Kasia1719508754 05.12.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Dziekuje za odpowiedz W takim razie musze poszukac takich sztucznych kulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.12.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 (edytowane) Kochana mam zdjecie ktore Ci obiecalam poprosilam meza ktory byl na chwilke w domu zeby zrobil Zaznaczam ze ja nie mialam nic wspolnego z wyborem wygladu tego kominka:) wynajmuje ten dom Edytowane 21 Grudnia 2011 przez *Kasia* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 06.12.2011 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Kasiu! Dziękuję bardzo za zdjęcie Kochana jesteś . Utwierdziło mnie to w przekonaniu ,ze drewno jest możliwe na kominku :)U Ciebie jeszcze widzę otwarte palenisko . Mam kartę przetargową ( w postaci Twojego zdjęcia) w ręku Czekam teraz więc na wyceny obudowy:)Musimy kupic portal i cegłę recznie formowaną. Montazem zajmie się mój mąż :)To tzw."złota rączka" więc o wykonanie jestem spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 06.12.2011 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 (edytowane) Jeszcze w temacie kominków... :)Znalazłam stronkę dystrybutora irlandzkich portali kominkowych. Podoba mi się: http://www.marblefireplaces.ie/images/products/doublecolumnregency.jpg http://www.firmabesta.pl/attachments/Image/norm-73.jpg http://www.firmabesta.pl/attachments/Image/IMG_0019.JPG Co o nich myślicie? Oczywiście nie patrzymy na wkład tylko na sam PORTAL Edytowane 6 Grudnia 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.12.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Nie ma za co dziekowac Ja w przyszlosci w swoim domku chce miec portal drewniany i cegle ale jak sie wynajmuje domek to niestety bierze sie z tym co jest Z tych pokazanych przez Ciebie sliczny jest nr 2 Tutaj otwarte palenisko to norma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.12.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Lady, kominek w tym stylu u Ciebie będzie idealny, dobry kierunek obrałaś Na pewno chcesz drewno? Może jakiś jasny kamień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 06.12.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 lady in red, witam się u Ciebie oficjalnie To, że pięknie u Ciebie - juz Ci mówiłam, a teraz mogę tylko powtórzyć Śliczne schody i dekoracje świąteczne. Z inspiracji portali kominkowych też najbardziej podoba mi się nr 2. Ja wybrałabym drewniany, pomalowany na biało, ale każdemu podoba się co innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 06.12.2011 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Lady, kominek w tym stylu u Ciebie będzie idealny, dobry kierunek obrałaś Na pewno chcesz drewno? Może jakiś jasny kamień? Martuśka![\B] Te portale które pokazywałam są z marmuru Tak przez chwilę przyszło mi drewno do głowy Muszę się szybciej decydować-pomożecie podjąć decyzję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 06.12.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Pierwszy i trzeci - to widać, ale ten drugi wygląda jak drewniany . Ja wybrałabym drewniany, bo jeśli mam decydować o wyborze między kamieniem a drewnem, to zawsze wybiorę to drugie. Nie oznacza to, że kamień mi się nie podoba, po prostu wolę drewno . Jeśli Tobie nie robi różnicy - oba ładnie się prezentują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.12.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Martuśka![\B] Te portale które pokazywałam są z marmuru Tak przez chwilę przyszło mi drewno do głowy Muszę się szybciej decydować-pomożecie podjąć decyzję? Aaaa, to luz, a wybrałaś już kamień? Kiedyś Madziuchna Zet, wkleja fajne proste w tym stylu i chyba nawet się na jakiś zdecydowała. Wiem że mi się podobał bardzo bo był prosty bez udziwnień. Czy te które wkleiłaś to mamy brać tylko pod uwagę i głosować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.12.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 2 zdjęcie najbardzien mi się podoba i taki kolorek bym widziała u Ciebie. Ale u Ciebie świątecznie, piękne ozdoby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_G 08.12.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Witaj, od kiedy jakiś czas temu trafiłam do twojego dziennika meczyło mnie przekonanie,że znam twój domek ( w sensie elewację ). Przyjęłam stwierdzenie ,że to całkiem popularny projekt w okolicach Lublina i zapomniałam .Jednakże dzisiaj kiedy stałam na balkonie mojego przyszłego mieszkania dotarło do mnie ,że znam Twój domek i to od dobrego roku ( czyli tyle ile się urządzam ) gdyż widzę go za każdym razem jak wyjde na balkon Pozdrawiam z punktowca przy ul.J. Ps zmotywowało mnie to trochę do ujawnienia się na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 08.12.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Myślę, że 3 podobałaby się tak samo jak 2, gdyby nie była w takim beżowym, żyłkowanym kamieniu. 2 bardzo wiele zyskuje przez to, że jest biała i jednolita.a w jedynce przeszkadzają mi te żłobienia na górze - wyglądaja jak płytki:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 09.12.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Witaj Aniu Czy mogłabyś podać (o ile pamietasz) nazwę tapety, którą masz w kuchni. Jest przepiękna. Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.12.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Lady, moja Ty wspólniczko pielgrzymek Na lepszego kompana nie mogłam trafić Dzięki za wczoraj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.12.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 ooo, mam Cię! Jeszcze raz dzięki. Bylo super! (reszta w wątku Marty) A, i zapomniałam dodać, że bardzo pasuje Twój domek do Ciebie Taki właśnie, żaden inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 14.12.2011 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 (edytowane) Lady, moja Ty wspólniczko pielgrzymek Na lepszego kompana nie mogłam trafić Dzięki za wczoraj! Martuś! To ja Ci dziękuję.To była niesampoita podróż z zabawnymi przygodami. Podróżować z Tobą ,buszować po sklepach,szukać samochodu na parkingu-to sama przyjemnośc Dziękuję również cudownym Warszawiankom Jutro napiszę więcej-bo,dziś już muszę zmykać :paa: Pozatym czuję (jestem pewna )że to nie ostatni nasz wspólny wypad Edytowane 14 Grudnia 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 14.12.2011 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 ooo, mam Cię! Jeszcze raz dzięki. Bylo super! (reszta w wątku Marty) A, i zapomniałam dodać, że bardzo pasuje Twój domek do Ciebie Taki właśnie, żaden inny Hej Monia! To my dziękujemy-za gościnność,chęć pomocy,wspólnie spędzony czas i za zakupy w IKEA A przede wszystkim za pomoc w odnalezieniu auta Powtórzę również-macie świetny dom-duży ,przestronny i gustownie wykańczany.Coraz bardziej podobają mi się parterówki I pozdrów ode mnie "salika" to znaczy....................K .Swoją drogą-nie wiem jak mogłam "to " lyknąć-widzaiłam zdjęcie Pana K....... przy układaniu wykładziny . Chyba zestresowana lub w szoku byłam Zastawawiam się nad podtekstem i drugim dnem wypowiedzi "Twój domek do Ciebie Taki właśnie, żaden inny :yes:".Może przewrażliwiona jakaś jestem ? Buziole! I zapraszamy na rewizytę ( z noclegiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 14.12.2011 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Witaj Aniu Czy mogłabyś podać (o ile pamietasz) nazwę tapety, którą masz w kuchni. Jest przepiękna. Dziekuję Witaj nilaf ! Cieszę się ,że tapeta się podoba .Powiem nieskromnie,że też ją lubię Tapeta jest dobrej jakości w stosunku do niewysokiej ceny Oto ona : http://www.leroymerlin.pl/produkty/tapeta-winylowa-luksor-545623-rasch,1103276295,1233914500.html Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 15.12.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Witaj nilaf ! Cieszę się ,że tapeta się podoba .Powiem nieskromnie,że też ją lubię Tapeta jest dobrej jakości w stosunku do niewysokiej ceny Oto ona : http://www.leroymerlin.pl/produkty/tapeta-winylowa-luksor-545623-rasch,1103276295,1233914500.html Pozdrawiam serdecznie! Wielkie dzięki dobra kobieto, nastawiałam sie na jakąś mega cenę, a tu taka miła niespodzianka. Jeszcze dzisiaj tam zajrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts