emiranda 04.04.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Jaka piekna księżniczka i piekne imię dla pięknej księżniczki Lady nie bądź taka pokaż więcej zdjęc, uwielbiam oglądac zdjęcia małych dziewczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.04.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 ja też, ja też!! ogólnie bobasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.04.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Lady, śliczna Pola uściski dla Niej od mojego Antosia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 04.04.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ooo - Ania! Serdecznie gratulacje i szybkiego powrotu do zdrowia! (tak po cichu, celem pocieszenia, powiem: inni mają jeszcze gorzej - że zacytuję klasyka - po porodzie sn trudno się siada....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.04.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Lady, śliczna Pola uściski dla Niej od mojego Antosia . Aniu :hug:, moje gratulacje, powiedz kiedy dokładnie urodziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 04.04.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) yokasta zapewniam CIę że nie Każda po sn tak śmiga! Rana po nacięciu ( u nas z reguły nacinają, by nie popękać) i po szyciu, też booooli i długo nie można usiąść Wstawanie z łóżka już w szpitalu to też problem. Ja się spotkałam do tej pory TYlko z JEDNĄ dziewczyną, która 4h po porodzie bez problemy poleciała do ubikacji Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 08.04.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Święta święta i po świętach Patrzę, a tu od zajączka taki prezent czeka!! Ale cudna Pola A jaka wystrojona. Super! A to łóżko wielkie, to jej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 10.04.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Lady witam sie serdecznie u Ciebie Gratulacje dla Mamusi , Pola Prześliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaannnuuussskkkaaa 10.04.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 hej śliczniutka niunia:)..mam do Ciebie pytanie...jakie masz parapety pod tymi oknami ciemnymi???chodzi mi o materiał i kolor??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 11.04.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Polinka jest cudna!!! lady gdzie się podziewasz, znowu nas zdradzasz:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.04.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 23.04.2013 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) Ależ Pola CUDOWNA Mogła by moją synową zostać Tylko od nas do L-na jednak kawałek A mi tak trudno teraz za aparat złapać, że aż wstyd Ida teściowa na odległość to skarb .I jak zgoda w rodzinie Pola jest przesłodka, ma piękne imię i piękny pokoik Diana-dziękuję bardzo .Potwierdzam,że jest przesłodka Lady czuję się dobrze, dziękuję Jutro zaczynam 32tc. I prawdopodobnie w przyszłym będzie usg. No widzisz Lady to ja nie mogę tego o sobie powiedzieć, bo...od początku czułam, że będzie chłopak Na pierwszym usg prenatalnym w 12tc lekarz powiedział nam, że na 90% dziewczynka. Ale ja sobie tego do serca nie brałam, bo przecież narządy jeszcze niewykształcone w tym czasie. A na prenatalnych w 20tc potwierdził nam to i też jest właśnie na opisie badania zaznaczone, że "prawidłowe narządy żeńskie". Także dowód na papierze mam jakby co Teraz już mu ufam i się przyzwyczaiłam, ale po rodzinie nam nieraz mówią, że mój brzuch na dziewczynkę nie wygląda albo, że nieraz się zdarzają pomyłki. I zawsze to ziarno niepewności zasieją A butki chłopięce przed 20tc też zakupiłam, więc teraz pozostaje mi wystawienie ich na allegro Piękna gwiazda I te słodkie butki Pokoik świetny, szkoda, że tak mało pokazałaś Pysiaczku czyli jesteście potwierdzeniem reguły .Tej o wyjątkach Bucików na razie nie sprzedawaj-może drugi raz chłopiec będzie Jaka piekna księżniczka i piekne imię dla pięknej księżniczki Lady nie bądź taka pokaż więcej zdjęc, uwielbiam oglądac zdjęcia małych dziewczynek ja też, ja też!! ogólnie bobasów Dziękuę za komplementy .A fotki bendom .Juz nawet są zrobione I zgrane na kompa .Połowa drogi już za nami Lady, śliczna Pola uściski dla Niej od mojego Antosia . I vice wersa .Jak sobie radzisz z opieką nad Synkiem Aniu?? yokasta zapewniam CIę że nie Każda po sn tak śmiga! Rana po nacięciu ( u nas z reguły nacinają, by nie popękać) i po szyciu, też booooli i długo nie można usiąść Wstawanie z łóżka już w szpitalu to też problem. Ja się spotkałam do tej pory TYlko z JEDNĄ dziewczyną, która 4h po porodzie bez problemy poleciała do ubikacji To ja byłam lepsza .1,5 godz po porodzie byłam w toalecie .A po zawiezieniu na salę dla położnic ,nakarmiłam dziecko i pobiegłam pod prysznic Przecież się spociłam .To było jakieś 3 godziny po porodzie sn .Ale położna mnie zrąbała,bo poszłam bez jej zgody Święta święta i po świętach Patrzę, a tu od zajączka taki prezent czeka!! Ale cudna Pola A jaka wystrojona. Super! A to łóżko wielkie, to jej? Madzialenko fajnie,że jesteś . Łózko Poli jest faktycznie duże i-ale nie kupowane z myślą o niej:no:.Wcześniej był to pokoik gościnny-stąd podwójne łóżko A,że przerabialiśmy pokój gościnny na pokój dziecka raczej niedużym kosztem i łóżko pozostało .Poza tym lubię je .Ale jest trochę za duże jak dla małej dziewczynki i planuję zmianę Lady witam sie serdecznie u Ciebie Gratulacje dla Mamusi , Pola Prześliczna ZUZIA witam Cię serdecznie i dziękuję za gratulacje i komplementa Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 23.04.2013 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 hej śliczniutka niunia:).. mam do Ciebie pytanie...jakie masz parapety pod tymi oknami ciemnymi???chodzi mi o materiał i kolor??? Hej Anuszko Parapety są z agglomarmuru-kolor to new marfil .Jestem z nich bardzo zadowolona Zarówno z efektu wizualnego ( bo są delikatne i nie mają takich "salcesonów" -czyli dużych kawałków marmuru) .jak i z faktu,że łatwo je utrzymac w czystości i nie rysują się Polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 23.04.2013 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) Polinka jest cudna!!! lady gdzie się podziewasz, znowu nas zdradzasz:cool: właśnie Jestem,, jestem - dziewczynki . Ale dziękuję,że trzymacie "rękę na pulsie" i przywołujecie mnie do porządku . Piękna pogoda więc dużo czasu spędzam z dziećmi na dworze .A ponadto walczę z problemami laktacyjnymi Niestety zaczyna mi zanikać laktacja .Walczę o utrzymanie jak mogę .Przystawiam Polę jak najczęściej do piersi,ale Ona nie chce odkąd jje inne produkty poza mlekiem Mamy.Poza tym dziecko szybko się zniechęca-bo z piersi już niewiele leci Ściągam więc mleczko laktatorem.Pomimo,że Mąż mi kupił mercedesa wśród laktatorów to i tak udaje mi się ściągnąc od 60 do 150 ml.Dobre i to...Mam nadzieję,że uda mi się jednak jeszcze rozhuśtać tę laktację Niby "plan minimum" już prawie wykonany .Pola ma już 5,5 m-ca- a pediatrzy i specjaliści od żywienia zalecają karmienie piersią do 6-stego miesiąca życia >Ale ja nie chcę wykonywać tylko planu minimum ,chciałabym karmić do ok. roku .A przynajmniej do 9-tego miesiąca . Pola ma już rozszerzoną dietę-jje owoce,kaszkę mleczno-ryżową,przeciery warzywne jednak mleko nadal stanowi jej główne pozywienie, Z bólem serca kupiliśmy paczkę mleka Bebiko i dokarmiamy,a ja wciąż walczę Trzymajcie kciuki! Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 24.04.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Czesc Lady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 24.04.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Lady trzymam kciuki za laktacje mi sie udalo karmic rok i jak kiedys bedziemy mieli drugie Malenstwo to tez bym chciala rok karmic piersia czas pokaze jak bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 24.04.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) Lady też trzymam kciuki Teraz czas już na stałe posiłki, także mleczka powinno wystarczyć Ja dopiero zaczynam wprowadzać zupki A co z chustą? Zdecydowałaś się? Tyle Ci pisałam o chuście, a w końcu przez to że nasze maluszki juz nie takie małe, w ostatniej chwili wziełam nosidełko Mamy dokładnie takie: I jestem bardzo zadowolona, nie mam żadnych problemów z wiązaniem, czego obawiałam się przy chuście Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 24.04.2013 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) Lady trzymam kciuki za laktacje mi sie udalo karmic rok i jak kiedys bedziemy mieli drugie Malenstwo to tez bym chciala rok karmic piersia czas pokaze jak bedzie... Kasia! Też uwazam,że karmienie dziecka do +/- roku jest najlepsze . Tak się cieszyłam,że początkowe problemy laktacyjne (nawały mlecze,zapalenia piersi) już za mną...... .a teraz kryzys... Ale się nie poddaję i pobudzam laktację :)Zaraz biorę laktator w dłoń i do dzieła . Dziś w nocy Pola obudziła się głodna i po raz pierwszy przygotowałam jej mieszankę mleczną w nocy :/.Doceniłam,ze karmienie natruralne jest nie tylko zdrowe ale i wygodne dla Mamy .Wcześniej brałam dziecko do nas do łóżka, wyjmowałam cycusia....i tyle .Przysypiałam przy karmieniu,czasem nie wiem która z nas pierwsza usnęła Pola czy ja :DA tak trzeba przygotowywać podgrzewacze,odmierzać wodę,mleko.... No nic walczę dalej... Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 24.04.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Doceniłam,ze karmienie natruralne jest nie tylko zdrowe ale i wygodne dla Mamy .Wcześniej brałam dziecko do nas do łóżka, wyjmowałam cycusia....i tyle .Przysypiałam przy karmieniu,czasem nie wiem która z nas pierwsza usnęła Pola czy ja u nas tak samo :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.04.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Lady dajemy rade z małym mlekopijcą . Ładnie rośnie i przybiera, coraz więcej obserwuje. Teraz czekam na świadomy uśmiech bo po karmieniu zawsze się uśmiecha ale nieświadomie . Jest śliczny i kochany synuś mamusi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts