mea 23.01.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 rutinka dodam uczciwie ze nie zamienilabym mojego odplywu liniowego na zaden brodzik !! ale problemy sa u gory mam brodzik i tak sobie jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 24.01.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Widzę tfu czytam iż temat prysznica jest na topie. U nas normalnie ten sam problem. Moja żona koniecznie chce prysznic bez brodzika tylko same tafle szklane z odpływem liniowym a ja mam obawy co by przy kąpieli nie było powodzi Wolałbym albio niziutki brodzik lub jako alternatywa zrobienie małego cokolika z płytek wokół prysznica. I tu niestety obawiam się że tej bitwy nie wygram. Będę śledził wasze poczynanie w tym względzie. Jak tam okna? Zamontowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 24.01.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 takie wątpliwości my z żona nie mamy - korzystaliśmy u znajomych z takiego właśnie prysznica i było OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 24.01.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 zakładam ze na budowie akcja okna skoro umilkła rutinkowa rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 24.01.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Akcja OKNA ma być jutro! Dziś mieli tylko podjąć decyzję czy pogoda sprzyja montazowi No i zdecydowali się montować Mam więc nadzieję,ze jutro wieczorem będziemy mogli pochwalić się oknami w naszym domu Własnie, a zrobienie z dwóch stron tqkiego cokolika i na tym dopiero ścianka plus drzwi, nie będzie głupio wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.01.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 mi się podoba, ale co kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 24.01.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Miejmy nadzię, że pogoda będzie odpowiednia - też kiedyś przeżywałam montaż okien w niskich temperaturach (ale to był listopad); jakbyście chcieli coś poczytać to tu trochę jest dyskusji na ten temat (głównie pierwsza strona):http://forum.muratordom.pl/showthread.php?168557-Op%C3%B3%C5%BAnienia-w-dostawie-okien Mam nadzieję, że mój wpis Was nie zestresuje, wklejam bo być może znajdziecie informacje na co zwrócić uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 24.01.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 takie rzeczy jak u bdan zdarzają się nadal czego mój przypadek jest najlepszym dowodem - też będę miał zgrzyt z montażem w niskich temperaturach ... zobaczymy , na razie obserwuje zapowiedzi pogody na przyszły tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 24.01.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Mnie udalo sie zamontować okna w temperaturze całodobowej przekraczającej 5 stopni. Montowałam gdzieś ok. 20 listopada i było słonecznie i dosyć ciepło. Ale wkurzałam się, ze oprócz obaw czy okna będą jeszcze dochodziła sprawa prawidłowego montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 24.01.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 to ja mam montaz na JBD - chyba tez mam się czego obawiac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 24.01.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Akcja OKNA ma być jutro! Dziś mieli tylko podjąć decyzję czy pogoda sprzyja montazowi No i zdecydowali się montować Mam więc nadzieję,ze jutro wieczorem będziemy mogli pochwalić się oknami w naszym domu Własnie, a zrobienie z dwóch stron tqkiego cokolika i na tym dopiero ścianka plus drzwi, nie będzie głupio wyglądać? No to jutro trzymamy kciuki za montaz okien. Uważam iż zrobienie cokolika w prysznicu nie wyglada głupio. To rzecz gustu a o tym się nie dyskutuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 25.01.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 My rowniez mielismy obawy co do temp. (montowalismy w grudniu) ale ze zima byla jaka byla wiec wszytko poszlo wg planu. Pogoda sprzyjala, temp.rowniez wiec za jednym razem poszly okna i rolety. Na przyszly tydzien zapowiadaja tem -15 w nocy wiec to dopiero bedzie wyzwanie Ja teraz zbieram sie na budowe zabawic sie w palacza i ogrzac naszze tynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 25.01.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 i jak ?? zamontowane ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 25.01.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 jeżeli dobrze widziałam, to - zamontowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 25.01.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 MAMY OKNA!!!! Montaż trwał od 8.30 do 14. W międzyczasie przyjechały drzwi z obi (tymczasowe wejściowe). Panowie wszystko zamontowali. Po czym zaczęli wyciągać drzwi do kotłowni (docelowe). Rutin zrobił wielkie oczy,bo to nie były TE drzwi. Montarzyści w szoku:"jak to nie te drzwi??". Okazało sie,ze nasze drzwi występują z wersji gładkiej i tłoczonej. Do nas przyjechały tłoczone:rolleyes: Pani z Oknoplastu przeprosiła i w poniedziałek będą właściwe Poza tą pomyłką z drzwiami, wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo. Okna są przepiękne!!! Autentycznie jesteśmy zachwyceni. Kolor jest idealny. Całe są idealne http://img515.imageshack.us/img515/2136/sdc13802j.jpg http://img221.imageshack.us/img221/697/sdc13794.jpg http://img11.imageshack.us/img11/317/sdc13789tx.jpg http://img825.imageshack.us/img825/1133/sdc13788.jpg http://img638.imageshack.us/img638/2523/sdc13787.jpg http://img36.imageshack.us/img36/568/sdc13793.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 25.01.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 wiec jako 1 równie zachwycony napisze GRATULUJE SSZ!! PS. bloczki pod oknem ta na płasko z otworami widocznymi zapiankujcie zanim przystapicie do dalszych prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 25.01.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 kurde pieknie to wyglada!! a zwlaszcza taras!!! no bomba normalnie pamietam jak u nas wstawili okna - z wrazenia nie spalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 25.01.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 jeżeli dobrze widziałam, to - zamontowane a to też jesteś z naszej miastowsi,ja też widziałam i to na żywo OKNA SĄ PIĘKNE GRATULUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 25.01.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 ujawnijcie się kiedyś, sąsiadki moje:)popołudniu tam zajrzeliśmy całą rodzinką, wchodzimy do dużego pokoju, a na tarasie stoi facet i przygląda się oknom...Sąsiad przyszedł popatrzyć.. Ten płot będzie szybciej niz myślałem.Podobają mi sie te okna. wyglądają na solidne. cieszę się, że żona namówiła mnie na ciut droższe okna. R&K: te dziury są od wewnątrz zamknięte zaprawą. Dom był projektowany pod Ytong, potem była zmiana matariału na Silka, a kupiłem w końcu Silikaty Klucze, które mają inna wysokość niż Ytong/Silka i stąd te sztukowanie bo się wysokości przestały zgadzać. Zresztą te okna dałbym sporo wyżej, jakoś mnie ten parter przeraża, nigdy tak nisko nie mieszkałem. Pewnie się do tego przyzwyczaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 26.01.2012 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Jaki to kolor okien? Zazdroszczę postępów .Jak bym miał wybierać jeszcze raz projekt to chyba bym odgapił od Ciebie.Bardzo fajny dom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts