pysiaczek 20.07.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 lady salon jest piękny! Wszystko super ze sobą spasowane W sprawie lampy raczej nie pomogę, bo jak dla mnie będzie pasować, ale lepiej niech się wypowiedzą Ci co lepiej się na tym znają Ja też mam pytanie o zasłony w salonie - przepięknie wyglądają zwłaszcza na ujęciu z perspektywy schodów Możesz napisać czy to szyte na miarę czy do kupienia gdzieś jako gotowce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 20.07.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Ojej Lady - przepięknie u Ciebie.Ciepło tak i w ogóle.Bardzo mi się podoba.Tapeta skąd?Czy to Rasch?Dołączam sie do pytania skąd zasłony.Cholipa napatrzeć się nie mogę takie to wszystko spójne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 20.07.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Super przytulny salon, cała reszta domku też piękna i stylowa! Również chciałabym wiedzieć skąd są zasłony w salonie, oraz co to za kanapy?pozdrawiam i czekam na więcej fotek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 20.07.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 lady in red, wszystko super, ale salon podoba mi się tak, że ach i och... Fantastyczne wielkie kanapy, ale jak się sprawuje tak jasny odcień? Swoje chciałam przerobić na taupe, ale może biel byłaby lepsza... Aha, mam niemal identyczne zasłony!!! Czy to B&M? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 20.07.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Witaj Domek nie do końca w moim stylu, ale bardzo piękny . Gratuluję konsekwencji w urządzaniu Mam kilka pytań - dot. szafki pod TV. Jest ona z kolekcji Creatio BRW? Masz jeszcze inne meble z tej serii? Jaka jest ich jakość wykonania? - z czego masz blat w kuchni? - czy podłoga to Paradyż Woodentic Brown? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 20.07.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Ja również jestem pod urokiem Twoich wnętrz! Dom nowoczesny, a z duszą, wygląda jakby wnętrza miały juz swoją historię, a przecież są nowiusieńkie:) Gratuluję, osiągnęłas coś o czym ja marzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.07.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Co o tym sądzicie dziewczyny zdjąc je? lady bezwzględnie zdjąć, wygląda to fatalnie, sorki za szczerość, pozatym kuchnia boska, nowoczesna a zarazem elegancka, krzesła barowe wygladają super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 20.07.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Witam super u Ciebie. bardzo podoba mi się sypialnia i kuchnia- ta tapeta jest super (gdzie takiej szukac?) ogólnie całośc na ogromny plus, tez na pewno bede tu zagladać częściej pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.07.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia76 20.07.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Czesc lady in red tez ozywilam sypialnie turkusem, ale pastelowym, do bezowow i bialego chetnie bede zagladac, co nowego u Ciebie pozdrawiam, gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.07.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Czesc lady in red tez ozywilam sypialnie turkusem, ale pastelowym, do bezowow i bialego chetnie bede zagladac, co nowego u Ciebie pozdrawiam, gosia uuuu brzmi pięknie, dawaj gosia fotki bo taką kolorystykę planuję w sypialni gościnnej:D Lady, ale do Ciebie ludków się naschodziło:P;) Załóż wreszcie ten internet w domu, wieczorem przyjemniej się plotkuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 20.07.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Witam!! Kuchnia jest śliczna, przytulna a jednocześnie nowoczesna,jak dla mnie idealne połączenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 20.07.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Lady kuchnie masz super, z czego są blaty? Salon bardzo przytulny i ciepły, wszelkie dodatki dodają nastroju. A i za oknem widać że ogródek też zagospodarowany. Czekamy na resztę fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia76 20.07.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 uuuu brzmi pięknie, dawaj gosia fotki bo taką kolorystykę planuję w sypialni gościnnej:D MarJel przyznam sie bez bicia, ze ja tutaj nie umiem wstawiac fotek xxx wczoraj nawet studiowalam "instrukcje obslugi" ale albo mi tu jakis opcji brakuje, albo zem tepa ale mam bloga, obiecuje, ze wstawie odcinek o sypialni ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 20.07.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Zatem 1) dom piekny 2) kasza do gara!!! 3) roleta w kolorze pieknie by wygladala w kuchni...moze jakis popiel? 4) a co powstanie z materialu ode mnie? 5) szybkensem kasi tu napisac co to za zaslony w salonie 6) a na podlodze to kolekcja paradyza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.07.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 lady, salon, że tak powiem - żurnalowy baaardzo mi się widzi... kasza do gara - tu się zgoddzę jak ci tam pusto, to polecam jakiś spory kosz (najlepiej biały), postawioną (ale jakąś łądną, ozdobną) tacę itp. A do tego można wkomponować jakieś delikatne mniejsze elementy. Jesli chodzi o sypialnię, to błagam, błagam nie makarony toż to koszmarek jakiś i w ogóle do twojej sypialni nie pasuje:no: A co pasuje? tego jeszcze nie wiem;) ale daj się namyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 21.07.2011 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Magdo, Classic, wczoraj zaczęłam krucjatę antymakaronową w sypialni Lady Zaproponowałam gładki woal - co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 21.07.2011 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 no woal raczej zawsze i wszędzie wygląda, jest zwiewny i do sypialni w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 21.07.2011 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 (edytowane) Lady, witam się po raz pierwszy w Twoim domku. bardzo ładny. Tak jak ktos już napisał - nowoczesny styl, ale bardzo przyjemny. Będę Twój domek pokazywac wszsytkim, któzy uważają że nowoczesny= zimny. Z tym "myślałam że mamy urządzone bez gustu" to chyba kokieteria, co? Przyznaj się. Wystarczy przecież obejrzeć kilka wątków na tej galerii żeby sobie wyrobić właściwe zdanie:) A względem lampy - bardzo ładna i chyba pasuje do salonu, aczkolwiek mam wątpliwości co do koloru nóg. ładnie wyglądałby też mały stolik między sofami (amerykanie mówią na takie "end table":)), na nim lampka i kilka dekoracyjnych obrazków, a na ścianie nad głośnikiem obraz. Tak mi się widzi:) Co do dywanu, to ja bym radziła jakiś delikatny wzór, żeby dodać wnetrzu trochę głębi. Poniższe badzo mi się podobają. Oczywiście - w Polsce raczej nie do dostania:( http://www.madelineweinrib.com/ama/tibetan/Cy.html http://www.madelineweinrib.com/ama/tibetan/Charm-Champagne.htmlhttp://www.madelineweinrib.com/ama/tibetan/Charm-Champagne.html Edytowane 21 Lipca 2011 przez nihiru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 21.07.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 ale pieknie!!!! kuchnią i salonem jestem zachwycona!!!! rewelacja!!!! co to za rośliny te kulki zielone w doniczkach??? pokaż domek z zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts