Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

domek w mieście-zapraszamy w nasze skromne progi :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 749
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Lady co za newsy :D

Serdeczne gratulacje :D

Dobrze, że najgorsze już za Tobą :hug: Teraz korzystaj z życia i nowej figury :D

Pysiaczku! :D

Dziękuję Ci bardzo :hug:

Korzystanie z życia jest mocno ograniczone,ale staram się jak mogę :D ;)

Przed chwilą dostałammoje zamówienie z Maison Decor :cool: 3 duże torby :D.

Biorę się za rozpakowanie ;) :D

No wyleciał, wyleciał :lol2: jak to dlaczego? Bo Ty nie zaglądałaś :rotfl: :hug: musiał to wyleciał. Ale jakże się cieszę, że Tobie coś przyleciało :lol2: (i zazdroszczę okrutnie ;) zupełnie przy okazji).

yokasto!

Wierzę ,że w najbliżym czasie i do Was bocian zawita ;) Pamiętaj,że słowa kobiet w ciąży są podobno prorocze i jestem pewna,że tak będzie :yes:

Amen :D

Lady pokazuj to zamówienie z Maison Decor :D

Wczoraj miły Pan z Maisona przywiózł moje zamówienie :cool: :D

http://desmond.imageshack.us/Himg341/scaled.php?server=341&filename=dsc1080u.jpg&res=landing

http://desmond.imageshack.us/Himg32/scaled.php?server=32&filename=dsc1079j.jpg&res=landing

http://desmond.imageshack.us/Himg443/scaled.php?server=443&filename=dsc1077l.jpg&res=landing

Dobra,dobra nie trzymam Was dłużej w napięciu :) :) :)

Zamówiłam nową zastawę :).Miała być na 12 osób-ale pomyślałm o "zbitkach" i kupiłam po 16 sztuk :D.Znając moje szczęście jesli coś się zbije i chcę dokupić-seria jest wycofana ze sprzedaży,albo produkowana w innym odcieniu :mad: więc się zabezpieczyłam :cool:

Kupiłam talerze obiadowe,dserowe,miseczki na zupę,filiżanki,cukiernicę ,mlecznik i półmiski :)

Postawiłam na białą klasyczną porcelanę,bo na starą kolorową już nie mogę patrzeć :o.

Ciekawe czy Wam się spodoba?? To seria monnograme white z kolekcji belldeco.

Tu po rozpakowaniu.....

(nie mogę wkleić zdjęć,bo skończył mi się limit :mad: Proszę więc o cierpliwosc :D )

Edytowane przez lady in red

ja wam dam wiek rozpłodowy, za duża egoistka jestem na dziecko - jeszcze.

Myślę,że na wszystku w życiu przychodzi czas ;)

Teraz pewnie jak widzisz kobietę z wózkiem patrzysz na to jakie ma buty i torebkę :D

Jak przyjdzie faza macierzyństwa będziesz zaglądał do wózka aby zobaczyć jakiego koloru dziecko ma włosy :lol2:

Jest faza cieszenia się sobą,imprezowania,wicia gniazda,macierzyństwa i jeszcze parę innych ;)

Najważniejsze to cieszyć się chwilą i korzystać z danej fazy życia :)

Przyszłam się przywitać do Ciebie :welcome:

Cieszę się,że wróciłaś na forum, oczywiście nie znamy się,ale ja Twój domek znam bardzo dobrze bo od dawna jestem w nim cichym gościem :yes:

No i przy okazji WIELKIE GRATULACJE ZOSTAWIAM :wiggle:

Z niecierpliwością czekam na jakieś nowe fotki :)

Pozdrawiam :wiggle:

Sylwuś 4 miesiąc?:jawdrop: to ja cię już tyle nie widziałam? :eek:

Kochana ogromnie się cieszę :hug: Po niedzieli zadzwonię do Ciebie może się umówimy? muszę kończenie zobaczyć twoje trzy piłeczki :lol2:

Pracujesz czy siedzisz w domku? , może bym wpadła do ciebie któregoś dnia na chwilusie coby nacieszyć oko ciężarną Lejdi :hug::D