proximka 31.01.2014 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Znalazłam jeszcze takie biureczko w ikei http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/855/lqfj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 31.01.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Ładne zakupy z Empiku, ale mnie bardziej ciekawi ten filcowy pojemnik z napisem home.Lubię to Ikeowskie biureczko. Oglądałam na żywo i naprawdę fajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 01.02.2014 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 w empiku niestety pustki...wszystko forumki wykupily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 02.02.2014 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Rere79 to pudełko szyłam sama z filcu, napisy też z filcu naklejone klejem Szukałam pudełek filcowych ale po poszukiwaniach odpowiedniego rozmiaru doszłam do wniosku, że uszyję sama. I tu przyszło z pomocą allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 02.02.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 No proszę. Zdolniacha! Rozumiem, że na all... zakupiłaś filc odpowiednio sztywny. Ile ma milimetrów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 03.02.2014 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 No proszę. Zdolniacha! Rozumiem, że na all... zakupiłaś filc odpowiednio sztywny. Ile ma milimetrów? Szare wyszło mi idealne, nie pamiętam już ile mm, ale ledwo przeszyłam na maszynie. Mam jeszcze czarne pudełka, te niestety z cieńszego filcu i musiałam w środek włożyć pudło od papieru do drukarki żeby się trzymało:p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 03.02.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Proximko odkopiesz gdzieś fakturkę za panele bo zależy mi na kolorze... Ładnie proszę Pojemniczki z filcu pierwsza klasa. A filiżanki... To było szablonem zrobione? Zachwyciłaś mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 03.02.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Proximka kubki Ci wyszły cudnie i pojemnik też. Jako antytalent manualny podziwiam tym bardziej Dla takich jak ja pojemniki z filcu w castoramie są fajne ale one chyba mniejsze od Proximkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 03.02.2014 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 koza79 rzeczywiście moje są większe, nie pamiętam dokładnie ale ja chyba szyłam 40x27x32 (szerxgłxwys) ale te twoje też fajne, jaki koszt i czy są jeszcze dostępne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 03.02.2014 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Proximka one były pakowane po trzy w różnych rozmiarach. Ceny nie pamiętam dokładnie ale jakoś w miarę tanio było. Jak byłam w castoramie w zeszłym miesiącu to jeszcze je widziałam a moje kupowane prawie rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 04.02.2014 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 I moje kolejne dwie podusie. Powstały ze starej zasłony bawełnianej. Malowałyśmy razem z córcią, jak ona lubi stęplować http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/577/uku7.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/534/6vja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 04.02.2014 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Trochę się przy nich namęczyłam, bo zaplanowałam wszyć tą czarną tasiemkę na obwódkach. No nie powiem, że było łatwo. Nie jestem zbyt dobrą krawcową. Jak tak dalej pójdzie to będziemy mieli w domu mnóstwo poduszek:rolleyes: Wpadłam jeszcze na pomysł litery a'la neon. To inspiracja: http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/33/of5y.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/163/p6o7j.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.02.2014 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 daj znac jak ci wyjdzie neonowa litera bo taka to z checia bym u dzieciakow na scianie widziala (albo duza gwiazde) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 04.02.2014 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 daj znac jak ci wyjdzie neonowa litera bo taka to z checia bym u dzieciakow na scianie widziala (albo duza gwiazde) Z tą literą to chyba tak szybko nie będzie, pomysłów mam mnóstwo ale na wykonanie czasu brak. Wypatrzyłam już z czego zrobię, tylko muszę małe zakupy w internecie zrobić. Od trzech miesięcy mierzę półki w pralni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa3 06.02.2014 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Ja swoje zamawiała u stolarza, tego co robił kuchnie. są super - dużo miejsca wysuwają cię całe więc nie ma problemu żeby dostać się do szuflady no i nic nie stoi na wierzchu. Są to dwie podwójne szuflady po 90cm szerokości i 42cm głębokości. Blaty robił mi stolarz od schodów - jest to dąb olejowany i jestem z nich bardzo zadowolona więc polecam Witaj Proximko, czytam Twój dziennik i gratuluje tego co zrobiłaś. Piękna kuchnia, schody, podłogi. To wszystko jest przede mną i nie wiem czy dam radę. Nie cierpię robić zakupów ale niestety ktoś musi. Jeśli mogłabyś napisać mi na priv ewentualnie ile Cie kosztowała kuchnia. Bardzo mi się [email protected][/email] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa3 06.02.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 mała pomyłka [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola2657 06.02.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Dziękuję ślicznie krzesełko podusie śliczne ! zdolna kobitka z Ciebie zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 23.02.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Hej Proximko, dawno nic nie pisałaś.CO u Was?? Jak sprawuje się u Ciebie blat drewniany??Tj. jak coś się wyleje etc. drewno nie chłonie i ie zostają plamy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 23.02.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 ooooo literka neon ja u dzieciaków chcę takie właśnie - podzielisz się z czego robić będziesz?? bo ja myślałam by z blachy, bo ona się będzie ładnie wyginała w kształt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 23.02.2014 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Kori u nas wszystko w porządku, dziś młoda obchodziła 4 urodziny . Właśnie przy sprzątaniu stwierdziłam, że białe ściany przy małym dziecku to nie jest dobry pomysł. Blat sprawuje się dobrze, choć na pewno trzeba o niego dbać dużo bardziej niż o zwykły z płyty. Jak wyleje się coś to należy od razu wytrzeć bo po kilku godzinach niestety rob się ciemniejsza plama, ale ja się nie przejmuję, przyzwyczaiłam się a jak już będzie brzydko wyglądalł to po prostu można zeszlifować i zawoskować. lukasz69karolina ja będę robiła literkę z płyty piankowej, można kupić w sklepie dla plastyków, będzie grubsza wtedy bo taka płyta ma około 5-10mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts