nazwa12 11.11.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Witam w piękny,słoneczny dzień :rolleyes:kolorek na domku ładny,taki spokojny i elegancki a my też kończymy malować naszą elewacje :wiggle:jak dom jest pomalowany to całkiem inny dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 11.11.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Poznałam dzis nieznane mi dotąd miejsca w naszej miastowsi:) Fajnie jest Poza tym cyrk na kółkach. Chcemy zamontować żaluzje ikeowską. I nie umiem jej rozwinąć. No ja nie wiem,czy ja juz całkiem oglupiałam, ale nie da sie i już Nazwa, dziekuję Ja jestem zachwycona naszym tynkiem A na jaki kolor pomalowaliście? Moze w końcu dowiem się, który to Twój dom:rolleyes: Lea, no to będziemy razem w przyszłym tygodniu latać ze szmatą A listwy są takie same jak panele. Uparłam sie na listwy Egger, bo zalezało mi,zeby bylo identycznie. I to była bardzo dobra decyzja. jesteśmy bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.11.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 A listwy są takie same jak panele. Uparłam sie na listwy Egger, bo zalezało mi,zeby bylo identycznie. I to była bardzo dobra decyzja. jesteśmy bardzo zadowoleni. a jaki wybraliście wzór listwy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 11.11.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Wybraliśmy listwy 6 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.11.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Rutinka to daj dziecku tą roletę - na pewno rozkmini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 12.11.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Ja sie obawiam, ze jak bym dała roletę dzieciom to juz by nie dało się jej uratować Panowie ociepleniowcy pozbierali wszystkie smieci jakie walały się na tarasie i przy okazji deski, które juz nie nadawały się do niczego Robi sie coraz ładniej. Na dworze już niczego nie tykamy, zacznie się na wiosnę Czy ja juz mówiłam, ze jestem zachwycona nasza elewacją? Co do okna tarasowego podjełam juz decyzję. Na pewno będzie jeden długi karnisz. Niestety z zakupem karnisza i zasłon muszę poczekać do stycznia. Teraz juz kasy brak, a przyszły miesiąc swięta, więc wiadomo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 12.11.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Domek pomalowaliśmy na bardzo jasny waniliowy,tak że w słońcu wygląda jak biały,zresztą o każdej porze dnia kolor wydaje się inny :wiggle:a może na Święta dostaniecie w prezencie od rodziców coś o czym marzycie,jakieś roletki,firanki rodzice lubią robić takie prezenty,wystarczy tylko zagadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 13.11.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 A kto Wam robił tynki zewnetrzne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 13.11.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 No tak panowie ociepleniowcy już u nas Ciekawa jestem jak ta wasza elewacja wygląda, niecierpliwie czekam na zdjęcia Powoli, powoli wszystko sobie kupicie, nie ma co się śpieszyć i martwić. Ważne że już mieszkacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 13.11.2012 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 http://phuwimax.manifo.com/kontaktekipa od ocieplenia. Bardzo polecam, jedna z lepszych ekip na naszej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 13.11.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Rutinki, my w piątek odpaliliśmy naszego RBR i właśnie "uczymy"się jak go dobrze ustawić Na czwartek mąż jest umówiony z minertu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 14.11.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 rutinowa żona u mnie już okna wszystkie pomyte.Teraz kolej na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 17.11.2012 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Madzia, nasze początki w nowym domu były ciężkie. Za ciepło, za zimno, ale Rutin juz chyba dał rady naszemu piecykowi Jak każdy piec,trzeba go poznać i tyle. Lea, ja nie dałam rady No moze dzis uda mi sie chociaż umyc okna w salonie. Popołudniu parapetówa, więc wypadałoby miec czysty dom Wczoraj wzielismy się w końcu za tą żaluzje:rolleyes: Udało się. Wisi i jest super:wiggle: Teraz czekam na kolejna wypłatę i robimy zasłony na okna tarasowe. Kolejna rzecz, ktora mnie pozytywnie zaskoczyła. Obawiałam się,ze będę dojeżdzać wieki do pracy (no ok, moze nie wieki,ale 30,35 minut;) ). Ale sobie tak wykombinowałam trasę,ze jadę maksymalnie 20 minut. Jestem zachwycona:) A jako,ze wożę jeszcze synka do przedszkola, to mamy okazję spędzić trochę czasu tylko ze sobą Podsumowując, to, co zakładałam,ze będzie duzym minusem, okazało się być plusem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 21.11.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Parapetówa za nami Bylo super Dom przetrwał Wczoraj narzekałam, że nie mam kiedy nacieszyć się domem. I wykrakałam. Dzisiaj nie była w stanie wstać z łożka. Rozłozyło mnie na amen Rutino co chwilę coś tam dziabie. Chyba kończy strych, ale to juz musi Rutino opisać, bo ja tam nie zaglądam:rolleyes: Poza tym pojawiła się skrzynka na listy i takie tam Czyli cały czas coś się dzieje, choć nikomu się już nie chce Mam juz aparat. Jesli będę w stanie jutro się ruszyć z łożka, to zrobię parę zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.11.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 trzyam kciuki za powrót do zrowia :hug: ...i czekam grzecznie na foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 22.11.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Życzę powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 24.11.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Zdrówka życzę Bardzo ładnie u Was. Fotki, fotki:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 24.11.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Rutinko- gratuluję przeprowadzki!! Życzę też zdróweczka, bo widzę, ze połowa FM choruje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 28.11.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Mam pytanie . W łazience macie miskę roca gap , a jaką umywalkę macie ? Mi przy projektowaniu powiedziała pani ze żadna inna nie pasuje do odcieni rocajak tylko tej firmy.A Wasz odcień różni się od miski w-c ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 30.11.2012 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 niby tak wyczekiwany moment, umieszczenie zdjęć gotowego domku, a zawsze brakuje na to czasu.Jak człowiek zamieszka, usiądzie wieczorem na kanapie, to mu się nic nie chce:) http://images43.fotosik.pl/1653/6626fdcd85754bc1m.jpg dom jest przeraźliwie długihttp://images48.fotosik.pl/514/ca11e86376391b6fm.jpg z tej strony widzimy go niestety tylko na niedzielnym spacerzehttp://images44.fotosik.pl/515/c11cd29c9c471c68m.jpg krok dalejhttp://images42.fotosik.pl/687/2f8ad2ceef129f62m.jpg jeszcze kilka kroków dalejhttp://images42.fotosik.pl/687/418f87e14c67d755m.jpg gospodarz domuhttp://images42.fotosik.pl/687/3bba0555d5092fe9m.jpg tarashttp://images41.fotosik.pl/1862/91f209fcccaf75fam.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts