monika996 22.03.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 venusku poważnie i czeka mnie tak jak Ala macierzyńnstwo po 40-stce jak się uda, ale ja lepsza, bo bis macierzynstwo. chyba ,że Marjelka urodzi za mnie:):):):) sylwiatak w twoimwątku o dzieciakach,że pozwolilam sobie. alu no, no a ja myslalam ,że ty wczesniej rodzilaś. dobrze wyglądasz:):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 22.03.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Lady, Pysiaczku - alez bardzo prosze jakbym jeszcze mogla pomoc to pytajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 22.03.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 (edytowane) Jesteś więc wyjątkiem potwierdzającym regułę .Albo Mąż ma takie mocne żołnierzyki .Bo ta większa szansa na dziewczynkę związana jest z obnizoną płodnością (która przychodzi z wiekiem ) Ale jak widać są wyjątki od reguły .Zresztą w ciąży zdażają się "zaskakujące " przypadki . Koleżanka niedługo rodzi,mają już starszego syna.Była kikla razy na usg,za każdym razem lekarz widział dziewczynkę .Ostatnio okazało się,że jednak w brzuszku mieszka chłopiec .A cała rózowa wyprawka już czeka No widzisz to pewno dlatego, że mój mąz jest ode mnie młodszy o osiem lat i te jego żólnierzyki jeszcze zupełnie dobre były A z koleżanką to faktycznie niespodzianka A propos chusty, myslę, ze Pola jest juz na nią za duża A Dawida pchaj do wszystkich konkursów jakich się da, bo to rzeczywiście podnosi umiejetności dziecka Mi chodził do takiej szkoły, że dzieci generalnie były zachęcane do brania udziału we wszytkich konkursach jakie były organizowane, to się im później przydało pzry egzaminie trzecioklasisty i szóstoklasisty. Zdawali je wspaniale I np egzamin szóstoklasisty z matematyki cała klasa Mi zdała na 95 %, bo własnie Pani ich goniła do udziału we wszystkim Monika, słyszysz mój mąż był jeszcze całkiem młody jak robilismy Michała I powiem Ci że własnie genetyk powiedział nam przed robieniem badan prenatalnych, abysmy sie nie denerwowali, bo męża żołnierzyki sa jeszcze zupełnie ok I włąsciwie je nam odradzał, ale ja dla świetego spokoju je zrobiłam Dzięki za komplementa Jak się ma młodego męża to sie przy nim zaraz młodo wygląda Edytowane 22 Marca 2013 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 22.03.2013 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 (edytowane) No widzisz to pewno dlatego, że mój mąz jest ode mnie młodszy o osiem lat i te jego żólnierzyki jeszcze zupełnie dobre były A z koleżanką to faktycznie niespodzianka Monika, słyszysz mój mąż był jeszcze całkiem młody jak robilismy Michała I powiem Ci że własnie genetyk powiedział nam przed robieniem badan prenatalnych, abysmy sie nie denerwowali, bo męża żołnierzyki sa jeszcze zupełnie ok I włąsciwie je nam odradzał, ale ja dla świetego spokoju je zrobiłam Dzięki za komplementa Jak się ma młodego męża to sie przy nim zaraz młodo wygląda AAAAAAAA to dlatego te wszystkie celebrytki sobie młodszych mężów biorą Ale niestety kondycja żołnierzyków nie zależy tylko od wieku .Wiele czynników na to wpływa i wielu facetów ma z tym problem:rolleyes: Zgadzam się z MONIĄ - świetnie wyglądasz Alu Edytowane 22 Marca 2013 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.03.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 no M nie zmienię , ale dziecko może odmodzić:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 22.03.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Ale jak widać są wyjątki od reguły .Zresztą w ciąży zdażają się "zaskakujące " przypadki . Koleżanka niedługo rodzi,mają już starszego syna.Była kikla razy na usg,za każdym razem lekarz widział dziewczynkę .Ostatnio okazało się,że jednak w brzuszku mieszka chłopiec .A cała rózowa wyprawka już czeka To będzie ładna Adasia Ja słyszałam taką historię, że babka tak była nastawiona na dziewczynkę (też z badań jej wychodziła), że jak na porodówce podali jej chłopca, to była pewna że jej podmienili i kazała oddać sobie swoje dziecko W tą stronę na 100% nigdy nie można być pewnym, bo zawsze może sie okazać że coś tam sie podwinęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 22.03.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 (edytowane) Dzięki dziewczyny za rady i wasze spostrzeżenia A mówią,że im więcej opinii się wysłucha tym łatwiej podjąć decyzję .Ja jeszcze bardziej zbaraniałam Wczoraj (po wypowiedzi Magdy ) zdecydowana byłam na nosidełko,dziś napaliłam się na chustę Chyba zrobimy losowanie Lady, jak chcesz to ja CI mogę pożyczyć nosidło na kilka dni. Zobaczysz sobie, przymierzysz i wtedy zdecydujesz czy kupić. Kcesz? Edytowane 22 Marca 2013 przez madzialena-lublin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 22.03.2013 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 no M nie zmienię , ale dziecko może odmodzić:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 22.03.2013 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Lady, jak chcesz to ja CI mogę pożyczyć nosidło na kilka dni. Zobaczysz sobie, przymierzysz i wtedy zdecydujesz czy kupić. Kcesz? Hej Madziu . Nie chcę robić problemu, zastanowię się . Dzięki za propozycję Odpowiadam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 22.03.2013 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Łomatko widzieliście wynik meczu w piłkę . Ukraina -Polska 3:1 . A moi faceci pojechali na to spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 22.03.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Odpowiadam na priva No czekam i czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 22.03.2013 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 No czekam i czekam... Wysmarowałam priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 23.03.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Łomatko widzieliście wynik meczu w piłkę . Ukraina -Polska 3:1 . A moi faceci pojechali na to spotkanie usnęlam na 2 połowie:) chyba dobrze zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.03.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 AAAAAAAA to dlatego te wszystkie celebrytki sobie młodszych mężów biorą Ale niestety kondycja żołnierzyków nie zależy tylko od wieku .Wiele czynników na to wpływa i wielu facetów ma z tym problem:rolleyes: Zgadzam się z MONIĄ - świetnie wyglądasz Alu Sylwio Kochanie, a gdzie Ty mnie widziałaś ?????, że wiesz jak wyglądam, czyzbysmy się spotkały na starym miescie w Lublinie, a ja tego nie wiem ???? Zdjęcia kłamią W każdym razie dziękuję I powiem tak będe W Lublinie 18 -19 maja i chętnie się z Wami zobaczę 18, 19 mam Komunię No i wyszłam na celebrytkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.03.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Zresztą w ciąży zdażają się "zaskakujące " przypadki . Koleżanka niedługo rodzi,mają już starszego syna.Była kikla razy na usg,za każdym razem lekarz widział dziewczynkę .Ostatnio okazało się,że jednak w brzuszku mieszka chłopiec .A cała rózowa wyprawka już czeka Ja się właśnie takiej przemiany boję bo co ja z tym różem wtedy zrobię Czekam jeszcze do kolejnego usg i nie dokupuję już nic w tym kolorze póki co Pysiaczku gdybym miała wybierać będąc w Twoim przypadku to pewnie też zdecydowałabym się na chustę .Bo tylko chustę możemy używać od urodzenia .Natomiast w moim przypadku produkt jest skierowany do dziecka które ma już 4,5 m-ca Masz rację Lady Skoro piszesz, że Pola już dość ładnie trzyma główkę to może faktycznie dla Was lepsze jest nosidełko I chyba można je dłużej używać tzn. i dla starszego dziecka Będę chyba zamawiać te buciki bo chciałabym do jakiejś sesji jeszcze z Małą w brzuszku. Mam nadzieję, że jakoś trafię z rozmiarem, że będzie mogła je potem i ubrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 23.03.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Lady wpadłam do Twojego domku i utknąłam na dobre:)...tak masz wszystko dopracowane...a ja mam pytanie o krzesła w jadalni , bo mi się bardzo spodobały skąd one i za wiela...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 23.03.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Pysiaczku gdybym miała wybierać będąc w Twoim przypadku to pewnie też zdecydowałabym się na chustę .Bo tylko chustę możemy używać od urodzenia .Natomiast w moim przypadku produkt jest skierowany do dziecka które ma już 4,5 m-ca Ja jestem za chustą, tylko czy maleńka będzie chciala teraz dać się zachustować... Jednak inaczej ma się spawa z noworodem czy 2- miesięcznym niemowlęciem, a inaczej z już prawie świadomym niemowlakiem... Masz może możliwość pożyczyć chustę? Może poszukaj na forach chustowych mamy z pobliża, umówcie się, spróbujesz i wtedy podejmiesz decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 23.03.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Tej jak nie było na forum to nie, teraz ledwo nadrabiam;) Pleciuga:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.03.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Śnieg nam wszystkim popsuł szyki, przykrył jajka i koszyki a kurczaczkom zmarzły nóżki, więc się tulą do rzeżuszki, lecz choć śnieg nam pada w święta i pogoda taka wstrętna my święconym się dzielimy i radości wszem życzymy. http://img713.imageshack.us/img713/1277/krolikwielkanocny.jpg WESOŁYCH , SPOKOJNYCH I ZDROWYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM ŻYCZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.03.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Sylwio wraz z Rodzinką :hug: http://2.bp.blogspot.com/-jx4gqHdyzpc/T38ELxS9KDI/AAAAAAAAGP0/veSNW2nANhc/s1600/easter-eggs-1280x1024-wallpaper-5484+%5BDesktopNexus.com%5D.jpg Szczególne uściski i całuski dla malutkiej Poli od cioci Ali I dla dzieci bogatego Zająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts