Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

domek w mieście-zapraszamy w nasze skromne progi :)

Recommended Posts

Przed chwilą byłam w orkana i było kilka sztuk, ale nie byłam pewna czy to te, teraz przyjechałam sprawdziłam i mam pewność że te. Zaraz jadę na chwilę z Bartkiem, bo wcześniej byłam z Mają. Pomyślałam sobie że pojadę po te świeczniki bo widziałam jak bardzo ci zależy, a przy okazji wezmę syna i mu pokarzę dinozałry ( w całym orkana pełno ich i się ruszają) Nie pamiętam ile ich było, ale 3lub 4 chyba. Oby były, zaraz wychodzę...:eek::lol2:

A może niech Karolcia po prostu wyskoczy na na dwie godzinki, może Artur da sobie radę przez ten czas, a i jej chwila oddechu się przyda, ja raczej też dłużej nie posiedzę bo rano trzeba wstać itd.

Czekamy co na to Karolina.. :rolleyes:

• Odpowiedzi 749
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Marto!

Jeszcze raz dziękuję za gotowość i przeprowadzenie akcji pt."lampoionki z Rossmana".Wiszę Ci dobrego drinia i zamierzam spłacić ten dlug -u mnie :).

Lampionki kupione-faktycznie było ich "jak na lekarstwo" więc dziękuję Ci za spostrzegawczośc i pamięc.

Więc w końcu nie wiem-bo gadamy przez tel i na forum kiedy ten zlot :)

Rozmawiałaśmy aby spotkanie przełozyc-bardziej pasuje więc Wam wtorek czy środa?.Myslałam,ze Julci troszkę przejdzie :)Bo w środe jest też jakiś BARDZO WAZNY MECZ i mój malżonek wychodzi na ten mecz z kolegami-a ja i tak jestem w domu z Młodym :D

Wtorek czy srieda jest dniem spotkania na szczycie ? :D

Do miłego!

Buziole:D

Spoko, powiem ci że specjalnie zajrzałam ze względu na te lampiony, tyle że nie byłam pewna czy to te. Ile ci się udało kupić?

Lady środa faktycznie brzmi ciekawiej:rolleyes::lol: Może mała Karolci będzie w lepszym stanie, bo dłużej będzie na antybiotyku, to i mamuśka dłużej posiedzi. Ja już ci mówiłam przez tel. że mi bez różnicy, tak że dogadajcie dziewczynki się między sobą ja będę zwarta i gotowa we wtorek i środę:lol2:

Martuś,Karolino :)

W takim razie "sptkanie na szczycie" w środę o godz.19 u mnie :D.Bardzo się cieszę ;).

Tylko się nie przestraszcie bałaganu wokól domu:D.Co prawda Panowie od ogrodzenia się pojawili,aktywnie działają i (mam nadzieję) w ciągu kilku dni skończą (jeśli pogoda pozwoli).Ale ze to zaczeły Nam się "wykopki" na drodze-w pasie drogi ciągnął kanalizację i znów syf wokól:(.Dobrze,że tył działki jest zagospdarowany-tam przynajmniej nic się nie dzieje :D

Do miłego.... :):yes:

Kochana Lady!

Dziękuję Ci bardzo za przemiły wieczór, pyszne kolorowe drinki i jedzonko :D

Wszyscy formumowicze powinni wiedzieć,że pomiędzy zdjęciami domu zamieszczonymi na FM a realnym domem Lady jest przepaść!!!!

Na zdjęciach wnętrza są piękne ale w rzeczywistości ścina z nóg!

Pomieszczenia są o wiele większe, przestronniejsze.

Cały dom jest spójny, dopieszczony i MEGA PRZYTULNY!!!

Ciepło wnętrz można od niej wynosić w walizkach :) Stworzyć taki klimat w domu, to nielada sztuka!

Atmosfera, którą stworzyła Lady tego wieczoru sprawiła,że nie chciało się od niej wychodzić, aj przy tym kominku i w tym towarzystwie mogłabym siedzieć do rana :)

P.S

Kochana wrzuc fotki świątecznej wersji domku :)

Kochana Lady!

Dziękuję Ci bardzo za przemiły wieczór, pyszne kolorowe drinki i jedzonko :D

Wszyscy formumowicze powinni wiedzieć,że pomiędzy zdjęciami domu zamieszczonymi na FM a realnym domem Lady jest przepaść!!!!

Na zdjęciach wnętrza są piękne ale w rzeczywistości ścina z nóg!

Pomieszczenia są o wiele większe, przestronniejsze.

Cały dom jest spójny, dopieszczony i MEGA PRZYTULNY!!!

Ciepło wnętrz można od niej wynosić w walizkach :) Stworzyć taki klimat w domu, to nielada sztuka!

Atmosfera, którą stworzyła Lady tego wieczoru sprawiła,że nie chciało się od niej wychodzić, aj przy tym kominku i w tym towarzystwie mogłabym siedzieć do rana :)

P.S

Kochana wrzuc fotki świątecznej wersji domku :)

Karola!

Dziękuję bardzo za miłe słowa i zapraszam częściej :D.Kieliszków u Nas dostatek i możemy celebrować nową forumową konkurencję (bicie kieliszków biustem ) :lol: :D

Zdjęcia światecznych akcentów w domu-oczywiście wrzucę :)

Buziaki i do miłego zobaczenia!:)

Piszesz się na wspólne zakupy?

nilafdziękuję za miłe słowa,cieszę się,że się podoba :)Tak-to Libra 2 po dużych zmianach.

hazeleyes 1982 oczywiścię,że pamiętam tak znakomitego gościa ;) Do Ciebie zajrzę "z dziką rozkoszą " :D-lecz czemu doba jest taka krótka a, forum zabiera tak dużo czasu? :(.Człowiek chciałby tak wiele,ale niestety często brak mu czasu :(.Pozdrawiam serdecznie :D

skoro kieliszków dostatek to ja do świętowania dorzucam trochę alkoholu - mam nadzieję że tym gestem mogę się przyłączyć ;)

http://imperiumtapet.pl/site_media/wallpaper/270/image/84ccff124f2d9d2415a6.jpg

Zuzanko!

Witam Cię BARDZO serdecznie :)

Taka batalia jest zawsze bardzo mile widziana :D :yes: