lady in red 15.12.2011 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 :hug: Fajnie, że tak dobrze sobie o mnie pomyślałaś A z tych zaproszeń moje drogie się teraz nie wywiniecie:rotfl: Szykujcie się na najazd - prawda monia? Jedna z rodzinką u Lady, druga z rodzinką u MarJelki się ulokuje - i tak 2 tygodnie wakacji zaliczymy:rotfl: Cieszcie się, ze my reprezentujemy model 2+1, a nie 2+3 np.:lol2: Madziu! Teraz już nie odpuścimy-musicie Nas odwiedzić Im wiecej osób-tym weselej A jak nas tyle będzie to autobus se wynajmiemy Jak stanie to Monia na stację biegnie .Ale tą małą banieczką już się nie wywinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 15.12.2011 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 A zakupów tikejowych to już nie skomentuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 15.12.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Piękne rzeczy - zwłaszcza wiklinowe serduszka. No ale wiesz, Lady, Twój biust jednak króluje, co tam serduszka!!!! Piękny, ciepły, bardzo dopracowany dom stworzyłaś!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 15.12.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 o matko:lol2: - a to już mąż musiałby chyba potwierdzić, jak to z tym legendarnym biustem Lady jest, i czy Twój, skonstruowany z mojej wypowiedzi, opis się zgadza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 ja dzisiaj umieram ze śmiechu przed tym monitorem:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Zanim doczytałam do końca wyszło mi jak wyżej i aż się zaczerwieniłam (i zastanowiłam GDZIE Lady wstawiła zdjęcie biustu ) miałam dokładnie takie samo odczucie jak zaczęłam czytać i aż się zaczęłam zastanawiać skąd Sharlotka to wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Lidziu! Witaj serdecznie!Pierwsza chciałam Ci się wpisać ale mnie ubiegłaś spryciulo Równiez bardzo sie cieszę,że Was poznałam .Jak sie kogoś widziało,polubiło-całkiem inaczej się odbiera te posty:yes: Przyznam,ze z ciekawości wczoraj looknęłam do Twojego cudnego domku:yes: Lecz dokładne przeczytanie i wpis zostawiłam sobie na deser.Przybę na pewno-tylko,że jestem 'kobieta parcująca" więc i czasu brak Pozdrawiam serdecznie i cieszę się,ze miałam zaszczyt poznać właścicielkę takiej bujnej czupryny i ciepłych oczu.Masz poczucie humoru,jesteś wesoła,przesympatyczna-taka "do tańca i do różańca" aż się zaczerwieniłam dziękuję ci bardzo a dzisiaj postanowiłam zmienić fryz i zrobiłam sobie grzywkę, i muszę przyznać, że fajnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 aż się zaczerwieniłam dziękuję ci bardzo a dzisiaj postanowiłam zmienić fryz i zrobiłam sobie grzywkę, i muszę przyznać, że fajnie wyszło naprawdę??? gdzywka przy kręconych włosach??? pokaż, pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 naprawdę??? gdzywka przy kręconych włosach??? pokaż, pokaż wstawię u siebie na chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.12.2011 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 (edytowane) Płynnie sobie przejdziemy od biustów i innych loczków do wnętrz Podczas ostatniej wizyty u mnie Marjelki dostałam od niej prezent,którym chciałam się wam pochwalić Wianki w ilości 2 szt Są bardzo fajne-takie zimowe,niczym ośnieżone,z soplami:)Bardzo je lubię: http://www.home-you.com/?go=bn&rname=bn_sg&gid=88&lg=pl# Na początku leżały na stole,ale stwierdziłam,że dużo lepiej prezentują się jak wiszą I zawisły .W sypialni.Na drzwiach od garderoby i sypialnianej łazienki Myślę,że bardzo pasują do tej szarości i kryształków na żyrandolu A Wy co sądzicie? Maruśka-jeszcze raz dzięki http://desmond.imageshack.us/Himg580/scaled.php?server=580&filename=hpim0819u.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg819/scaled.php?server=819&filename=hpim0820.jpg&res=medium Edytowane 20 Grudnia 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.12.2011 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Skoro jesteśmy już w alkowie przyznam,że niedawno zamieszkała w naszej sypialni pewna kobieta I bardzo dobrze Nam z Nią Proszę Państwa-oto Ona : http://desmond.imageshack.us/Himg17/scaled.php?server=17&filename=hpim0822s.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.12.2011 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Eeee, Twoja fotka byłaby lepsza Konsola nie stoi na środku ściany a wianki fajne bardzo lubię wiszące tylko....czemu zdjęcie z takiego daleka? :) I - tak - pasuje do żyrandola . yokasto "Konsola nie stoi na środku ściany"-jaka Ty spostrzegawcza jesteś .Pewnie podczas sprzątania odsuwałam.Obiecuję,że dziś poprawię i stanie na środku . Zdobię też fotki "z bliży" - nie tylko "z dali":) Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.12.2011 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 E tam, uczę się do MagdyZet :D:D A co to jest to takie ładne to nad konsolą? Lustro tam będzie czy co ? Pozdrawiam również . yokasto, Właśnie szukam jakiejś inspiracji co powiesić w tym kółku nad konsolą....:)Może forumowiczki pomogą? Myślałam może o jakimś zdjęciu w sepii.... Lub czymś innym niebanalnym. Wszelkie pomysły,sugestie mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.12.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 lady, a cóż to za żyrandol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.12.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 http://i1.fmix.pl/fmi582/f4e8a1b00017f3314ef188c6/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 21.12.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 http://img207.imageshack.us/img207/9123/3981q.jpg Wesolych Swiat Bozego Narodzenia oraz szampanskiej zabawy sylwestrowej zyczy Kasia z Rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.12.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Lady, a czemu takie brzydkie foto zrobiłaś wiankom co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.12.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Sylwuś dla Ciebie i całej Twojej Rodzinki, wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku http://img401.imageshack.us/img401/3677/kartka39.gif To pierwsze Wasze święta w nowym domku więc tym bardziej będzie Wam cuuuudownie!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.12.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 (edytowane) Lady witam się u Ciebie Już w sierpniu podglądałam Cię z ukrycia - teraz nadrobiłam i jestem pod wrażeniem klimatu jaki stworzyłaś w swoim domku (w szczególności lubię Twój salon ) Ozdoby świąteczne przepiękne W sprawie ramki nad konsolką - pierwsza myśl tak jak Yokasta napisała lustro Jeśli coś innego - to myślę że w tej ramce mógłby ciekawie wyglądać kawałek np tapety/ materiału o dużym wzorze/motywie w stonowanych barwach - tylko problematyczne może być znalezienie odpowiedniego "wkładu" do ramki - a może masz już coś takiego a w ogóle nie brałaś tego pod uwagę??? Wklejam zdjęcie - chodzi mi głównie o kolorystykę, wiem że tu to obraz - ale fajnie wygląda taki jeden stonowany motyw który często można teraz znaleźć właśnie na tapecie czy materiale na zasłony na przykład Mam nadzieję że nie nakręciłam za bardzo http://i3.fmix.pl/fmi1016/4bfee5340016e8a34ef2d415 edit: ja tez jestem wielką fanką marylin (myślałam o umieszczeniu jej na oparciu hokera w mojej kuchni ) Edytowane 22 Grudnia 2011 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.12.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Zdrowych, Rodzinnych, Wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia dla Ciebie i Twojej rodzinki Lady . I jeszcze dobrego humoru i pozytywnego myślenia, które - jak sądzę - Cię nie opuszcza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts