MarJel 21.11.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Przed chwilą byłam w orkana i było kilka sztuk, ale nie byłam pewna czy to te, teraz przyjechałam sprawdziłam i mam pewność że te. Zaraz jadę na chwilę z Bartkiem, bo wcześniej byłam z Mają. Pomyślałam sobie że pojadę po te świeczniki bo widziałam jak bardzo ci zależy, a przy okazji wezmę syna i mu pokarzę dinozałry ( w całym orkana pełno ich i się ruszają) Nie pamiętam ile ich było, ale 3lub 4 chyba. Oby były, zaraz wychodzę... A może niech Karolcia po prostu wyskoczy na na dwie godzinki, może Artur da sobie radę przez ten czas, a i jej chwila oddechu się przyda, ja raczej też dłużej nie posiedzę bo rano trzeba wstać itd. Czekamy co na to Karolina.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.11.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 To co jechać? kupować? już odpalam wrotki:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.11.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Spoko dziewczyny To ja się piszę, przynajmniej na godzinke , dwie wyskocze w razie "W" to przeciez kilka minut i jestem w domu. To co Martulka jedziemy jedną taxi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 21.11.2011 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Marto! Jeszcze raz dziękuję za gotowość i przeprowadzenie akcji pt."lampoionki z Rossmana".Wiszę Ci dobrego drinia i zamierzam spłacić ten dlug -u mnie . Lampionki kupione-faktycznie było ich "jak na lekarstwo" więc dziękuję Ci za spostrzegawczośc i pamięc. Więc w końcu nie wiem-bo gadamy przez tel i na forum kiedy ten zlot Rozmawiałaśmy aby spotkanie przełozyc-bardziej pasuje więc Wam wtorek czy środa?.Myslałam,ze Julci troszkę przejdzie :)Bo w środe jest też jakiś BARDZO WAZNY MECZ i mój malżonek wychodzi na ten mecz z kolegami-a ja i tak jestem w domu z Młodym Wtorek czy srieda jest dniem spotkania na szczycie ? Do miłego! Buziole:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.11.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Spoko, powiem ci że specjalnie zajrzałam ze względu na te lampiony, tyle że nie byłam pewna czy to te. Ile ci się udało kupić? Lady środa faktycznie brzmi ciekawiej:rolleyes: Może mała Karolci będzie w lepszym stanie, bo dłużej będzie na antybiotyku, to i mamuśka dłużej posiedzi. Ja już ci mówiłam przez tel. że mi bez różnicy, tak że dogadajcie dziewczynki się między sobą ja będę zwarta i gotowa we wtorek i środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.11.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 No to środa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.11.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 No to środa Super! , to Karolcia jedziemy wspólną taxą , zdzwonimy się. Lady, to o której? Ok. 19? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 22.11.2011 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Martuś,Karolino W takim razie "sptkanie na szczycie" w środę o godz.19 u mnie .Bardzo się cieszę . Tylko się nie przestraszcie bałaganu wokól domu:D.Co prawda Panowie od ogrodzenia się pojawili,aktywnie działają i (mam nadzieję) w ciągu kilku dni skończą (jeśli pogoda pozwoli).Ale ze to zaczeły Nam się "wykopki" na drodze-w pasie drogi ciągnął kanalizację i znów syf wokól:(.Dobrze,że tył działki jest zagospdarowany-tam przynajmniej nic się nie dzieje Do miłego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nataliik 22.11.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Witam, wpadłam w odwiedziny na Twoje włości. Wspomniałaś o schodach, czy mogłabyś wrzucić jakieś zdjęcie? A i mam drugie pytanie - napisy w sypialni to naklejka czy są farbą malowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 22.11.2011 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Hej Natalik! Dopiero zwróciłaś moją uwagę,że nie wrzucałam zdjęć schodów .Zrobie zdjęcia i nadrobię zaległosci Napis w sypialni to naklejka .Bałam się,ze szablon się rozmarze Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.11.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Kochana Lady! Dziękuję Ci bardzo za przemiły wieczór, pyszne kolorowe drinki i jedzonko Wszyscy formumowicze powinni wiedzieć,że pomiędzy zdjęciami domu zamieszczonymi na FM a realnym domem Lady jest przepaść!!!! Na zdjęciach wnętrza są piękne ale w rzeczywistości ścina z nóg! Pomieszczenia są o wiele większe, przestronniejsze. Cały dom jest spójny, dopieszczony i MEGA PRZYTULNY!!! Ciepło wnętrz można od niej wynosić w walizkach Stworzyć taki klimat w domu, to nielada sztuka! Atmosfera, którą stworzyła Lady tego wieczoru sprawiła,że nie chciało się od niej wychodzić, aj przy tym kominku i w tym towarzystwie mogłabym siedzieć do rana P.S Kochana wrzuc fotki świątecznej wersji domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 25.11.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Witam Lady, dzisiaj trafiłam do Twojej galerii. Pięknie!!! Przytulnie, a czy Ty masz domek LIBRA??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.11.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Lady, ja juz u Ciebie bylam kiedys i nawet sie udzielalam ale witam sie ponownie, po dluuugiej prz-erwie i zapraszam Cie rowniez do siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 25.11.2011 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Kochana Lady! Dziękuję Ci bardzo za przemiły wieczór, pyszne kolorowe drinki i jedzonko Wszyscy formumowicze powinni wiedzieć,że pomiędzy zdjęciami domu zamieszczonymi na FM a realnym domem Lady jest przepaść!!!! Na zdjęciach wnętrza są piękne ale w rzeczywistości ścina z nóg! Pomieszczenia są o wiele większe, przestronniejsze. Cały dom jest spójny, dopieszczony i MEGA PRZYTULNY!!! Ciepło wnętrz można od niej wynosić w walizkach Stworzyć taki klimat w domu, to nielada sztuka! Atmosfera, którą stworzyła Lady tego wieczoru sprawiła,że nie chciało się od niej wychodzić, aj przy tym kominku i w tym towarzystwie mogłabym siedzieć do rana P.S Kochana wrzuc fotki świątecznej wersji domku Karola! Dziękuję bardzo za miłe słowa i zapraszam częściej .Kieliszków u Nas dostatek i możemy celebrować nową forumową konkurencję (bicie kieliszków biustem ) Zdjęcia światecznych akcentów w domu-oczywiście wrzucę Buziaki i do miłego zobaczenia! Piszesz się na wspólne zakupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 25.11.2011 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 nilafdziękuję za miłe słowa,cieszę się,że się podoba :)Tak-to Libra 2 po dużych zmianach. hazeleyes 1982 oczywiścię,że pamiętam tak znakomitego gościa Do Ciebie zajrzę "z dziką rozkoszą " -lecz czemu doba jest taka krótka a, forum zabiera tak dużo czasu? .Człowiek chciałby tak wiele,ale niestety często brak mu czasu .Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.11.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 skoro kieliszków dostatek to ja do świętowania dorzucam trochę alkoholu - mam nadzieję że tym gestem mogę się przyłączyć http://imperiumtapet.pl/site_media/wallpaper/270/image/84ccff124f2d9d2415a6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 25.11.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 skoro kieliszków dostatek to ja do świętowania dorzucam trochę alkoholu - mam nadzieję że tym gestem mogę się przyłączyć http://imperiumtapet.pl/site_media/wallpaper/270/image/84ccff124f2d9d2415a6.jpg Zuzanko! Witam Cię BARDZO serdecznie Taka batalia jest zawsze bardzo mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 29.11.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 nilafdziękuję za miłe słowa,cieszę się,że się podoba :)Tak-to Libra 2 po dużych zmianach. Tak właśnie myślałam, z zewnątrz wydał mi się znajomy, musiałaś chyba sporo zmian wprowadzić, bo wnętrza to zupełnie nie Libra. Pozdrowionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 02.12.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 pokazuj świąteczny domek Lady:)) pozdrawiam wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.12.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 pokazuj świąteczny domek Lady:)) pozdrawiam wieczorową porą Właśnie! Ja co prawda widziałam na żywo i jest się czym chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts