karolek59 19.05.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Lady ja z tych emotek i giftów mam niezły ubaw normalnie cofnęłam się o kilkanaście lat w rozwoju http://forum.barcis.pl/images/smilies/krejzi.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/krejzi.gif Podoba mi się u Ciebie i to bardzo fantastyczny domek urządziłaś No co ty gadasz bywasz u mnie i nic nie piszesz http://forum.barcis.pl/images/smilies/foch1.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/hmmm.gif mam nadzieję że się poprawisz i czasem wpadniesz coś mądrego doradzić Z tego co mówił mój gin to nie ma sprawdzonej i naukowo potwierdzonej metody na zaplanowanie płci bo przecież w krajach dalekiej Azji gdzie nie chcą dziewczynek:bash: zamiast je uśmierć w ogóle by ich nie płodzono !!i to samo w rodzinach królewskich gdzie przeważnie koronę dziedziczy męski potomek Często tez wiele genetycznych chorób przenosi osobnik danej płci więc gdyby istniała jedna trafna metoda na pewno robiono by wszystko żeby zapobiec takim chorobom Ja myślę że duży wpływ ma ta opisana przez Ciebie e metoda ale nie sprawdza się w 100 % u moich najbliższych znajomych nie dała rady Ja owulacji na USG nie sprawdzałam może trza było ? Teraz juz pozamiatane mój synuś ma 15 mcy i nie zamierzam na razie płodzić kolejnego egzemplarza Może za 10 lat ?Zobaczymy co przyniesie życie A tobie serdecznie gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 19.05.2012 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Tylko jedna drobna uwaga z mojej strony Temperatura niewiele tu daje, bo jej owulacyjny skok możemy potwierdzić trzy dni po fakcie. A to już raczej za późno, biorąc pod uwagę czas życia komórki jajowej. No chyba, że o czymś nie wiem W takim razie chętnie się dowiem, bo pośrednio jest to tematem mojego doktoratu. Z całą resztą się zgadzam Więc najlepiej zainwestować w 2-3 badania USG Jeśli "pani doktor" się ze mną zgadza to już puchnę z dumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 19.05.2012 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 (edytowane) Lady ja z tych emotek i giftów mam niezły ubaw normalnie cofnęłam się o kilkanaście lat w rozwoju http://forum.barcis.pl/images/smilies/krejzi.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/krejzi.gif Podoba mi się u Ciebie i to bardzo fantastyczny domek urządziłaś No co ty gadasz bywasz u mnie i nic nie piszesz http://forum.barcis.pl/images/smilies/foch1.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/hmmm.gif mam nadzieję że się poprawisz i czasem wpadniesz coś mądrego doradzić Z tego co mówił mój gin to nie ma sprawdzonej i naukowo potwierdzonej metody na zaplanowanie płci bo przecież w krajach dalekiej Azji gdzie nie chcą dziewczynek:bash: zamiast je uśmierć w ogóle by ich nie płodzono !!i to samo w rodzinach królewskich gdzie przeważnie koronę dziedziczy męski potomek Często tez wiele genetycznych chorób przenosi osobnik danej płci więc gdyby istniała jedna trafna metoda na pewno robiono by wszystko żeby zapobiec takim chorobom Ja myślę że duży wpływ ma ta opisana przez Ciebie e metoda ale nie sprawdza się w 100 % u moich najbliższych znajomych nie dała rady Ja owulacji na USG nie sprawdzałam może trza było ? Teraz juz pozamiatane mój synuś ma 15 mcy i nie zamierzam na razie płodzić kolejnego egzemplarza Może za 10 lat ?Zobaczymy co przyniesie życie A tobie serdecznie gratuluję Karolku! Metoda o której pisałam nie daje 100% pewności ,zwiększa tylko szanse na posiadsnie dziecka danej płci .Na pewno nie zaszkodzi Bardzo ważne jest tutaj dokładne wyznaczenie momentu owulacji.Najlepiej prowadzić monitoring cyklu (2-3 wizyty) przy pomocy badania USG. A pewności nie daje żadna metoda...-nawet laboratoryjna,bo może być "ryzyko błędu" Więc jak napisałam metodę traktuję jako zwiększenie szans na daną płeć.Na pewno jest bardziej prawdopodobna niz metody starożytne ;|) Bużka! Edytowane 19 Maja 2012 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.05.2012 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Dziewczyny, u nas też raczej było "oczekiwanie" niż "celowanie";) i to 2 razy się sprawdziło.. Lady jak imageshack? Kiedy będziesz mogła jakieś foty wstawić? Przebieram już nóżkami na te obiecane ciepłe:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.05.2012 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Według tej metody mam i chłopca i dziewczynkę . Narendil, u mnie w dniu jajeczkowania zawsze był skok temperatury. Wiem, że była to owulacja, bo mam pieruńskie bóle i mogę powiedzieć nawet, z którego jajnika się turla rere, no to gratuluję efektywności My zdaliśmy się na naturę, bo ja chciałam chłopca, a mąż dziewczynkę. I wyszło na moje Wiem, że temperatura skacze tuż przed owulacją, ale to takie gdybanie. Bo a nuż to z powodu stresu albo przeziębienia? Wg mnie, bardziej miarodajne są chociażby te bóle, które odczuwasz. Znam i współczuję. Jeśli "pani doktor" się ze mną zgadza to już puchnę z dumy Do "pani doktor" to mi jeszcze niestety brakuje. Mam nadzieję, że za rok już będzie po wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.05.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 To można tak ?. Blondynka jestem więc poproszę instrukcję Można można Ja też blondynka więc się nie przejmuj Forumowa koleżanka podpowiedziała mi ten sposób wstawiania zdjęć, bo sama tez nie wiedziałam jak to zrobić Napiszę Ci jutro instrukcję, bo dzisiaj już mi się myśleć nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 29.05.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Wiesz,że między dziećmi będzie 10 lat różnicy .Jakoś tak się rozleniwiliśmy się wygodnie Nam było,Młody taki samodzielny... Po odchowaniu Młodego zdążyliśmy powrócić do imprezowego życia,ale już nam się to trochę chyba znudziło....A teraz z powrotem powrót do pieluch .Szczerze,to nawet cieszę się z takiej różnicy wieku .Młody ma juz swoje sprawy , dużo czasu spędza z kolegami,na zajęciach dodatkowych,treningach-więc fajnie,ze pojawi się nastepny "czasoumilacz ". Witaj lady ! Gratuluję nowinek. U mnie różnica między dziewczynkami wynosi 15 lat ( ale się zbierałam co?) i powiem Ci że jest super. Mała zakochana w siostrze na amen. A i mnie trochę odmłodziło .... I powiem Ci ze wszystko mozna sobie przypomniec ... Jeszcze raz gratulacje dla Ciebie i męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.08.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Sylwia jak się czujesz? i kiedy wystrzał? uśmiałam się z was ciotki plotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.10.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Lady co słychać, wyprawka już gotowa? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 06.11.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Hej Lady, wyczyscilabys swoja skrzynke pls? chcialabym wyslac wiadomosc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 06.11.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Lady, co u Ciebie slychać? widzę że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.11.2012 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Lady - puk - puk....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.11.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Kochani!!! Mam dla Was cudowną wiadomość Nasza Lady urodziła dziś córcię 3400 radości i 57cm szczęścia Pola i mama czują się dobrze. Gratuluję Sylwuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 09.11.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Gratuluję również! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.11.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Najserdeczniejsze gratulacje zostawiam Niech się maleństwo zdrowo chowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.11.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 09.11.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Super wieści:wave: GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 09.11.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.11.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Lady, gratulacje dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 09.11.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 GRATULACJE!!!! Dużo zdrowia dla Was i Córci!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts