Nelli Sza 07.04.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych życzy Nell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.04.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 http://img824.imageshack.us/img824/1646/20120407110905173.jpg WESOŁYCH I POGODNYCH śWIĄT WIELKANOCNYCH ŻYCZY Pati http://img848.imageshack.us/img848/1449/20120407111221882.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.04.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 http://img853.imageshack.us/img853/191/kurczaczek.gif WESOŁYCH ŚWIĄT!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.04.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wesołych Świąt http://arch.blox.pl/resource/marthastewart_com_dekoracje_wielkanocne_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 16.05.2012 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 (edytowane) Witam po dłuższej przerwie Przede wszystkim dziękuję za pamieć o mnie i życzenia Wszystkie się spełniły,bo u Nas wszystko w porządku. a nawet lepiej........... Podczas mojej nieobecności troszkę rzeczy przybyło w naszym domu,dużo zmieniło się też w ogródku i wokół domu . W nagrodę,że o mnie nie zapomniałyście i dopytywałyście co u mnie - obiecuję obszerną fotorelację A teraz biegnę nadrabiać kilkumiesięczne zaległości u Was Coś czuję,że dużo się działo Buźka! Edytowane 16 Maja 2012 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 16.05.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 lady najpierw uzupełnij Swój wątek bo nadrabianie może Ci trochę zająć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 16.05.2012 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Słoneczko! Mam za swoje Nie było mnie kilka miesięcy i mam co nadrabiać.Ale to bardzo miła "praca" ,bo bardzo lubię was czytać Poza tym mam poważne usprawiedliwienie swojej nieobecności ............. Rodzina nam się powiększa :) I bardzo się cieszymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 16.05.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Lady miło że wróciłaś i to z jaką nowiną Gratulacje! czekam z niecierpliwością na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.05.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 O jaaaacie, ale trafilam na wiesci!!!!!Uuuulala, gratulacje Kochana! Zdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.05.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Sylwia ogroooooomne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciesze sie z Wam No dobra a teraz pisz co i jak i kiedy maleństwo do Was dołączy ???? Jak tam w domku .... no wszystko poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.05.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 GRATULACJE!!!!!! Lejdi będziesz u Ali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 16.05.2012 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 mugatko,monia karola,venusko Ale się cieszę,że Was "widzę" Dziękuję bardzo-cieszymy się ogromnie Choć do drugiej ciąży podchodzę z dużo większą ostrożnością-to chyba przychodzi z wiekiem . Pierwsze 3 miesiące były masakryczne - nie wiemjak przeżyłam .Wciąż wymiotowałam,czułam się fatalnie,nie miałam na nic siły .Suchudłam i miałamkiepskie wyniki badań (krew i mocz). Ale teraz jest już super !!! To czwarty miesiąc ( 15 tydzień) .Mam apetyt,energię do życia i humor!. Wyglądam też fajnie,bo dzięki temu,że schudłam na początku - teraz nie ważę jeszcze tyle co przed ciążą .Brak mi jeszcze kilkograma,ale czuję,że szybko nadrobię .Choć brzuszek jest już widoczny-taka fajna mała piłeczka Karola! mieszaka nam się bardzo dobrze-wszędzie blisko, Młody sam chodzi do szkoły,ma blisko kolegów,place zabaw-co jest dla Nas ułatwieniem i bardzo Nas cieszy :)Często po przeprowadzce w inne miejsce dzieci w mają problem z przystosowaniem .Szczególnie dotyczy to dzieci w wieku szkolnym,bo w starej szkole/bloku zawarły jakieś przyjażnie,a po przeprowadzce nie mają nowych znajomych.U Nas na szczęście nie ma tego problemu :)Koledzy ze szkoły , osiedla są bardzo blisko Poza tym Młody non stop w ogódku trenuje piłkę nożną.Mamy ustawione bramki i w zasadzie nie powinnam mówić,że mamy ogródek tylko boisko przed domem .Jak na razie w rozgrywkach piłkarkich poległy yuka ,winogron,hibiskus kilka innych roślinek....Inne trzymają się dzielnie choć nie wiemile jeszcze zniosą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.05.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 no ale będziesz czy nie? Dałabyś chociaż popatrzeć mi na piłeczkę : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 16.05.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 GRATULUJĘ))))))))) pokazuj inne nowości:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.05.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 no ale będziesz czy nie? Dałabyś chociaż popatrzeć mi na piłeczkę : O, odezwala sie ta co nie korzysta z rozplodowego wieku Lady, ale piersi Ci tez zmalaly czy wrecz przeciwnie? Ale super. Bedziemy niedlugo ogladac zdjecia (i moze nie tylko ) malutkiego lejdzika Trzymam kciuki za zdrowa coreczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 16.05.2012 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 no ale będziesz czy nie? Dałabyś chociaż popatrzeć mi na piłeczkę : Venusko! Uważaj bo ta piłeczka zaraża .Ja "macałam" koleżanki w ciąży i się zaraziłam Bardzo bym chciała być na spotkaniu i poznać te forrumki których jeszcze nie znam osobiście ( czytałam też wasze menu - bajka ) Ale Młody ma turniej piłkarski i gra mecz w sobotę i niedzielę.A ja jako oddany kibic drużyny zamierzam z Nim być i go wspierać (choć czuję nosem przegraną,ale ciiiiiiiiiiiii ) Poza tym kilka dni temu wróciliśmy z tygodniowego wypadu do Londynu.Było mnóstwo zwiedzania,zakupów i innych atrakcji.Nie chciałam stracić ani chwili w tym wyjątkowym mieście i wykorzystać czas na maxa-więc jestem trochę zmęczona .I jak to po kilkudniowych wakacjach-czekają zaległości domowe-góra prasowania,sprzątanie,prace w ogródku ........... Nuda........... Wierzę,że będziecie się dobrze bawć Co nie oznacza grzecznie Oczekuę również na zdjęcia-abym wiedziała co straciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.05.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Wszelki duch! Lady wróciła i to z jakim NEWSem! Gratulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 16.05.2012 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 GRATULUJĘ))))))))) pokazuj inne nowości:) pozdrawiam asiulkowo Dziękuję bardzo . Do ciebie też zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 16.05.2012 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 (edytowane) O, odezwala sie ta co nie korzysta z rozplodowego wieku Lady, ale piersi Ci tez zmalaly czy wrecz przeciwnie? Ale super. Bedziemy niedlugo ogladac zdjecia (i moze nie tylko ) malutkiego lejdzika Trzymam kciuki za zdrowa coreczke Monia! Określę to krótko.... Mam małą piłeczkę i 2 wielkie balony Jak narazie na USG lekarz nic nie widzi między nogami i wszystko wskazuje,że to będzie córeczka Skąd wiedziałaś czarownico? Choć na razie nie nastawiam się, bo pewność będzie ok. 20-tego tygodnia Edytowane 16 Maja 2012 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 16.05.2012 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Wszelki duch! Lady wróciła i to z jakim NEWSem! Gratulacje . yokasto Witaj piękna dziewczyno Dzięki Chciałam looknąć na Twój wątek.....Nie ma Czyżby wyleciał w kosmos? Why? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts