Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

domek w mieście-zapraszamy w nasze skromne progi :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 749
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no to ładnie, to czecie dzieciątko będzie? :popcorn:

Z całego posta wychwyciłaś tylko tę informację :lol2:

Na razie takich planów nie było :D.

Ale .......Siedzimy kilka dni temu z Mężem na kanapie patrząc na śpiącą Polę ,a On do mnie...."Choć zrobimy trzecie....":jawdrop:

:rotfl:

Edytowane przez lady in red

Sylwia daj korki z bicia kielichów:lol2:

Możemy Cię nawet nauczyć jak złożyć prześcieradło z gumką , albo jak cyckiem zbić kieliszek , upss to znaczy tego to ty nas możesz nauczyć ;):lol2::lol2::lol2:

To były czasy ehhh

Prześcieradło łumiem składac :wiggle: ale chętnie wysłucham co zrobić jak włosy wypadają po porodzie (w czasie karmienia :mad:)

Teraz (jako Mama karmiąca) to już w ogóle mam warunki :cool: do bicia tych kieliszków :lol2:

Marta,jak skończę karmić-ale zrobię imprezę :yes: Już dziś zapraszam :lol:

Edytowane przez lady in red

Powinnaś zastąpić Martuśkę z zamówieniami na bejbiki :D.

Jestem za :lol:

Oddaję Lady tą fuchę z całą przyjemnością :lol:

Teraz to Lady ma czym oddychać to fakt http://emotikona.pl/emotikony/pic/cycki.gif Myślę , że nawet kieliszki ze szkła hartowanego nie miałyby szans:rolleyes:

a to prześcieradło z gumką jest tak problematyczne że aż trzeba w telewizorze naród uczyć jak je założyć? :lol2: boszzzzzzzzz :bash:

Zapytaj się Marjelki, bo to ona to ogląda;)

No wiesz Marjelcho? Byś lepiej Sędziego Artura Lipińskiego oglądała!! :rotfl:

:p:P:P:P

A potem przychodzą do mnie się pytają, ze ładnie, że czysto a wy myślicie , ze ja u kogo przechodziłam szkolenie, ze mam teraz taki błysk w domu przy dwójce dzieci i mężu bałaganiarzu, przecież nie Artura Lipińskiego :p

:p:P:P:P

A potem przychodzą do mnie się pytają, ze ładnie, że czysto a wy myślicie , ze ja u kogo przechodziłam szkolenie, ze mam teraz taki błysk w domu przy dwójce dzieci i mężu bałaganiarzu, przecież nie Artura Lipińskiego :p

Nie pamiętam imienia Pani, która odwiedza Cię co jakiś czas i wyręcza w pewnych obowiązkach... hmm Pani Ania może??:cool: