igorino 19.07.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Witam! Mam piłę z tarcza diamentowa do plytek ale ona strasznie wyłupuje krawedzie. Co zrobić aby tak sie nie działo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 20.07.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 To nie maszyna tnie plytki , tylko czlowiek . Skontaktuj sie z producentem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 19.02.2019 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 Witam! Mam piłę z tarcza diamentowa do płytek ale ona strasznie wyłupuje krawedzie. Co zrobić aby tak sie nie działo? Wszystko zależy od tego co to za "maszyna" Bo jak wiem te najtańsze z "maczaną tarczą" która zresztą jest dołączaną do urządzenia tak właśnie robią. Mają zbyt małą moc, niskie obroty, dokładność wykonania, bardzo słabej jakości tarczę co składa się na efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts