pysiaczek 16.05.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Lady co za newsy Serdeczne gratulacje Dobrze, że najgorsze już za Tobą Teraz korzystaj z życia i nowej figury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 16.05.2012 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Lady co za newsy Serdeczne gratulacje Dobrze, że najgorsze już za Tobą Teraz korzystaj z życia i nowej figury Pysiaczku! Dziękuję Ci bardzo Korzystanie z życia jest mocno ograniczone,ale staram się jak mogę Przed chwilą dostałammoje zamówienie z Maison Decor 3 duże torby . Biorę się za rozpakowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 16.05.2012 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 No wyleciał, wyleciał jak to dlaczego? Bo Ty nie zaglądałaś musiał to wyleciał. Ale jakże się cieszę, że Tobie coś przyleciało (i zazdroszczę okrutnie zupełnie przy okazji). yokasto! Wierzę ,że w najbliżym czasie i do Was bocian zawita Pamiętaj,że słowa kobiet w ciąży są podobno prorocze i jestem pewna,że tak będzie Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 16.05.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 O rany,jak zobaczyłam,ze u Ciebie zamieszanie,to czułam,ze takie newsy bedą!gratulacje!to jaka będzie różnica wieku ze starszym? Czekam na foty...dużo fotek,brzuszka i domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.05.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Lady pokazuj to zamówienie z Maison Decor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.05.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 No to czkamy na fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.05.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Właśnie! Nie chowaj tych skarbów tylko dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 16.05.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Sylwia fajnie ze jesteś z nami i jeszcze TAKIE wiadomości Gratulacje:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 16.05.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Kochana mam teraz urwanie glowy i wpadlam na chwilke a tutaj TAKIE wiesci Serdecznie gratuluje szczesliwym przyszlym Rodzicom i Braciszkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.05.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Ja się chyba jeszcze nie witałam, więc na początek czynię to radośnie I równie radośnie gratuluję! Uśmiech aż sam się pcha na twarz kiedy się czyta takie newsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 17.05.2012 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Amen . P.s. już jakiś lata nad domem ale skubany gniazdo ma w parku. P.s. II w ramach przygotowania mamy małego kota My też zanim zostaliśmy rodzicami cierpliwość i nocne wstawanie do miałczącego malucha na kocie testowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 17.05.2012 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Kasieńko_1982,mariomili,Kasiu z irlandii,Dropku Dziękuję Wam za pamięć i gratulacje My również bardzo,ale to bardzo się cieszymy...Oby tylko wszystko dalej poszło dobrze Bużka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 17.05.2012 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 (edytowane) Lady pokazuj to zamówienie z Maison Decor Wczoraj miły Pan z Maisona przywiózł moje zamówienie http://desmond.imageshack.us/Himg341/scaled.php?server=341&filename=dsc1080u.jpg&res=landing http://desmond.imageshack.us/Himg32/scaled.php?server=32&filename=dsc1079j.jpg&res=landing http://desmond.imageshack.us/Himg443/scaled.php?server=443&filename=dsc1077l.jpg&res=landing Dobra,dobra nie trzymam Was dłużej w napięciu :) Zamówiłam nową zastawę .Miała być na 12 osób-ale pomyślałm o "zbitkach" i kupiłam po 16 sztuk .Znając moje szczęście jesli coś się zbije i chcę dokupić-seria jest wycofana ze sprzedaży,albo produkowana w innym odcieniu więc się zabezpieczyłam Kupiłam talerze obiadowe,dserowe,miseczki na zupę,filiżanki,cukiernicę ,mlecznik i półmiski Postawiłam na białą klasyczną porcelanę,bo na starą kolorową już nie mogę patrzeć . Ciekawe czy Wam się spodoba?? To seria monnograme white z kolekcji belldeco. Tu po rozpakowaniu..... (nie mogę wkleić zdjęć,bo skończył mi się limit Proszę więc o cierpliwosc ) Edytowane 17 Maja 2012 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.05.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 osz teraz to już przebieram nogami, muszę się zająć przedłużeniem umowy z klientem a zamiast sprawdzać co i jak to czekam na fotki ja wam dam wiek rozpłodowy, za duża egoistka jestem na dziecko - jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 17.05.2012 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 ja wam dam wiek rozpłodowy, za duża egoistka jestem na dziecko - jeszcze. Myślę,że na wszystku w życiu przychodzi czas Teraz pewnie jak widzisz kobietę z wózkiem patrzysz na to jakie ma buty i torebkę Jak przyjdzie faza macierzyństwa będziesz zaglądał do wózka aby zobaczyć jakiego koloru dziecko ma włosy Jest faza cieszenia się sobą,imprezowania,wicia gniazda,macierzyństwa i jeszcze parę innych Najważniejsze to cieszyć się chwilą i korzystać z danej fazy życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 17.05.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Lady, ale wieści. OGROMNE GRATUKACJE! Życzę Ci żeby druga połowa ciąży mieneła przyjemnie i nie narzekała na przypadłości z nią związane Ps. Jaka różnica wieku będzie pomiędzy dziećmi? Ps. Synkowi życzę wygranej. Trochę wiary mamo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.05.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Lady no jak tak mogłaś limit wykorzystać! To kiedy będzie nowy? Strasznie jestem ciekawa tej porcelany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.05.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Lady Gratulacje ogromne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.05.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Przyszłam się przywitać do Ciebie Cieszę się,że wróciłaś na forum, oczywiście nie znamy się,ale ja Twój domek znam bardzo dobrze bo od dawna jestem w nim cichym gościem No i przy okazji WIELKIE GRATULACJE ZOSTAWIAM Z niecierpliwością czekam na jakieś nowe fotki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.05.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Sylwuś 4 miesiąc? to ja cię już tyle nie widziałam? Kochana ogromnie się cieszę Po niedzieli zadzwonię do Ciebie może się umówimy? muszę kończenie zobaczyć twoje trzy piłeczki Pracujesz czy siedzisz w domku? , może bym wpadła do ciebie któregoś dnia na chwilusie coby nacieszyć oko ciężarną Lejdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts