Drop_Inn 30.03.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Rodzinnych, radosnych i kolorowych Świąt, bez względu na to co dzieje się za oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 30.03.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Lady http://img801.imageshack.us/img801/5661/wielkanocne282.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 30.03.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt życzą Szociki z Szociątkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.03.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://i49.tinypic.com/24vvfw7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.03.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Zdrowych, spokojnych, ciepłych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy życzy Nelli Sza z rodzinką http://img.superdomek.pl/zdjecia/artykuly1/3_3_1255548384.jpg Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.03.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://i3.fmix.pl/fmi2731/7397e9710006d1745156b93b Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych, obfitości na świątecznym stole, smacznego jajka oraz wiosennego nastroju w rodzinnym gronie życzy Aga z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.03.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://img845.imageshack.us/img845/2507/img0062xz.jpg Uploaded with ImageShack.us Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkanocnych życzy Aneta z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.03.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Lady, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 31.03.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 LADY http://i1.fmix.pl/fmi2583/69302dfd0023afe75158092c/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 31.03.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s480x480/488246_10201055524655157_1432269561_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Lejdi co tam się wyprawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 02.04.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Lady a może jakieś świąteczne zdjęcia Polci masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 03.04.2013 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Lady wpadłam do Twojego domku i utknąłam na dobre:)...tak masz wszystko dopracowane...a ja mam pytanie o krzesła w jadalni , bo mi się bardzo spodobały skąd one i za wiela...pozdrawiam Witaj Tamaro Bardzo mi miło i cieszę się,że się podoba Pytaszo kkrzesła w jadalni....Kupione przez internet,kolor wybierany z próbnika szyte na zamówienie. Producent godny polecenia .Krzesła dostarczone szybko i zgodnie z umową .Przed zamówieniem przesłali mi katalogi z tkaninami.Materiał mogę polecić z czystym sumieniem .Pomomo,że są jasne niewiele się brudzą,super czyszczą .Kiedyś kolezanka wylała kieliszek czerwonego wina na krzesło , obydwie zdębiałyśmy .Ale materiał nie wchłania płynów i po przetarciu mokrą gąbką nie pozostał nawet slad .Podobno z tego materiału bez śladu schodzi nawet mazanie długopisem .Na szczęscie Syn jeszcze nie próbował Krzesła nie były drogie,bo nasz dom była na wykończeniu i finanse też .Teraz pewnie zamówiłabym inne .... Jeśli zależy to poszukam namiarów na tego producenta Lejdi co tam się wyprawia? łodpoczywa się po Swiętach i dojada resztki ciasta .Dziś nas tak zasypało,że nie przejadę z wózkiem po tych czapach śniegu więc jestem na forum :lol2:U nas jest z 60 cm śniegu:eek:.W kwietniu:cry: Lady a może jakieś świąteczne zdjęcia Polci masz? A i owszem...>Gwiazda nasza jest fotografowana w każdej sytuacji i w każdej kreacji . A jak Ty się Pysiu czujesz?Który już tydzień u Ciebie?? Kiedy robiłaś usg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 03.04.2013 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja się właśnie takiej przemiany boję bo co ja z tym różem wtedy zrobię Czekam jeszcze do kolejnego usg i nie dokupuję już nic w tym kolorze póki co Będę chyba zamawiać te buciki bo chciałabym do jakiejś sesji jeszcze z Małą w brzuszku. Mam nadzieję, że jakoś trafię z rozmiarem, że będzie mogła je potem i ubrać Przy pierwszej ciązy nie chcieliśmy znać płci dziecka i mieć niespodziankę .Choć ja przez całą ciążę czułam,ze to chłopiec będzie ..Czy kobieca (czy matczyna ) intuicja-nie wiem .Ale w 100% sie sprawdziło . W drugiej ciąży od poczatku lekarz ,że mówił,ze dziewczynka .Na początku,że "raczej" a później już nawet w opisie usg mamy ."narządy płciowe typu żeńskiego" . Podglądaliśmy Polę w usg 3d .Wszystko pięknie było widać . W drugiej ciąży od początku czułam,ze dziewczynka .Ufając mojemu przeczuciu kupiłam na wycieczce naszej córce pierwsze buciki .Byliśmy w Londynie,ja byłam wtedy na początku 5-tego miesiąca ciązy (ale jeszcze przed usg tzw."połówkowym" ) Wszyscy kupiliśmy sobie dość duzo fajnych rzeczy (głównie ciuchy) .Stwierdziłam,ze Maleństwo w brzuchu nie może być poszkodowane i zakupiłam buciki Na lotnisku w Luton .Za całe 20 funtów .Nie muszę chyba dodawać,ze były to małe,słodkie typowo dziewczęce buciki . Mój Mąż stwiedził,że zwariowałam ,nie było jeszcze za bardzo widać brzucha,nie znaliśmy płci a już dziecko buty miało Sylwio Kochanie, a gdzie Ty mnie widziałaś ?????, że wiesz jak wyglądam, czyzbysmy się spotkały na starym miescie w Lublinie, a ja tego nie wiem ???? Zdjęcia kłamią W każdym razie dziękuję I powiem tak będe W Lublinie 18 -19 maja i chętnie się z Wami zobaczę 18, 19 mam Komunię No i wyszłam na celebrytkę Alu.... A kto mi przysłał zdjęcia z forumowego zlotu w Milanówku? Muszę Ci lecytynę zakupić Edytowane 3 Kwietnia 2013 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.04.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Alu.... A kto mi przysłał zdjęcia z forumowego zlotu w Milanówku? Muszę Ci lecytynę zakupić Po prostu Azlheimer lecytyna chyba tu nie pomoże Ale wiesz zdjęcia kłamią Zdjęcia Poli chetnie obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 03.04.2013 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 (edytowane) Zdjęcia Poli chetnie obejrzę Lady a może jakieś świąteczne zdjęcia Polci masz? Nasza gwiazda w wieku 4,5 m-ca http://img689.imageshack.us/img689/4630/dsc0771j.jpg Przy okazji pokazałam kawałek pokoju Poli Edytowane 3 Kwietnia 2013 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 03.04.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Śliczna ta Wasza gwiazda to już duża pannica ..o odnośnie krzeseł to jak będziesz miała chwilkę to poproszę o namiar...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 03.04.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Ależ Pola CUDOWNA Mogła by moją synową zostać Tylko od nas do L-na jednak kawałek A mi tak trudno teraz za aparat złapać, że aż wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.04.2013 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Pola jest przesłodka, ma piękne imię i piękny pokoik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.04.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 A jak Ty się Pysiu czujesz?Który już tydzień u Ciebie?? Kiedy robiłaś usg? Lady czuję się dobrze, dziękuję Jutro zaczynam 32tc. I prawdopodobnie w przyszłym będzie usg. Przy pierwszej ciązy nie chcieliśmy znać płci dziecka i mieć niespodziankę .Choć ja przez całą ciążę czułam,ze to chłopiec będzie ..Czy kobieca (czy matczyna ) intuicja-nie wiem .Ale w 100% sie sprawdziło . W drugiej ciąży od poczatku lekarz ,że mówił,ze dziewczynka .Na początku,że "raczej" a później już nawet w opisie usg mamy ."narządy płciowe typu żeńskiego" . Podglądaliśmy Polę w usg 3d .Wszystko pięknie było widać . W drugiej ciąży od początku czułam,ze dziewczynka .Ufając mojemu przeczuciu kupiłam na wycieczce naszej córce pierwsze buciki .Byliśmy w Londynie,ja byłam wtedy na początku 5-tego miesiąca ciązy (ale jeszcze przed usg tzw."połówkowym" ) Wszyscy kupiliśmy sobie dość duzo fajnych rzeczy (głównie ciuchy) .Stwierdziłam,ze Maleństwo w brzuchu nie może być poszkodowane i zakupiłam buciki Na lotnisku w Luton .Za całe 20 funtów .Nie muszę chyba dodawać,ze były to małe,słodkie typowo dziewczęce buciki . Mój Mąż stwiedził,że zwariowałam ,nie było jeszcze za bardzo widać brzucha,nie znaliśmy płci a już dziecko buty miało No widzisz Lady to ja nie mogę tego o sobie powiedzieć, bo...od początku czułam, że będzie chłopak Na pierwszym usg prenatalnym w 12tc lekarz powiedział nam, że na 90% dziewczynka. Ale ja sobie tego do serca nie brałam, bo przecież narządy jeszcze niewykształcone w tym czasie. A na prenatalnych w 20tc potwierdził nam to i też jest właśnie na opisie badania zaznaczone, że "prawidłowe narządy żeńskie". Także dowód na papierze mam jakby co Teraz już mu ufam i się przyzwyczaiłam, ale po rodzinie nam nieraz mówią, że mój brzuch na dziewczynkę nie wygląda albo, że nieraz się zdarzają pomyłki. I zawsze to ziarno niepewności zasieją A butki chłopięce przed 20tc też zakupiłam, więc teraz pozostaje mi wystawienie ich na allegro Nasza gwiazda w wieku 4,5 m-ca Piękna gwiazda I te słodkie butki Pokoik świetny, szkoda, że tak mało pokazałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts