Karolina i Artur P 06.10.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Cześć Lady Pisz kochana co u Ciebie słychać!!! Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.10.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Lady, jeżeli tu łaskawie zajrzysz po miesiącu nieobecności:P, to powiedz mi kochanieńka gdzie zamawiałaś swoje rolety rzymskie?Czy masz białe gładkie, czy jakieś inne? na fotkach dobrze nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 06.11.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 (edytowane) Witam! Odkopałam swój wątek z czeluści forum,ale w ramach przeprosin,że tak dawno nie odzywałam się u siebie mam cos dla Was :)To co tygryski lubią najbardziej czyli nowe fotki Swoją dłuższą nieobecność na FM tłumaczę tym,że po zamieszkaniu zaczęliśmy na nowo korzystać z życia A więc podróżować ,imprezować i ...........nudzić się przed WŁASNYM kominkiem fajnie jest Po przeprowadzce spadło ciśnienie na wykańczanie niedoróbek i boję się,że z tymi prowizorkami zostaniemy przez lata Ale w moich ulubionych domkach na FM bywam i czasem nawet coś skrobnę u Was Tyle tytułem wstępu-obiecane fotki To pokój goscinny.Brak listew przypodłogowych,kinkietu,"czegoś" na ścianę nad łóżko itp....... :)Sugestie mile widziane http://desmond.imageshack.us/Himg406/scaled.php?server=406&filename=pb042758.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg846/scaled.php?server=846&filename=pb042765.jpg&res=medium za tymi drzwiami jest garderoba i zwisający kabel w oczekiwaniu na kinkiet http://desmond.imageshack.us/Himg42/scaled.php?server=42&filename=pb042771.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg822/scaled.php?server=822&filename=pb042763.jpg&res=medium a to wejście ( uprzedzam pytania-drzwi to system przesuwny ) http://desmond.imageshack.us/Himg577/scaled.php?server=577&filename=pb042769.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg684/scaled.php?server=684&filename=pb042770.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg521/scaled.php?server=521&filename=pb042764.jpg&res=medium Edytowane 7 Listopada 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 06.11.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 (edytowane) Czemu zdjęcia się nie pokazują . Zdobiłam zgodnie z instrukcją "kopiuj adres obrazka" . A chciałam jeszcze fotki pokoju Młodego i dolnej łazienki wrzucić Edytowane 7 Listopada 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 06.11.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 heh narobiłas smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 07.11.2011 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Hej Patka! fotki już są Ale chyba potrzebuję pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.11.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 lady wklej ten adres obrazka pomiędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 07.11.2011 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 dzięki pysiaczku I witam Cię :* Musiałam zamienić na . Niby tylko 3 literki-a ile łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 07.11.2011 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Robiliśmy wczoraj jesienne porządki-a właściwie przygotowania ogrodu (raczej mini ogródka ) do zimy. Chłopaki zgrabili opadłe liście-ja pościnałam i otuliłam róże i hibiskusy.Ale mam w ogródku suprajsa . Jestem początkującą a wręcz raczkującą ogrodniczką-ale nie widziałam jeszcze pączków u rododendrona w listopadzie Oto dowód (nic nie piłam, ani nie paliłam ) http://desmond.imageshack.us/Himg856/scaled.php?server=856&filename=pb052773.jpg&res=medium Teraz pytanie do bardziej doświadczonych ogrodników:) Co z nim zrobić na zimę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.11.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 No różnica ogromna jak widać A ja już tu byłam, no chyba, że witasz mnie dzisiaj a nie w ogóle Bardzo przyjemny pokoik dla gości Na pewno jak ktoś wpada to miło mu się tam śpi Ale ale co Ty masz za świetną lampę nad schodami I jakie ładne pasy na klatce - to te co w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.11.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Hej Lady.Ja juz u Ciebie i bywalam i pisalam, wiec teraz tez sie melduje:) i tez musze zapytac o ta lampe nad schodami.:)Sliczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 07.11.2011 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 pysiaczku witam-bo cieszę się,że Cię "widzę".Rzadko bywałam na forum to się stękniłam Tapeta to ta sama co w salonie (ale Ty masz pamięć ) Schody są otwarte na salon więc nie chciałam robić misz-maszu A lampa nad schodami ? To prezent od męża od dawna do niej wzdychałam .Jest z prawdziwego kryształu-więc efektowna i droga jak cholera .Przy tym jest bardzo ciężka.W suficie (specjalnie dla niej) jakieś wzmocnienie musiało być zrobione Powiem nieskromnie,że też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 07.11.2011 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 hazeleyes1982 lampa to http://www.wdobrymstylu.pl/lampy_krysztalowe/lampa_wiszaca_dribble_md511047a,produkt,2854,c99.html Pozdrawiam serdecznie:) Wy mi się tu lampą nie zachwycajcie tylko mówcie co z tym rododendronem na zimę robić przymrozki w nocy mogą być Swoją drogą-fajnie reaktywować wątek i znowu gości mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.11.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Ja tam ogrodu nie mam, więc nie pomogę lady ale na pewno dziewczyny Ci tu coś doradzą Lampa naprawdę piękna i w dobrym stylu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.11.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Mnie tu jeszcze nie było Piękny masz domek. Oj, piękny! Moi rodzice mają rododendron u siebie od kilku lat. Wiem, że czymś go okręcają. Skutecznie, skoro tyle przetrwał. A u mnie na wschodzie zawsze chłodniej. Jeśli chcesz, to mogę podpytać o szcególy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 07.11.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Witaj Lady - miło Cię znowu widzieć (a zwłaszcza Twoje zdjęcia:D) rododendrony tak właśnie mają, że pąki zawiązują jesienią. nie bój się - zakwitnie Ci na wiosnę z tego m.in. wzgledu trzeba je osłaniac na zimę. najlepiej postawić siatkę dookoła i dobrze podsypać od ziemi zagrabionymi liśćmi (chronić korzenie od przemarznięcia). póki krzaczek mały, to i od góry można osłonić, tylko trzeba uważac żeby się nie "zaparzył", czyli ostrożnie z tą osłoną na wiosnę, jak słońce zacznie przypiekać. i druga sprawa o której czytałam: podobno rododendrony trzeba podlewać jak jest bezśnieżna zima, bo może dojść do "suszy fizjologicznej" tzn: rośliny potrzebują wody do swoich zimozielonych liści, ale nie mają jak jej pobrać z gruntu, bo jest zamarznięta. przekazuję tą informację bez sprawdzania, więc jeszcze się dopytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 07.11.2011 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 nihiru :0 Dziękuję Ci bardzo za wyczerpującą odpowiedź w sprawie rododendrona Będę (oczywiście) postępować zgodnie z Twoimi instrukcjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 07.11.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 tiaa - prowadził ślepy kulawego:D lepiej poszukaj w necie rad od prawdziwych specjalistów, bo ja nie chce brać na siebei takiej odpowiedzialności:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 07.11.2011 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 tiaa - prowadził ślepy kulawego:D poryczałam się ze śmiechu :D Buziaki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.11.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Witaj Lady, Fajnie że jesteś i że są nowe fotki:popcorn: Lampa nad schodami super ja też taką u siebie planuje ale trochę dłuższą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts