rutinowa żona 05.08.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Nie wiem. Wczoraj Rutin zapomniał powiedzieć o tym kafelkarzowi:rolleyes: Zoaczymy czy się jutro odważy;)Ty byś zmieniła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 05.08.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 A sama nie wiem. A jaką kabinę tam planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 05.08.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 http://marvel-lazienki.pl/images/produkty/big/photo_1320839034.jpg takie cóś, tylko nie wiem czy kupię Radawaya czy zrobi mi ją szklarz szczerze mówiąc mnie tamto nie przeszkadza, ale skoro Rutinowi to przeszkadza,to zaakceptuję jego decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 05.08.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Co do płytek to Klient płaci Klient żąda w sumie to nie wiem czy zmiana płytek zrobi aż taką różnicę skoro i tak będą w kabinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 06.08.2012 04:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 No będą w kabinie tylko jakoś nie trafiliśmy z nimi dokładnie od ramy prysznica do ściany.Ale trudno, nie mamy już pieniędzy na zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 06.08.2012 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Nie trafiliśmy, bo inaczej byłaby jeszcze gorsza kilkucentymetrowa docinka z drugiej strony. To jest dobre po wsi lotać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 06.08.2012 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Ależ się u Was dzieje - weekend bez forum i już takie zaległości. Ale nadrobiłam Fajnie że już tyle decyzji macie za sobą, i kuchnia i drzwi... Co do łazienki - jak dla mnie jest dobrze tak jak jest - a widziałam na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 06.08.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Jakby Was straszliwie raziło, to byłby sens zmieniać, ale jeśli to nie stanowi problemu poza "no może mogłoby być lepiej", to ja nie widzę powodu do rycia tej ściany. kabina jest genialna! Że też nie miałam wcześniej pojęcia o istnieniu takowej... Wzięłabym zamiast mojej okrągłej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.08.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Przesadzacie Nie będzie tragedii z tymi ciemnymi kafelkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 06.08.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 (edytowane) Ja nie przesadzam,bo mi to nie przeszkadza Bardziej by mi przeszkadzało,gdyby ciemny pas był większy od kabiny:rolleyes: Rutin sie taki esteta robi na stare lata:D Madziu, dziękuję Aniu, no kabina super i w znosnej cenie. Zobaczymy na ile nam coś takiego szklarz wyceni. Tylko co zrobić jak cena będzie podobna? Szklarz pewnie ma zwykłe szkło, w sensie,ze bez żadnych powłok (łatwiejsze czyszczenie itp), nie? Lepiej wtedy radawaya wziać? Bo na wysokość kabina i brodzik powinna się spasować idealnie z wysokością tego czarnego paska. Edytowane 6 Sierpnia 2012 przez rutinowa żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.08.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Rutinka nie wierz w te powłoki, za nie się płaci a po pierwszym myciu clinem powłoka znika Powłoka z tego co czytałam działa do maks roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 06.08.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 To dobrze, czyli padnie na tańszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 06.08.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Rutinko popieram Venus. Rodzice mają z powłoką i g.... prawda, że kamień się nie osadza. Plamy po wodzie są jak się patrzy i co lepsze ciężko je czymkolwiek wyczyścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 06.08.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Oj jak dawno mnie u Was nie było,ale dzisiaj nadrabiam zaległości i wszystko przeczytam.Wy pamiętam dopiero zaczynaliście a tu za chwilkę mieszkać będziecie,jak ten czas leci(ale nie na swojej budowie).Co do kabiny to potwierdzam,że ta niby powłoka to niezły chwyt marketingowy,tak samo jak wszystkie niby powłoki na piekarniku(cos tam miało nie być gorące,coś palcy miało nie być widać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 06.08.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Gabrysiu, cieszę się, że zajrzałaś Bodajże 19 sierpnia minie rok od wbicia pierwszej łopaty:) Niesamowite uczucie jak patrzę na zdjęcia działki zanim zaczęliśmy albo gdy ściągali humus Rok temu nie było tam nic a teraz stoi cudowny dom:yes: Cudowny bo nasz:yes: Starzeję się, bo się zaczynam wzruszać takimi rzeczami:rolleyes: Dzięki za opinie na temat tych niby cudownych powłok. Ze spokojnym sumieniem będę mogła brać tańsze wersje Szkoda jednak ze nie ma takich cudów, zebym nie musiała sprzątać za dużo:rolleyes: Albo w ogóle:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 06.08.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Przebrnęłam do 60 strony(czytam od tyłu)i padłam,idę spać,bo postanowiłam sumiennie zając się moją trawą.Chociaż jest szansa,że rano nie będe musiała podlewać,bo teraz pada deszcz.Czytałam i smiałam się jak pisałaś o listwach,bo my już rok mieszkamy a listw dalej nie ma i do nadejścia zimy nie zapowiada się,żeby były.Chlop do jesieni będzie pewnie coś na podwórku robił.Dzisiaj skończył urlop,który spędzał dwa tygodnie od 8-21 w garażu.Po co komu trzy razy gładzone ściany w garażu(przestalam się już do niego odzywać nawet przez ten garaż).Ah Ci faceci...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 07.08.2012 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 07.08.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Tylko co zrobić jak cena będzie podobna? Szklarz pewnie ma zwykłe szkło, w sensie,ze bez żadnych powłok (łatwiejsze czyszczenie itp), nie? Lepiej wtedy radawaya wziać? Jeśli nie będzie różnicy w cenie, to wzięłabym Radawaya, ale nie ze względu na powłokę. Bardziej ze względu na ewentualną dostępność części zużywających się, na gwarancję etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 07.08.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 każdy szklarz może zamówić to co chcesz - problem może polegać na tym że kupują ściśle określoną taflę - może byc 2-3x większa niż to co TY potrzebujesz i stad jego cena może być wyższa niż tzw gotowiec - dlatego warto porozmawiać ze szklarzem jak to u niego wygląda ... czy sprzedaje duzo czy dla niego to problem z innym rodzajem szkła , jak nie ten to inny szklarz może będzie więcej sprzedawał - pasuje żeby szkło było hartowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.08.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Koszt naszej kabiny na zamówienie (której jeszcze nie zamówiliśmy) z montażem to ok 2500 zł. Szkło hartowane, wymiar 80 x 90, wysokość 2 m. Na cenę składają się bardzo dobre (podobno) niemieckie mocowania i śruby. Oczywiście szklarz wyceniał też wersję oszczędną, a kosztorys jaki otrzymałam był bardzo szczegółowy. Konsultowałam z kilkoma szklarzami tą wycenę i każdy mówił, że dobre te zawiasy, że oni takich nie kupują bo drogie itp więc chyba nie naciągacz. Daj znać jak u was będzie to wyglądać cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts