MarJel 17.03.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Możemy Cię nawet nauczyć jak złożyć prześcieradło z gumką , albo jak cyckiem zbić kieliszek , upss to znaczy tego to ty nas możesz nauczyć :lol2: To były czasy ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.03.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Sylwia daj korki z bicia kielichów:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 17.03.2013 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 (edytowane) no to ładnie, to czecie dzieciątko będzie? Z całego posta wychwyciłaś tylko tę informację Na razie takich planów nie było . Ale .......Siedzimy kilka dni temu z Mężem na kanapie patrząc na śpiącą Polę ,a On do mnie...."Choć zrobimy trzecie....":jawdrop: Edytowane 17 Marca 2013 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 17.03.2013 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 (edytowane) Sylwia daj korki z bicia kielichów:lol2: Możemy Cię nawet nauczyć jak złożyć prześcieradło z gumką , albo jak cyckiem zbić kieliszek , upss to znaczy tego to ty nas możesz nauczyć :lol2: To były czasy ehhh Prześcieradło łumiem składac ale chętnie wysłucham co zrobić jak włosy wypadają po porodzie (w czasie karmienia ) Teraz (jako Mama karmiąca) to już w ogóle mam warunki do bicia tych kieliszków Marta,jak skończę karmić-ale zrobię imprezę Już dziś zapraszam Edytowane 17 Marca 2013 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.03.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Sylwuś, czytałam o tej herbatce....dzisiaj ale jestem już tak blisko, że sobie daruję. 35 minut, 20 minut, Ty nie wiesz co to poród . Powinnaś zastąpić Martuśkę z zamówieniami na bejbiki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.03.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Powinnaś zastąpić Martuśkę z zamówieniami na bejbiki . Jestem za Oddaję Lady tą fuchę z całą przyjemnością Teraz to Lady ma czym oddychać to fakt http://emotikona.pl/emotikony/pic/cycki.gif Myślę , że nawet kieliszki ze szkła hartowanego nie miałyby szans:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.03.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Marta Ty się nie migaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.03.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Możemy Cię nawet nauczyć jak złożyć prześcieradło z gumką , albo jak cyckiem zbić kieliszek , upss to znaczy tego to ty nas możesz nauczyć :lol2: To były czasy ehhh naoglądała sie perfekcyjnej pani domu a teraz się chwali:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.03.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 a to prześcieradło z gumką jest tak problematyczne że aż trzeba w telewizorze naród uczyć jak je założyć? boszzzzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.03.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 a to prześcieradło z gumką jest tak problematyczne że aż trzeba w telewizorze naród uczyć jak je założyć? boszzzzzzzzz Zapytaj się Marjelki, bo to ona to ogląda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.03.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 No wiesz Marjelcho? Byś lepiej Sędziego Artura Lipińskiego oglądała!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.03.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 "Choć zrobimy trzecie....":jawdrop: Sylwia, jak coś to zgłoś sie do Marty ona zapisy na dzieci robi:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.03.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 a to prześcieradło z gumką jest tak problematyczne że aż trzeba w telewizorze naród uczyć jak je założyć? boszzzzzzzzz Zapytaj się Marjelki, bo to ona to ogląda;) No wiesz Marjelcho? Byś lepiej Sędziego Artura Lipińskiego oglądała!! :P:P:P A potem przychodzą do mnie się pytają, ze ładnie, że czysto a wy myślicie , ze ja u kogo przechodziłam szkolenie, ze mam teraz taki błysk w domu przy dwójce dzieci i mężu bałaganiarzu, przecież nie Artura Lipińskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.03.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 :P:P:P A potem przychodzą do mnie się pytają, ze ładnie, że czysto a wy myślicie , ze ja u kogo przechodziłam szkolenie, ze mam teraz taki błysk w domu przy dwójce dzieci i mężu bałaganiarzu, przecież nie Artura Lipińskiego Nie pamiętam imienia Pani, która odwiedza Cię co jakiś czas i wyręcza w pewnych obowiązkach... hmm Pani Ania może?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.03.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Nie pamiętam imienia Pani, która odwiedza Cię co jakiś czas i wyręcza w pewnych obowiązkach... hmm Pani Ania może?? A ty myślisz , że kto ją tego wszystkiego nauczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.03.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 a ja nie mam Aniuf ani Bożenkuf bo mi któregoś razu za 5 godzin zaśpiewała 250 zł i się zdenerwowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.03.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 A ty myślisz , że kto ją tego wszystkiego nauczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.03.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 a ja nie mam Aniuf ani Bożenkuf bo mi któregoś razu za 5 godzin zaśpiewała 250 zł i się zdenerwowałam Pewnie też bym sama zakasała rękawy Znikam na chwilę, idę oglądać Przepis na życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.03.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Wpadnę w przerwach na reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.03.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Pewnie też bym sama zakasała rękawy Znikam na chwilę, idę oglądać Przepis na życie no warszafka, zachłysnęła się powietrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts