaś na priv kupione w firmie TOP PLAST na Rzgowskiej 216 w Łodzi. Nie pamiętam producenta, ale cena też była przystępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 03.12.2013 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Znalazłam w necie - były to drzwi setto firmy MAR - DOM tu namiar http://www.setto.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 07.12.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Proximka, bardzo mi się u Ciebie podoba:-) Skąd ten piękny stół w jadalni i drzwi zewnętrzne? Jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 07.12.2013 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 (edytowane) Proximka, bardzo mi się u Ciebie podoba:-) Skąd ten piękny stół w jadalni i drzwi zewnętrzne? Jestem pod wrażeniem. Sawanna, dzięki za odwiedziny i dobre słowo - drzwi patrz post wyżej. Lubię dziewczyny jak do mnie wpadacie ale poczytajcie najpierw, wszystko jest w dzienniku, ale żeby nie zauważyć postu powyżej to już nie rozumiem. Stół PAGEDMEBLE a drzwi jak wyżej Edytowane 9 Grudnia 2013 przez proximka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 23.12.2013 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 I kolejne święta przed nami , na razie sprzątania końca nie widać ale mam nadzieję, że rodzinne spotkania i pyszne jedzonko wynagrodzi wszystkim pracowity okres przedświąteczny.Z mojej strony życzę wszystkim którzy urządzają swoje domki wspaniałych pomysłów, dużo pieniążków do ich realizacji:yes: a tym, którzy już mieszkają w swoich pięknych domkach aby im się mieszkało dobrze. Jednym i drugim życzę miłych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia http://imageshack.us/a/img713/6476/xklz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 13.01.2014 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 (edytowane) zabieram się za urządzanie mojego kącika do pracy na poddaszu. Mój pierwszy zakup to krzesełko do biurka. Jako nawiązanie do krzeseł na dole padło na:http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/23/sgjr.jpgkrzesło inspirowane projektem EAMS DAR w kolorze białym niestety oryginał poza moim zasięgiem. Do tego białe biurko/toaletka. Później planuję obicie kanap na czarno a na urodzinki wymyśliłam sobie drobny gift http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/837/g5hs.jpg Edytowane 14 Stycznia 2014 przez proximka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 13.01.2014 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 hmm...zamiast zdjecia krzesla pojawia sie...bialy jelen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 14.01.2014 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 już poprawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 14.01.2014 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 krzeselko bedzie pieknie pasowac do jelonka a jelonek idealnie by pasowal do mojego 'robala' w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 14.01.2014 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Trochę się obawiam bo jelonek jest do samodzielnego sklejenia z grubego papieru ale lubię wyzwania. W marcu (po urodzinkach) wkleję zdjęcia jak mi poszło:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 14.01.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 :welcome::welcome: bo chyba tu jeszcze się nie witałam pięknie urządzony dom! moje klimaty (mocne kolory gdzieniegdzie ) widzę że masz baterię umywalkową taką jak i ja planuję ... i łazienka górna: ... http://imageshack.us/a/img341/5971/imag0830c.jpg ... czy ją się kupuje od razu z podtynkową częścią?? jak z chlapaniem??? odradzają mi takie baterie bo z nich woda leci strumieniem jak kaskada a nie z perlatora... a ja bym chciała właśnie taką kaskadową bardzo to przeszkadza???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 15.01.2014 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 lukasz69karolina - witaj u mnie Szczerze powiem że gdybym wiedziała jak leci woda z tych baterii to chyba bym ich nie kupiła. Ja się przyzwyczaiłam i po prostu delikatnie odkręcam, gorzej jak ktoś do mnie przyjdzie i o tym nie wie to może być nieco zmoczony - na szczęście mam bardzo dużą :pumywalkę na dole więc tak bardzo nie rozchlapuje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 15.01.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Cześć Proxi, mój Ulubiony Kocie!!!! ooo, a jaka to umywalka, bo śliczna? I jakie ma wymiary???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 17.01.2014 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 (edytowane) Cześć Proxi, mój Ulubiony Kocie!!!! ooo, a jaka to umywalka, bo śliczna? I jakie ma wymiary???? Dzięki za przydomek Kupiłam na allegro u tego sprzedawcy superceramika_pl za śmieszne pieniądze - jakaś NO NAME ale ja jestem bardzo zadowolona. Widzę , że teraz akurat takich nie ma. Edytowane 17 Stycznia 2014 przez proximka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.01.2014 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 dzięki za odpowiedź... przemyślę to jeszcze kurczę więc ale chciałam takie płaskie właśnie... jak na allegro od tego sprzedawcy to zapewne producent: lineablue - bo oni ich sprzedają to fakt, są bardzo tanie... ja za darmo też kupiłam od nich 4 sztuki... narazie w kartonach jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 19.01.2014 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 dzięki za odpowiedź... przemyślę to jeszcze kurczę więc ale chciałam takie płaskie właśnie... jak na allegro od tego sprzedawcy to zapewne producent: lineablue - bo oni ich sprzedają to fakt, są bardzo tanie... ja za darmo też kupiłam od nich 4 sztuki... narazie w kartonach jeszcze U mnie w mieszkaniu przeleżały umywalki w kartonie jakieś 3 miesiące pod łóżkiem mojej córci Miałam jedną na oku akrylową ale po pierwsze cena ok 1000zł za umywalkę w ogóle mnie nie przekonywała a po drugie często farbuję włosy w domu i nie weim jak akryl zachowałby się w zetknięciu z farbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola2657 20.01.2014 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Ślicznie dziekuję za odpowiedź stół znalazłam muszę go tylko obejrzeć na żywo a u Ciebie wygląda ślicznie.Właśnie kończymy łazienkę kupiła te same płytki które Ty masz Signum śliczne ale cholerstwo twarde i kafelkarz narzekał że ciężko się obrabiało no ale śliczne są mam jeszcze pytania czy jesteś zadowolona z listew zamawianych na foge.pl?są godne polecenia? mam jeszcze pytanie o schody czy to naturalny kolor dębu czy jakoś zostały zabejcowane?zaolejowane?czy tylko zostały polakierowane?i to dało taki efekt kolorystyczny?no i ostatnie chodzi mi o zasłony kupione na dekori czy to są te ?http://www.dekoria.pl/offer/product/4274/Zaslona-zaciemniajaca-na-kolkach#a/- czy może te http://www.dekoria.pl/offer/product/20/Zaslona-na-kolkach#a/- mogłabyś podać mi numer tkaniny ze strony dekori jeśli oczywiście pamiętasz ?bo tam jest tyle odcieni szarości że zgłupiałam a Twoje wydają się idealne.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 22.01.2014 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Listwy z foge.pl mogę polecić z czystym sercem, nawet znajomy, który przymierzał się do ich układania mówił że są porządnie wykonane. Schody nie były bejcowane, jest tylko położony wosk (nie lakier) więc są piękne kolorystycznie i matowe a o to chodziło.Co do zasłon to muszę sprawdzić jaka tkanina (chyba JUPITER) bo nie pamiętam , to właśnie te z kółkami tylko srebrnymi ale nie ta tkanina co w twoim linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola2657 26.01.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 dziękuję ślicznie gdybyś znalazła kolor tkaniny i link do tego byłoby super Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts