monsanbia 15.12.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Lady, nie ma żadnego podtekstu i drugiego dna Po prostu pasujesz do takich wnętrz - ciepłych, z klasą, z eleganckimi dodatkami Ślicznie sobię go urządziłaś i mam wielką nadzieję zobaczyć go kiedyś na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 15.12.2011 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) Lady, nie ma żadnego podtekstu i drugiego dna Po prostu pasujesz do takich wnętrz - ciepłych, z klasą, z eleganckimi dodatkami Ślicznie sobię go urządziłaś i mam wielką nadzieję zobaczyć go kiedyś na żywo Hej Monia! Tak mi mów Ja również zywię nadzieje,ze Nas odwiedzisz.Zapraszam Cię z całą rodziną Na cały weekend . STACJĘ ( ) mamy całkiem blisko-a w razie czego podwiozę Edytowane 15 Grudnia 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.12.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Staję mamy ... co macie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Staję mamy całkiem blisko-a w razie czego podwiozę Monia, no nie:lol2: Bedzie ci to zapamiętane:rotfl: lady, jeszcze ja, jeszcze ja! Jeszcze ja chciałam ci podziękować za doborowe towarzystwo i świetną zabawę Dobrze żeście z zakupami nadrobiły w ikei - bo ja się nie spisałam;) Ale widzę, że i tak zadowolone jesteście - to najważniejsze:lol2: Ściskam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 co macie????? stację kochana, stację jw:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.12.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 ze stajnią skojarzylam i nie chciał mi się tok myślenia zmienić Lady, na cały weekend! To Ty jesteś bardzo gościnny typ, tak wnioskuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 15.12.2011 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Magdo G Witam Cie serdecznie Gdzieś mi "umknęłaś" .Pewnie przeczytałam Twojego posta miałam odpisać-ale jak to czesto bywa-pewnie zadzwonił telefon lub coć innego ściągnęło moja uwage i zapomniałam Miło,że ujawniłaś się u mnie ;)Zapraszam częściej-to forum jest żródłem wielu inspiracji oraz kopalnią pomysłów.Mam na myśli nie tylko mój watek-ale w ogóle forum Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 15.12.2011 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 co macie????? Monia! Do wyboru,do koloru Mamy blisko: stację paliw (wtajemniczone wiedzą o co chodzi) stajnię koni-w odległosci ok.2km -jesli będziesz chciała też Cię zawiozę stancję stancji nie potrzebujesz .U Nas 2 pokoje wolne więc się wyspicie Poza tym mamy jeszcze barek pełen alkoholi,wina własnej roboty (męża), naklewki (moje).Czy coś Ci jeszcze potrzeba? Oprócz pomocnej dłoni, która odprowadzi do pokoju Dlatego zapraszamy na weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 15.12.2011 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) Monia, no nie:lol2: Bedzie ci to zapamiętane:rotfl: lady, jeszcze ja, jeszcze ja! Jeszcze ja chciałam ci podziękować za doborowe towarzystwo i świetną zabawę Dobrze żeście z zakupami nadrobiły w ikei - bo ja się nie spisałam;) Ale widzę, że i tak zadowolone jesteście - to najważniejsze:lol2: Ściskam:hug: Madziu-Gwiazdo nasza To My Ci dziekujemy za mile spedzony czas,fantastyczną rozmowę i w ogóle.............możliwość poznania Ciebie Masz klasę,gust ,styl-jesteś naprawdę niesamowitą osobą i cieszę się,że miałam zaszczyt poznać poznać Cię osobiscie :)Jestem pod wrażeniem Twojego uroku osobistego A przy tym jestes taka naturalna i skromna-słowem IDEAŁ A zakupy?Jak Ci mówiłam nie miałam "fazy" i jakoś nie nastawiałam się na zakupy "ciuchowe" To był dzień wizyt towarzyskich i zakupów i IKEA .Więc plan był w 100 % wykonany Oczywiscie zaproszenie do Nas- jest również kierowane do Ciebie i Twojej rodziny Jesli kiedykowlwiek bedziesz/bedziecie w naszych rejonach zapraszamy BARDZO serdecznie Outletów w kształcie bazyliki co prawda nie mamy ( )-ale za to mamy Nałęczów i Kazimierz Dln w niewielkiej odległosci:p.Służę jako przewodnik - bo znamy te miejsca jak "własną kieszeń" .Znamy kilka ciekawych miejsc,których nie znajdziesz w żadnych przewodnikach Mamy też kilka innych mało znanych "perełek" np.muzeum w" Kozłówce".Chętnie pokarzę Wam te urocze i sielskie miejsca A wieczorem? Bedzie impreza przy kominku Edytowane 15 Grudnia 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.12.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 A wieczorem? Bedzie impreza przy kominku I wszelkiego rodzaju pokazy np. fajerwerki lub tłuczenie kieliszka biustem:lol2: Dziewczynki z nami wam atrakcji nie zabraknie, zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.12.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 ja też skojarzyłam jako stajnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 15.12.2011 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) Chyba nie pokazywałam Wam co kupiłam ostatnio w ulubionym sklepie forumowiczek :W Tk Maxx w Radomiu Miseczka Moze być na przekąski-orzeszki,chipsy itp lub przystawki-ogóreczki,grzybki,ćwikła..... http://desmond.imageshack.us/Himg684/scaled.php?server=684&filename=hpim0850.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg14/scaled.php?server=14&filename=hpim0849q.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg534/scaled.php?server=534&filename=hpim0847u.jpg&res=medium Z MarJelką kupiłyśmy takie same serduszka wilkinowe http://desmond.imageshack.us/Himg811/scaled.php?server=811&filename=hpim0851.jpg&res=medium Kupiłam jeszcze taki wieszak na buzuterie i inne gubiące sie drobiazgi :)Tych kolczyków,pierscionków i innych bransoletek pałęta sie u mnie bardzo duzo . Taki do odwieszenia "na szybko". Do garderoby: http://desmond.imageshack.us/Himg825/scaled.php?server=825&filename=hpim0852.jpg&res=medium Edytowane 15 Grudnia 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 15.12.2011 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 I wszelkiego rodzaju pokazy np. fajerwerki lub tłuczenie kieliszka biustem:lol2: Dziewczynki z nami wam atrakcji nie zabraknie, zapraszamy Marta! My możemy nawet z tego lokalną atrakcję zrobić Pomyślę czy nie można na to jakieś dotacji unijnej łyknąc W końcu to innowaacja i produkt regionalny więc szanse są duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 15.12.2011 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 ja też skojarzyłam jako stajnię Hej Venusko! A może Wam konie w głowie .I stad to skojarzenie Szkoda,że nie było Cię na spotkaniu w Wawce . Mam nadzieję,że następnym razem się zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Madziu-Gwiazdo nasza To My Ci dziekujemy za mile spedzony czas,fantastyczną rozmowę i w ogóle.............możliwość poznania Ciebie Masz klasę,gust ,styl-jesteś naprawdę niesamowitą osobą i cieszę się,że miałam zaszczyt poznać poznać Cię osobiscie :)Jestem pod wrażeniem Twojego uroku osobistego A przy tym jestes taka naturalna i skromna-słowem IDEAŁ A zakupy?Jak Ci mówiłam nie miałam "fazy" i jakoś nie nastawiałam się na zakupy "ciuchowe" To był dzień wizyt towarzyskich i zakupów i IKEA .Więc plan był w 100 % wykonany Oczywiscie zaproszenie do Nas- jest również kierowane do Ciebie i Twojej rodziny Jesli kiedykowlwiek bedziesz/bedziecie w naszych rejonach zapraszamy BARDZO serdecznie Outletów w kształcie bazyliki co prawda nie mamy ( )-ale za to mamy Nałęczów i Kazimierz Dln w niewielkiej odległosci:p.Służę jako przewodnik - bo znamy te miejsca jak "własną kieszeń" .Znamy kilka ciekawych miejsc,których nie znajdziesz w żadnych przewodnikach Mamy też kilka innych mało znanych "perełek" np.muzeum w" Kozłówce".Chętnie pokarzę Wam te urocze i sielskie miejsca A wieczorem? Bedzie impreza przy kominku :hug: Fajnie, że tak dobrze sobie o mnie pomyślałaś A z tych zaproszeń moje drogie się teraz nie wywiniecie:rotfl: Szykujcie się na najazd - prawda monia? Jedna z rodzinką u Lady, druga z rodzinką u MarJelki się ulokuje - i tak 2 tygodnie wakacji zaliczymy:rotfl: Cieszcie się, ze my reprezentujemy model 2+1, a nie 2+3 np.:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Marta! My możemy nawet z tego lokalną atrakcję zrobić Pomyślę czy nie można na to jakieś dotacji unijnej łyknąc W końcu to innowaacja i produkt regionalny więc szanse są duże Ty waryjatka jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 W końcu i ja tu dotarłam z podziękowaniami za przemiłe spotkanie i możliwość poznania cię na żywo Żałuję, że nie udało mi się pojechać z wami do Ikei, bo chyba wtedy dopiero imprezka się rozkręciła domek twój podglądam od dłuższego czasu - kiedyś chyba nawet raz się wpisałam - ale powiem teraz, że masz przecudny, ciepły i gustownie urządzony dom Mam nadzieję, że uda nam się warszawiankom zebrać razem i wybrać się do ciebie na zwiedzanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 :hug: Fajnie, że tak dobrze sobie o mnie pomyślałaś A z tych zaproszeń moje drogie się teraz nie wywiniecie:rotfl: Szykujcie się na najazd - prawda monia? Jedna z rodzinką u Lady, druga z rodzinką u MarJelki się ulokuje - i tak 2 tygodnie wakacji zaliczymy:rotfl: Cieszcie się, ze my reprezentujemy model 2+1, a nie 2+3 np.:lol2: u mnie model 2+2, więc się chyba nie łapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 15.12.2011 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 u mnie model 2+2, więc się chyba nie łapię Jak nie ? Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawaj! Bilety grupowe kupimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 15.12.2011 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) W końcu i ja tu dotarłam z podziękowaniami za przemiłe spotkanie i możliwość poznania cię na żywo Żałuję, że nie udało mi się pojechać z wami do Ikei, bo chyba wtedy dopiero imprezka się rozkręciła domek twój podglądam od dłuższego czasu - kiedyś chyba nawet raz się wpisałam - ale powiem teraz, że masz przecudny, ciepły i gustownie urządzony dom Mam nadzieję, że uda nam się warszawiankom zebrać razem i wybrać się do ciebie na zwiedzanie. Lidziu! Witaj serdecznie!Pierwsza chciałam Ci się wpisać ale mnie ubiegłaś spryciulo Równiez bardzo sie cieszę,że Was poznałam .Jak sie kogoś widziało,polubiło-całkiem inaczej się odbiera te posty:yes: Przyznam,ze z ciekawości wczoraj looknęłam do Twojego cudnego domku:yes: Lecz dokładne przeczytanie i wpis zostawiłam sobie na deser.Przybę na pewno-tylko,że jestem 'kobieta parcująca" więc i czasu brak Pozdrawiam serdecznie i cieszę się,ze miałam zaszczyt poznać właścicielkę takiej bujnej czupryny i ciepłych oczu.Masz poczucie humoru,jesteś wesoła,przesympatyczna-taka "do tańca i do różańca" Edytowane 15 Grudnia 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts