Kasia_1982 12.08.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.08.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Madziu! Dzwoniłam do mojego M. i mówił,że nie pamięta.Ale jeśli zapytałam czy to Althea-powiedział "raczej nie" . Sorry ale wiesz jak jest ostatniego dnia w pacy przed urlopem .MILION spraw .A w domu nikogo nie ma.Nawet kot poszedł na łowy .Looknę wieczorem i jeśli będę GDZIEKOLWIEK miała dostęp do netu odpiszę Ci Dzięki słoneczko:hug: Ale ty kochana jesteś Ale wypoczywaj i nie myśl o mnie;) Dziewczyny,ze sie tak wtrace , moze prosciej bedzie wymienic sie tel, i wieczorowa pora przekazac smsem nazwe kibelka ? Dziewczyny, a nie prościej telefonami się wymienić? Edit: Hi, hi, Kasia, w tym samym czasie pisałyśmy hehe hahaha, ano prościej;) Pewnie, że tak:lol2: Też na to wpadłam, ale już nie zdążyłam wysłać PW do lady przed moim wyjściem z domu i przed jej wyjściem z pracy:roll: A teraz to już nie ma sensu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.08.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 lady, kocia przesłodka:) Jeśli pozwolisz to wkleję również archiwalne zdjęcie mojego piesia:) (taką fotkę otrzymałam od pani, u której był kupowany 6 lat temu...i od pierwszego wejrzenia...love:) z pozdrowieniami:) "...walczący z ...kaczkami":) http://img12.imageshack.us/img12/6132/00e3991665.jpg Przez yokastę chyba :)przypomniało mi się, jak my wybieraliśmy i szukaliśmy psa:) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 13.08.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Co do bluszczu na płot to trzeba się dobrze zastanowić,bo nie wszystkie ładnie wyglądają jak urosną.Moi rodzice mieli na płocie taki,który lubił obmarzać,później wiosną były takie brązowe liście,odnogi,które musieli obrywać - jeśli miał ładnie wyglądać.Sporo pracy przy tym było .... teraz są tujki posadzone i ładnie wyglądają cały rok,a przed nimi można posadzić jakieś ładne niebieskie kwiatki w formie rabaty-rzędu.(tak planuje).Ogólnie ładnie wiosną wyglądaja zimozielone krzaczki-tuje,bukszpany,bo nadają tło np kwaitom,które kwitną latem dopiero.To oczywiście moje prywatne zdanie,obserwacje na podstawie maminego ogrodu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 13.08.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Lady lazienka bardzo zyskala po dodaniu dodatkow:) czyil maslo maslane! we wnetrzarskiej odlsonie:) Co do ogrodu to ja bym od Ciebie wziela ta łake z makami a tuje moge Ci zostawic:) Sasiedzi patrza na nasza 15 cm trawe z koniczyna i niestety nielicznymi makami z politowaniem....co noz polecajac jakies cudowne specyfiki na te CHWASTY! Musialabys widziec ich miny jak mowie ze tak ma byc. Trawy nie pozwalam mezowi kosic poki nie wychodzi do polowy lydki, planuje jeszcze na obrzezach dzialki mini wrzosowisko a z przodu domu posadzilam dzis wlasnymi recoma:) Lawendowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 18.08.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 ja tez bardzo lubię wrzos, ale nie mam pomysłu gdzie go posadzić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 29.08.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 hej Lady gdzie się podziewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 29.08.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Lady pojechała na urlop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.08.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Lady! Gdzie przepadłaś?? Jutro rozpoczęcie roku szkolnego, kobieto to już koniec wakacji, kupuj wyprawkę dla syna i wracaj do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 31.08.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Hej kochana Rozumiem,że wakacje udane, skoro jeszcze Cię nie ma Odezwij sie jak tylko ochłoniesz po urlopie, bo się stęskniłam!!! ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 12.09.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Lady gdzie się podziewasz??? tęsknimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 13.09.2011 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 (edytowane) Witajcie dziewczynki :*.Już jestem MarJelko,Karolino,blekitna miło,że zauważyłyście moją nieobecność Kilka słów apropo mojego odwyku od FM.Dałam radę więc nie jestem uzależniona . Najpierw był urlop i byliśmy tu: http://www.travelplanet.pl/dbphotos/przewodnik/korfu_1289.jpg http://www.holidaycheck.pl/data/urlaubsbilder/images/7/1157201950.jpg http://www.fostertravel.pl/zdjecia/miejsca/miasto-korfu/miasto-korfu-corfu-town-wyspa-korfu-kerkyra-grecja-9430.jpg Kto zgadnie gdzie byliśmy? .Dla ułatwienia dodam,że to wyspa grecka (teraz to już łatwo) Po powrocie trzeba było rzucić się w wir obowiązków-a więc szkoła,zajęcia dodatkowe Młodego,zakupy i pranie-pracowanie po urlopie.Poza tym działka zarosła-więc koszenie,pielenie,sadzenioe nowych jesiennych roślin (wrzosy posadziłam ). A do tego jeszcze praca Ponadto chodzę na kurs-2x w tygodniu plus szkolenie weekendowe-więc wolny czas jest u nas towarem deficytowym . Ale obiecuję nie zostawiać już Was na tak długo :)Co więcej--zrobię i wrzucę nowe zdjęcia domku:D Madziu! Apropo tronu-wybacz-ja blondynka jestem -faktycznie mogłam do Ciebie zadzwonić ;)Usprawiedliwieniem niech będzie moje przedurlopowe pracowo-zakupowe zabieganie A teraz zmykam nadrabiać zaległości w Waszych wątkach Edytowane 13 Września 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 13.09.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Cześć witam, pierwsze co mi się kojarzy z wysepką to Korfu, i jeśli zgadłam to zazdroszczęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę, ewentualnie Skopelos, ale obstawiam tą pierwszą na wakacje jednak. Czekamy na zdjęcia domku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 15.09.2011 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Witaj Ola! WYGRAŁAŚ! Tak-to KORFU.Cudownie było Teraz muszę zastanowić się nad nagrodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.09.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Ale obiecuję nie zostawiać już Was na tak długo :)Co więcej--zrobię i wrzucę nowe zdjęcia domku:D Widoczki piękne, nacieszyłam oko, wierzę że było cudownie:yes: A teraz proszę spełnić swoją obietnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 20.09.2011 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Bardzo fajny domek!!! a kocina przeslodka, my rowniez mamy kocine, chyba troche starsza bo z konca maja, ale rozrabiaka jest niezla! domek bardzo przytulny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.09.2011 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 lady ale miałaś super wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 21.09.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 To myśl , w końcu daleko do siebie nie mamy:).Pozdrawiam. Żartuję rzecz jasna. Dalej czekamy na zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 27.09.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 przywitam się, bo chyba dotąd bywałam po cichu: helloujaką ty masz przecudowną kicię!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.09.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 lady, a Ty co tak cichutko siedzisz? Tylko zieloną kropke widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts