lady in red 03.12.2011 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Hej moja Marjelko i asiulkowo Może przez weekend uda mi się zrobić zdjęcia - to wrzucę je na FM . Jakoś ostatnio okrutnie zabiegana jestem .Na wszystko mi brak czasu Apropo świątecznych dekoracji-ja się dopiero rozkręcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.12.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Połowa weekendu prawie minęła Uwielbiam oglądać dekoracje świąteczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 04.12.2011 00:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 (edytowane) Obiecywałam i są Moje pierwsze dekoracje swiąteczne :)Dopiero się rozkręcam więc do Bożego Narodzenia z pewnością będzie ich dużo więcej http://desmond.imageshack.us/Himg41/scaled.php?server=41&filename=hpim0826.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg10/scaled.php?server=10&filename=hpim0825p.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg811/scaled.php?server=811&filename=hpim0827.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg535/scaled.php?server=535&filename=hpim0828s.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg856/scaled.php?server=856&filename=hpim0831.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg406/scaled.php?server=406&filename=hpim0829u.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg52/scaled.php?server=52&filename=hpim0838j.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg824/scaled.php?server=824&filename=hpim0845.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg155/scaled.php?server=155&filename=hpim0844y.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg545/scaled.php?server=545&filename=hpim0846.jpg&res=medium Edytowane 4 Grudnia 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.12.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Lady, po obejrzeniu Twoich dekoracji szczęka opada MarJel miała rację - jest na co popatrzeć! I Ty się dopiero rozkręcasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 04.12.2011 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 narendil Jeszcze nie przywieźliśmy świątecznych ozdóbek ze starego mieszkania :)Cieszę się,że się podoba Jeśli bym mogła choinkę ubrałabym już jutro .Ale fakt,że będzie żywa powstrzymuje moje zapendy Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.12.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Swietne te ozdoby,Lady...ten stroiczek na drzwiach z tkmaxxa,prawda? U mnie tez byly takie...ale mnie sie jakos chce w tym roku kupowac ozdób, bo przeprowadzka w czerwcu dopiero:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.12.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 No i gdzie te łupy tekamaxowe??? Ale piękniście u was, już świątecznie:) Wysoko stawiasz poprzeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 05.12.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Ładnie się rozkręcasz Lady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 05.12.2011 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Madziu! Łupy TK maxxowe będą-za bardzo nie poszalałyśmy-bo szczerze mówiąc nie bardzo było co kupić Muszę tylko fotki zgrać Bardziej rzuciłyśmy się na ciuchy i biżuterię (chyba każda kobieta to sroczka ). Najwięcej czasu spedziłyśmy chyba w Zarze .Wracałyśmy tam ze 3 razy .Czemu nie ma u nas "Zary" doopa a nie miasto wojewódzie jesteśmy mugatko Witaj serdecznie!Cieszę się,że Ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.12.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 ah Zara ale ceny radykalnie im się podniosły już 1,5 roku temu...pamiętam jak 3 lata temu płaciłam u nich za sweter basic 69 zł, a teraz od 169 zł mogę zaczynać szukać...ale sukienki i koszule mają pięęęęęękne Pokaż te ciuchy bo nie wysiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 05.12.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Przyszłam się przywitać i powiedzieć WOWWW ...... :jawdrop: Ślicznie jest u Ciebie Oglądam dalej bo mam trochę do przejrzenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.12.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Pięknie u Naszej Lady w domku jest, świateczny nastruj panuje tam juz od jakiegoś czasu, a na żywo oczywiście wygląda wszystko jeszcze ładniej Lady może pokażesz ujecie swojego salonu z firaneczkami,bo chyba takiego zdjęcia jeszcze nie było Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 05.12.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Lady in red przeczytalam caly Twoj watek i padlam z wrazenia:rotfl: podoba mi sie wszystko a lampa nad schodami wymiata Pozdrawiam i obiecuje byc u Ciebie regularnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 05.12.2011 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 (edytowane) Venusko! Niestety Zara podniosła ceny ,ale i tak to jeden z moich ulubionych sklepów .Na szczęście jest u Nas córka Zary-Stradivarius Dość często bywam . Zakupami z "zary" może się pochwalić MarJelka.Kupiła 2 sukienko-tunki.Obie cudne .Zresztą Marta we wszystkim dobrze wyglada . Chciałam kupić taką sukienkę jak Marta ale już rozmiaru 'S' nie mieli Mierzyłam " M" ale wisiała na mnie .Nie myślcie ,ze taka chudzina jestem-po prostu mają jakąś zawyżoną rozmiarówkę Jeśli już w temacie zakupów jestesmy poszalałam ostatnio w "bacie " Teraz jest taka promocja : pierwsza para butów -20%,druga -40%. I jak tu z takiej promocji nie skorzystać ? Kupiłam 4 pary Rozumiecie mnie? Tosiaczku! czekałam na Ciebie ;)Witam BARDZO serdecznie.Cieszę się,że sie podoba Karolinka ! Dziękuję za miłe słowa.I gratuluję spostrzegawczości .Salun z firankami jeszcze nie debiutował na FM .Firanki to taka zimowa wersja Kasiu ! Witam zdolną Panią szyjącą cudne serduszka Zapraszam regularnie i jak najczęściej Bardzo się cieszę,że się podoba Edytowane 5 Grudnia 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.12.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Rety, albo ta białostocka Zara jakaś wybrakowana, albo ja mam specyficzny gust. Kupiłam tam do tej pory tylko jedną bluzeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 05.12.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Witam Dziewuszki Ja również uwielbiam Zarę - miałam przyjemność być w Londynie w Zara Home ....Tam bym poszalała dopiero:jawdrop: ale wiadomo do samolotu nie wiele można zabrać Ja z Łodzi U nas 2 Zary ale Zary Home NIET ((( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 05.12.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Kasiu ! Witam zdolną Panią szyjącą cudne serduszka Zapraszam regularnie i jak najczęściej Bardzo się cieszę,że się podoba To chyba nie o mnie ja robie tylko kulki kusudawa:oops: Jak dobrze wyczytalam z Twojego watku mieszkasz w Lublinie a ja mam do Lublina ok 70 km oczywiscie wtedy jak jestem w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 05.12.2011 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 (edytowane) narendil Wydaje mi się,że po Zarze trzeba połazić .Czasem rzecz na wieszaku wydaje się nijaka,a po przymierzeniu okazuje sie strzałem w 10 . W Zarze w Białym stoku byłam :)W tamtym roku byliśmy na nartach- i wyrwałam sie na pół dnia na zakupy Saly Oj masz rację w zarze home można dopiero poszaleć .Słyszałam od kolezanek-forrumowiczek Ten limit bagazowy jest wkurzający . Powinna sie liczyć suma kilogramów pasażer+ bagaż.W tej sytuacji przeszłabym na dietę tydzień przed wylotem , aby móc więcej bagażu zabrać To chyba nie o mnie ja robie tylko kulki kusudawa:oops: Jak dobrze wyczytalam z Twojego watku mieszkasz w Lublinie a ja mam do Lublina ok 70 km oczywiscie wtedy jak jestem w Polsce Kasiu! 70km to całkiem blisko Spotykamy sie z dziewczynami z FM 'live" wiec jak bedziesz w Polsce może masz ochotę do nas dołączyć i nas poznać? Karolina i MarJel to naprawdę cudowne dziewczyny i bardzo się cieszę,że je poznałam. Dzięki FM "Zdolniacha" to do Ciebie :)Nie "tylko" kulki,ale "aż" kulki Nie dość ,że zdolna to jeszcze skromna Edytowane 5 Grudnia 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 05.12.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Na spotkanie ja juz sie zapisuje bede w Polsce w wakacje (koniec czerwca i poczatek lipca ) i mam nadzieje ze uda nam sie spotkac Mam pytanie czy kule bukszpanu masz prawdziwe czy sztuczne? Pieknie wygladaja i juz chyba z 5 raz na nie patrze a juz w tym wysokim kielichu....... miodziooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 05.12.2011 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Na spotkanie ja juz sie zapisuje bede w Polsce w wakacje (koniec czerwca i poczatek lipca ) i mam nadzieje ze uda nam sie spotkac Mam pytanie czy kule bukszpanu masz prawdziwe czy sztuczne? Pieknie wygladaja i juz chyba z 5 raz na nie patrze a juz w tym wysokim kielichu....... miodziooo... Kasiu! Bukszpan w domu jest sztuczny . Żywy -kulisty (formuję go) mam za to na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts