lady in red 19.03.2013 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 (edytowane) Ilonka, pisze pw do Ciebie . Ale ja jestem niekulturalna! Sylwia, od dawna mi się Twój salon podoba. Bo nie jest taki od linijki i w tych kolorach co u każdego wygląda na super przytulny i aż chciałoby się w nim wypoczywać więc te wieczory przy kominku absolutnie mnie nie dziwią . dziękować,dziękować... Sylwio pisz, pisz ja chętnie poczytam np o każdej nowej umiejetności malutkiej Powiem ci, że podziwiam Twojego syna, ja tez jestem starsza od mojego brata 10 lat, wcale się nim nie zajmowałam i byłam bardzo o niego zazdrosna No cóż może mnie mama źle przygotowała do bycia siostrą, a może jestem po prostu taka wredna Aluniu,bo może sekret polega na tym,że to BRAT ma być starszy-odpowiedzialny,plotący warkoczyki i przygotowujący śniadanie kiedy rodzice śpią Zobaczymy czy u nas nadal będzie taka euforia i braterska miłość jak Pola zacznie chodzić .Będzie wtedy ruszać wszystko w pokoju Dawida Ty ??wredna...? Nie wierzę Bardzo sie cieszę, że dziewczyny wyciągnęły Cię z forumowego "niebytu", bo dzięki temu mogłam tu trafić. Przede wszystkim gratuluję słodziutkiej córeczki Moja ma 16 miesięcy więc też wiem co to mieć księżniczkę w domu Gratuluję domku, super klimat stworzyliście. Widzę, że my z tego samego miasta. Może kiedyś gdzieś Cię wypatrzę Mówisz, że macie sklep z roletami itp? To ja do Ciebie na priva lecę Hej Madzialenko . Miło mi "poznać" kolejną lubliniankę Mam wrażenie ,że to forum zbiera śmietankę dziewczyn z Lublina,bo wszystkie poznane tu dziewczyny są fantastyczne .Więc już Cię lubię Twoja córeczka ma 16 miesięcy...-uwielbiam dzieci w tym wieku .Mówi już coś? Jak ma na imię? W sprawie rolet...Mamy w ofercie rzymskie,montowane na szybę,w kasetce,wolnowiszące,dachowe-do wyboru do koloru .Żaluzje drewniane i tradycyjne też są .Zresztą zaraz odpiszę na priva Edytowane 19 Marca 2013 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.03.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Aluniu,bo może sekret polega na tym,że to BRAT ma być starszy-odpowiedzialny,plotący warkoczyki i przygotowujący śniadanie kiedy rodzice śpią No może to dotyczy chłopców, bo mój mąz ma brata 12.5 lat młodszego i tez bardzo się swoim bratem opiekował do dzisiaj mam wrażenie, że jest to bardziej relacja ojciec-syn niz brat-brat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 19.03.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Hej Madzialenko . Miło mi "poznać" kolejną lubliniankę Mam wrażenie ,że to forum zbiera śmietankę dziewczyn z Lublina,bo wszystkie poznane tu dziewczyny są fantastyczne .Więc już Cię lubię Twoja córeczka ma 16 miesięcy...-uwielbiam dzieci w tym wieku .Mówi już coś? Jak ma na imię? No ja po kilku latach podglądactwa na forum postanowiłam zacząć sie udzielać, więc mam nadzieję ze sie lepiej poznamy i nie zmienisz zdania Dojrzewa we mnie nawet pomysł założenia własnego wątku, jak się odważę to już zapraszam A córcia ma na imię Kamilka i nie muszę chyba pisać że jest najsłodsza i najkochańsza Mówi dużo, szczególnie przed spaniem. Tyle że po swojemu. Czyli po arabsku Ale jak zliczyć, to sporo słówek juz używa: mama, tata, ostatnio doszła "baba". No i papa, mniam, tak, nie, bum bum, mniau, hau i kwa kwa Ale najbardziej mnie zadziwia że tak wszystko rozumie. Poda coś, przyniesie, zrobi jak o coś ja poprosić - np. wyjmuje z szuflady krem do buzi przed wyjściem na dwór. Kurcze, jeszcze długo bym tak mogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.03.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Cześć kochana Ty o mojej ciąży wiesz juz wszytsko ALe,ze w moim przypadku ciąża nie była najlepsza, to się rozpisywać nie bedę Ale bycie mamą uwielbiam Julka jest tak fajntastyczną cwaniarą,że warta jest wszystkich niemiłych przeżyć ciązowych i o wieeel wiele wiecej Czy Ty wiesz, że ona móiwi więcej odemnie ?!?! A ja myslałam,ze to nie jest mozliwe Ucałuj moją ulubienicę a małe stópki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.03.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Czesc Sylwia:bye: Moglabym patrzec na Twoj salon godzinami, spokojnie moglabym relaxowac sie na Twoich kanapach:cool: Jak tam fotki rozowego pokoju, robia sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 no właśnie!! Czy pokój Polusiu to wasz gościnny czy inny? Ja miałam wizję na dziecięcy beż + biały + zielony, ale zmieniło mi się będzie beż + biały + niebieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.03.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Jak tam fotki rozowego pokoju, robia sie? Zdradzę, że pokój Polindy nie jest różowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 20.03.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 (edytowane) Zdradzę, że pokój Polindy nie jest różowy :???: Edytowane 20 Marca 2013 przez mariomili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.03.2013 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 (edytowane) Cześć kochana Ty o mojej ciąży wiesz juz wszytsko ALe,ze w moim przypadku ciąża nie była najlepsza, to się rozpisywać nie bedę Ale bycie mamą uwielbiam Julka jest tak fajntastyczną cwaniarą,że warta jest wszystkich niemiłych przeżyć ciązowych i o wieeel wiele wiecej Czy Ty wiesz, że ona móiwi więcej odemnie ?!?! A ja myslałam,ze to nie jest mozliwe Ucałuj moją ulubienicę a małe stópki Karola Ty masz takie pokłady miłości i cierpliwości do dzieci,że możesz mieć ich spokojnie czwórkę .Zresztą taki duży dom zobowiązuje Wypada go zaludnić Potwierdzam,ze jesteś NAJUKOCHAŃSZĄ CIOCIĄ WSZYSTKICH DZIECI Julcia gada więcej niż Ty .Uczeń przerósł mistrza Buziaki! Czesc Sylwia:bye: Moglabym patrzec na Twoj salon godzinami, spokojnie moglabym relaxowac sie na Twoich kanapach:cool: Jak tam fotki rozowego pokoju, robia sie? Fotki bendom,bendom .Muszę jakoś w końcu podkręcać napięcie ... no właśnie!! Czy pokój Polusiu to wasz gościnny czy inny? Ja miałam wizję na dziecięcy beż + biały + zielony, ale zmieniło mi się będzie beż + biały + niebieski No faktycznie to "stary gościnny" po lekkim liftingu . Nie ma tam spektakularnych zmian,raczej niewielkie zmiany "kosmetyczne" .Zresztą na razie Pola ma łóżeczko w naszej sypialni+ kołyskę na dole,pokój więc na razie służy do przechowywania zabawek i ubranek Jeśli bym miała tworzyć pokoik od początku,nie mając nic-z pewnością inaczej by wyglądał MI się podoba opcja zarówno z zielonym jak i z niebieskim . Zdradzę, że pokój Polindy nie jest różowy :???: Edytowane 20 Marca 2013 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.03.2013 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Muszę się pochwalić,że jesteśmy na etapie rozszerzania diety Poli Oczywiście nadal podstawą jest mleczko z cysia ale wprowadzamy nowe posiłki.I tak od kilku dni jje już jabłuszko z marchewką .Dodatkowe posiłki uwielbia do tego stopnia,że jak się kończy jedzonko to w płacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.03.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 To Venus ma syna i się nie chwali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.03.2013 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 To Venus ma syna i się nie chwali ? Łomatko to ja namieszałam Trzymałam Polę na kolanach i myślałam,ze odpisuję Ilonie A syna Venuska może i ma i trzyma go w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.03.2013 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 yokasto Ty z porodem czekasz do dnia wagarowicza ? :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.03.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Tak a Ty z dopisaniem mi do kiedy czekasz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.03.2013 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Tak a Ty z dopisaniem mi do kiedy czekasz . No też na dzień wagarowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 of korz że mam, tylko nie wyjmuję z szafy bo nie pasuje na razie do wystroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.03.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Lady wczoraj podglądałam a dziś napiszę, że Wasz salon, jadalnia, kuchnia w ogóle Wasz parter jest piękny i super ze sobą zgrany. Wszystko się świetnie przeplata. I ta słodka kołyska na środku A i teraz mogę już napisać, że i mi się podobają te buciki Poli co ma na zdjęciach i sama mam takie dodane w obserwowanych Słodkości Fajnie, że Mała tak Ci ładnie wsuwa jabłko i marchewkę bo też słyszałam, że niezłe przeboje z tym są czasami. A pokoik pokażesz? Mimo, że nie ma w nim łóżeczka póki co Pokaż pokaż Ilonko ja tam też uważam, że zarówno Twój wózek jak i fotelik są bardzo uniwersalne i doskonale nadadzą się dla dziewczynki, której Ci oczywiście życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.03.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 No też na dzień wagarowicza Nie ukrywam, że ta odpowiedź mnie nie zachwyca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.03.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 lady byłam , ale bardzo szybko. pieknie u was doczytalam o metodzie na Marysię. czyli przed owulacją będę probowac myślę ,że może od maja:) ..... teraz nie moge i tak nie doczekam się drugiego dziecia przed 40-stką . więc.... już nie pędzę tak:):):):)dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.03.2013 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 of korz że mam, tylko nie wyjmuję z szafy bo nie pasuje na razie do wystroju Venusko uwielbiam Cię Lady wczoraj podglądałam a dziś napiszę, że Wasz salon, jadalnia, kuchnia w ogóle Wasz parter jest piękny i super ze sobą zgrany. Wszystko się świetnie przeplata. I ta słodka kołyska na środku A i teraz mogę już napisać, że i mi się podobają te buciki Poli co ma na zdjęciach i sama mam takie dodane w obserwowanych Słodkości Fajnie, że Mała tak Ci ładnie wsuwa jabłko i marchewkę bo też słyszałam, że niezłe przeboje z tym są czasami. A pokoik pokażesz? Mimo, że nie ma w nim łóżeczka póki co Pokaż pokaż Ilonko ja tam też uważam, że zarówno Twój wózek jak i fotelik są bardzo uniwersalne i doskonale nadadzą się dla dziewczynki, której Ci oczywiście życzę Dziękuję,miło mi,że się podoba Też uważam ,że te buciki są bardzo słodkie .W ogóle lubię rękodzieło,Pola ma 2 sweterki ręcznie robione (kupione ) z kolorowymi haftami - są naprawdę przepiękne . Moja Pola miała 2 pary takich bucików ( 2 rozmiary) i wyobraź sobie,że z jednych już wyrosła .ale są tak śliczne,że zostawiam jej na pamiątkę .Albo lalki będziemy w nie ubierać Zdjęcia dziś zrobiłam więc może wieczorem wrzucę. Ale nie spodziewajcie się rewelacji... Nie ukrywam, że ta odpowiedź mnie nie zachwyca . sprawdź priva lady byłam , ale bardzo szybko. pieknie u was doczytalam o metodzie na Marysię. czyli przed owulacją będę probowac myślę ,że może od maja:) ..... teraz nie moge i tak nie doczekam się drugiego dziecia przed 40-stką . więc.... już nie pędzę tak:):):):)dzięki Monia,trzymam więc kciuki I życzę powodzenia . Takie późniejsze macierzyństwo jest bardzo odmładza... .A te 40 to tylko liczba Jakoś nie pamiętam....Macie już dzieci? Jeśli tak to w jakim wieku....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts