madzialena-lublin 01.06.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Halo, Lady gdzie się podziewasz? To ja galerie zakładam, częściowo dzieki Twoim namowom, a Ty znikasz z FM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.06.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Lady żałuj, że Cię nie było Pokoik Poli, prześliczny Mamo ja tez chce mieć taki pokoik, powiedziała dwuletnia córka mojej koleżanki jak zobaczyła zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.06.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 O matko....jak ślicznie w pokoiku Poli!!!!!!! KURDE....że moja Ewa jest już dorosła....zmałpowałabym wsio!!!!!!!!:) Całuski dla Polusi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia czarna 24.07.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 witam serdecznie krzesła w salonie super moge wiedzieć czy to materiał czy skóra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia czarna 25.07.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 moge jeszcze wiedziec czy krzesła w salonie sa zwezane bo na stronie maja rózne z oparciem niskim waskie moze podasz mi wymiary bo dzwoniłam do tego sklepu i trzeba podac z jakimi wymiarami sie chce i zasadnicze pytanie czy sa wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 25.07.2013 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 moge jeszcze wiedziec czy krzesła w salonie sa zwezane bo na stronie maja rózne z oparciem niskim waskie moze podasz mi wymiary bo dzwoniłam do tego sklepu i trzeba podac z jakimi wymiarami sie chce i zasadnicze pytanie czy sa wygodne Znów ktoś wygrzebał wątek z forumowych czeluści więc wyciągnięta za uszy do tablicy jestem . żartuję oczywiście Basiu witaj Krzesła są naprawdę bardzo wygodne i funkcjonalne .I zdecydowanie wbrew zasadzie,że tanie=kiepskiej jakości.Zarówno materiał jak i wykonanie są bez zarzutu .Użytkujemy je ( dość intensywnie ) już ponad 2 lata i nadal wyglądają jak nowe Model który mamy to CHYBA "proste". W sprawie wymiarów na razie nie pomogę,bo aktualnie jesteśmy ......w Poznaniu (spontaniczna eskapada) Więc proszę się przypominać,a po powrocie do domu pomierzę Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 25.07.2013 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 witam serdecznie krzesła w salonie super moge wiedzieć czy to materiał czy skóra To materiał . W tej chwili nie pamiętam nazwy .Ale to "magiczny" materiał - nie wnika w niego brud i fajnie się czyści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia czarna 25.07.2013 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 dzieki za odpowiedz napewno sie przypomne, ja z tego materiału co niby długopis zejdzie jak dzieci popisza mam kanapy do salonu które zamawiałam w poznaniu, krzesła mi sie podobaja bardzo ale maz wybredny bo on musi zobaczyc itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.12.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Sylwia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Na te Święta i nadchodzący Nowy Rok życzę Wam błogosławieństwa Bożego, zdrowia, pokoju w sercu, radości, cudowności.... Bądźcie szczęśliwi! http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/a074.gif Nelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts