Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

domek w mieście-zapraszamy w nasze skromne progi :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 749
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Lady wpadłam do Twojego domku i utknąłam na dobre:)...tak masz wszystko dopracowane...a ja mam pytanie o krzesła w jadalni , bo mi się bardzo spodobały skąd one i za wiela...pozdrawiam

Witaj Tamaro :)

Bardzo mi miło i cieszę się,że się podoba :yes:

Pytaszo kkrzesła w jadalni....Kupione przez internet,kolor wybierany z próbnika szyte na zamówienie.

Producent godny polecenia :yes:.Krzesła dostarczone szybko i zgodnie z umową :).Przed zamówieniem przesłali mi katalogi z tkaninami.Materiał mogę polecić z czystym sumieniem :yes:.Pomomo,że są jasne niewiele się brudzą,super czyszczą :).Kiedyś kolezanka wylała kieliszek czerwonego wina na krzesło :eek: , obydwie zdębiałyśmy :eek:.Ale materiał nie wchłania płynów i po przetarciu mokrą gąbką nie pozostał nawet slad :lol2:.Podobno z tego materiału bez śladu schodzi nawet mazanie długopisem :).Na szczęscie Syn jeszcze nie próbował :D

Krzesła nie były drogie,bo nasz dom była na wykończeniu i finanse też :lol2:.Teraz pewnie zamówiłabym inne ....:D

Jeśli zależy to poszukam namiarów na tego producenta :)

Lejdi co tam się wyprawia? :hug:

łodpoczywa się po Swiętach i dojada resztki ciasta :lol2:.Dziś nas tak zasypało,że nie przejadę z wózkiem po tych czapach śniegu więc jestem na forum :lol2:U nas jest z 60 cm śniegu:eek:.W kwietniu:cry:

Lady a może jakieś świąteczne zdjęcia Polci masz? :)

A i owszem...:)>Gwiazda nasza jest fotografowana w każdej sytuacji i w każdej kreacji :lol2:.

A jak Ty się Pysiu czujesz?Który już tydzień u Ciebie?? Kiedy robiłaś usg? :)

Ja się właśnie takiej przemiany boję bo co ja z tym różem wtedy zrobię :lol2:

Czekam jeszcze do kolejnego usg i nie dokupuję już nic w tym kolorze póki co ;)

Będę chyba zamawiać te buciki bo chciałabym do jakiejś sesji jeszcze z Małą w brzuszku. Mam nadzieję, że jakoś trafię z rozmiarem, że będzie mogła je potem i ubrać :yes:

Przy pierwszej ciązy nie chcieliśmy znać płci dziecka i mieć niespodziankę :yes:.Choć ja przez całą ciążę czułam,ze to chłopiec będzie :yes:..Czy kobieca (czy matczyna ;) ) intuicja-nie wiem ;).Ale w 100% sie sprawdziło :D.

W drugiej ciąży od poczatku lekarz ,że mówił,ze dziewczynka :).Na początku,że "raczej" a później już nawet w opisie usg mamy :cool:."narządy płciowe typu żeńskiego" :D.

Podglądaliśmy Polę w usg 3d :).Wszystko pięknie było widać :D.

W drugiej ciąży od początku czułam,ze dziewczynka :yes:.Ufając mojemu przeczuciu kupiłam na wycieczce naszej córce pierwsze buciki :D.Byliśmy w Londynie,ja byłam wtedy na początku 5-tego miesiąca ciązy (ale jeszcze przed usg tzw."połówkowym" ) :)

Wszyscy kupiliśmy sobie dość duzo fajnych rzeczy (głównie ciuchy) .Stwierdziłam,ze Maleństwo w brzuchu nie może być poszkodowane i zakupiłam buciki :cool: Na lotnisku w Luton :cool:.Za całe 20 funtów :cool:.Nie muszę chyba dodawać,ze były to małe,słodkie typowo dziewczęce buciki :D.

Mój Mąż stwiedził,że zwariowałam :lol2: ,nie było jeszcze za bardzo widać brzucha,nie znaliśmy płci a już dziecko buty miało :rotfl:

Sylwio Kochanie, a gdzie Ty mnie widziałaś ?????, że wiesz jak wyglądam, czyzbysmy się spotkały na starym miescie w Lublinie, a ja tego nie wiem ???? Zdjęcia kłamią :yes:

W każdym razie dziękuję :)

I powiem tak będe W Lublinie 18 -19 maja i chętnie się z Wami zobaczę 18, 19 mam Komunię :)

No i wyszłam na celebrytkę :lol2:

Alu...:).

A kto mi przysłał zdjęcia z forumowego zlotu w Milanówku? :lol2:

Muszę Ci lecytynę zakupić ;):rotfl:

Edytowane przez lady in red

Zdjęcia Poli chetnie obejrzę :)

Lady a może jakieś świąteczne zdjęcia Polci masz? :)

Nasza gwiazda w wieku 4,5 m-ca :)

http://img689.imageshack.us/img689/4630/dsc0771j.jpg

Przy okazji pokazałam kawałek pokoju Poli :rotfl:

Edytowane przez lady in red

A jak Ty się Pysiu czujesz?Który już tydzień u Ciebie?? Kiedy robiłaś usg? :)

Lady czuję się dobrze, dziękuję :) Jutro zaczynam 32tc. I prawdopodobnie w przyszłym będzie usg.

Przy pierwszej ciązy nie chcieliśmy znać płci dziecka i mieć niespodziankę :yes:.Choć ja przez całą ciążę czułam,ze to chłopiec będzie :yes:..Czy kobieca (czy matczyna ;) ) intuicja-nie wiem ;).Ale w 100% sie sprawdziło :D.

W drugiej ciąży od poczatku lekarz ,że mówił,ze dziewczynka :).Na początku,że "raczej" a później już nawet w opisie usg mamy :cool:."narządy płciowe typu żeńskiego" :D.

Podglądaliśmy Polę w usg 3d :).Wszystko pięknie było widać :D.

W drugiej ciąży od początku czułam,ze dziewczynka :yes:.Ufając mojemu przeczuciu kupiłam na wycieczce naszej córce pierwsze buciki :D.Byliśmy w Londynie,ja byłam wtedy na początku 5-tego miesiąca ciązy (ale jeszcze przed usg tzw."połówkowym" ) :)

Wszyscy kupiliśmy sobie dość duzo fajnych rzeczy (głównie ciuchy) .Stwierdziłam,ze Maleństwo w brzuchu nie może być poszkodowane i zakupiłam buciki :cool: Na lotnisku w Luton :cool:.Za całe 20 funtów :cool:.Nie muszę chyba dodawać,ze były to małe,słodkie typowo dziewczęce buciki :D.

Mój Mąż stwiedził,że zwariowałam :lol2: ,nie było jeszcze za bardzo widać brzucha,nie znaliśmy płci a już dziecko buty miało

No widzisz Lady to ja nie mogę tego o sobie powiedzieć, bo...od początku czułam, że będzie chłopak :lol2: Na pierwszym usg prenatalnym w 12tc lekarz powiedział nam, że na 90% dziewczynka. Ale ja sobie tego do serca nie brałam, bo przecież narządy jeszcze niewykształcone w tym czasie. A na prenatalnych w 20tc potwierdził nam to i też jest właśnie na opisie badania zaznaczone, że "prawidłowe narządy żeńskie". Także dowód na papierze mam jakby co :lol: Teraz już mu ufam i się przyzwyczaiłam, ale po rodzinie nam nieraz mówią, że mój brzuch na dziewczynkę nie wygląda albo, że nieraz się zdarzają pomyłki. I zawsze to ziarno niepewności zasieją ;)

A butki chłopięce przed 20tc też zakupiłam, więc teraz pozostaje mi wystawienie ich na allegro :D

Nasza gwiazda w wieku 4,5 m-ca :)

Piękna gwiazda :yes: I te słodkie butki :p Pokoik świetny, szkoda, że tak mało pokazałaś ;)