rutinowa żona 21.08.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 A przez żory przejeżdzałaś? Co nic znać nie dałaś! Los nie los, trzecie to będzie wpadka ale za kilka dobrych lat:lol2: Venus, B kwadraty na pewno dam do wyceny. Kurcze, my mamy tego tyle, ze za same włączniki pójdziemy z torbami:rolleyes: Na dzień dzisiejszy biorę pod uwagę trzy: Berker B Kwadrat http://www.swiatpol.pl/files/berker-b-kwadrat.jpg?PHPSESSID=a63d4136dc39faf4e06c8648479decae Kontakt- Simon Classic http://www.hubert.com.pl/_images/sim_classic.jpg Ospel AS http://taniegniazdka.pl/szablon/baner_as.jpg Cenowo najkorzystniej wychodzi Ospel. Nie widziałam go na żywo, ale na zdjęciach wygląda bardzo fajnie. Simony mam teraz w pokoju chłopców i sypialni i są w porządku. Przy okazji pobytu na budowie, muszę policzyć dokładnie czego ile potrzebuję. Dam mojemu elektrykowi do wyceny i zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 21.08.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 AS cenowo bije na glowe inne serje - jak dla mnie jest OK tak wygląda http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=126883&d=1343056302 w poście 1503 w moim DB są jeszcze 2 inne zdjęcia ale bez założonych plastików - same bebechy w listwach ramki sa lekko falowane co widać na fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.08.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 No ładne te alternatywne serie, ale czy mają wszystkie konfiguracje? Ja musiałam wziąć berkera, bo mąż nawymyślał z tymi kabliskami (informatyk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 21.08.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Byliśmy na wakacjach koło dwóch tygodni ( dzieciom sie też coś należy) a tu takie zmiany Powiem tylko że wasz dziennik mobilizuje nas jak nic do dalszej roboty .A co do osprzetu my mamy firmy ospel wprawdzie jeszcze nie do końca założony ale zakup już dokonany .A sofa super- to pisze żona nowego bo mąż dla jasności nawet by nie zwrócił uwagi .Chyba też przejade sie do tego Aleksandra i poogladam co nieco. Nie wiedziałam ze sa takie materiały. W obecnym mieszkaniu mamy za skóry i muszę powiedzieć że nie dałabym sie namówić na to jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 21.08.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 No ładne te alternatywne serie, ale czy mają wszystkie konfiguracje? Ja musiałam wziąć berkera, bo mąż nawymyślał z tymi kabliskami (informatyk) As ma wszystko co potrzebowałem - łącznie z gniazdkami teleinformatycznymi gniazdek do TV nie brałem - tańsze są "zaślepki" w których porobię otwory i przepuszczę kabel - na kabel pójdzie typowa końcówka antenowa ma również gniazdka podwójne do ramek - bo ktoś kiedyś gdzieś pisał ze nie występują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 21.08.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 A sofa super- to pisze żona nowego bo mąż dla jasności nawet by nie zwrócił uwagi . :lol2: Moim zdaniem warto się tam przejechać. A przede wszystkim pytać o ceny. Nasza sofa była na ekspozycji w skórze. Duuuzo droższa. Całe szczęscie pani nas zagadała:D Cieszę się,ze i Wy macie Ospel. Gdzie byliście na wakacjach? Zadowoleni? I bardzo miło czytalo mi się o tej mobilizacji Konrad, baaardzo Ci dziękuję! Chyba decyzję już podjęłam:yes: Venusku, dla nas również ma wszystkie potrzebne warianty Chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 21.08.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Byliśmy nad Polskim morzem, woda zimna ale przynajmniej pogoda była . Myślę że następne wakacje juz w domku przy basenie .dzieci przynajmniej zadowolone i my odpoczęlismy psychicznie trochę od budowy .No ale czas się wziąć dalej do roboty .U kogo zamawialiście drzwi wewnętrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 My nie dość że potrzebowaliśmy jakiś kosmicznych osprzętów (dla mnie kosmicznych) to jeszcze ramek do zapinania 5 włączników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 22.08.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 A przez żory przejeżdzałaś? Co nic znać nie dałaś! A możliwe, że przejeżdżałam. Mam w Rydułtowach swojego lekarza, więc zaglądam od czasu do czasu w te okolice. Ostatnio byłam w niedzielę ok 21:00, więc raczej nie wypadało As fajny się wydaje. My mamy Sonatę z Ospela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 22.08.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 potwierdzam są wszystkie ramki nawet na 5 ... na fotce widać na ścianie bocznej 5 włączników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 No tak, tylko u mnie montaż był prawie 2 lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 22.08.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Super z tymi włącznikami:yes: Cieszę się, że w końcu możemy na czymś zaoszczędzić Rutino się ucieszy:yes: Nowa, drzwi kupowaliśmy w inter-dom w wodzisławiu. Nie wiem, czy ich polecam, bo drzwi jeszcze nie mamy. Dziś przyjeżdża montażysta obniżyć otwory drzwiowe. Dziś mam romans z agd. Trzeba podjąć już jakieś decyzje. Ciekawe tylko za co ja to kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 22.08.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 ...Ciekawe tylko za co ja to kupię dylemat wszystkich wykańczających się ... również nerwowo i finansowo .... u tego wezmę i tego pożyczę, temu zapłacę za miesiąc ... jakoś tam będzie trochę poświęcę oczami ... byle w końcu zakończyć tą budowę i się przeprowadzić ... podobno zdecydowana większość inwestorów tak ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 22.08.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 (edytowane) No chyba tak, acz marne to pocieszenie Jaką masz zmywarkę? Bo szukam tańszej:D edit: znalazłam super masz ten spis treści Edytowane 22 Sierpnia 2012 przez rutinowa żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 22.08.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 gdy wybierałem takie były ceny - decyzja podjęta głownie ze względu na poziom hałasu do tego klasa energ. i cena zmywarka Ariston Hotpoint LFTA+ 3214 HX.RKlasa energetyczna: A+Zużycie wody w cyklu: 10 litrówPoziom hałasu: 42 dB w 22 sklepach od 1361,88 zł do 1503,00 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 22.08.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Kwadratowe to polecam też legranda valena,chociaż nie wiem jak to cenowo.Po roku użytkowania dalej super,a drzwi wewnętrzne mamy od stolarza,pana Karola tutaj polecanego.Zresztą stolarz i kafelkarze to dwie ekipy,które śmiało moge dalej polecać,no może jeszcze wylewkarzy.Trzymam kciuki za tego 15 września! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 o rany 15-sty to już niedługo wiem, bo u mnie czas pracy dzieli się na 1-15 i 16-30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 23.08.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Powoli, powoli:D Ja na razie chcę tam spędzić jedną noc Co z tego wyjdzie to nie wiem:rolleyes: Wczoraj montazysta drzwi obnizył otwory drzwiowe. Niestety "trochę" przy tym nabrudził. Kafelkarza prawie szlag trafił (bo on zostawia większy porzadek niż ja mam w niedzielę ). Byliśmy wczoraj w Euro Agd. POkazałam Rutinowi co chcę kupić a sprzedawca nam trochę rozjaśnił z tym naszym agd. Lodówkę i piekarnik mamy więc wybrany na 100%, mały problem jest ze zmywarką, płytą i okapem. Niedawno myślałam,ze agd kupię w jakimś stacjonarnym sklepie. Niestety różnica w porównaniu ze sklepami internetowymi jest duża. Biorę pod uwagę zakupy w oleole.pl i neo24.pl. Na oleole.pl znalazłam tanio mój zlewozmywak do kuchni, a w okolicy mam sklep internetowy gdzie kupię tanio kuchenną Kludi Zentę I jestem zadowolona. Rutino odebrał brakujące płytki do dużej łazienki i można ją kończyć. Jako,ze marzyło mi się w niej drewno to sobie wymysliłam,ze dam tam drewniane akcesoria, typu dozownik do mydła lub matę na podłogę przy wannie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 23.08.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Rutino odebrał brakujące płytki do dużej łazienki i można ją kończyć. Jako,ze marzyło mi się w niej drewno to sobie wymysliłam,ze dam tam drewniane akcesoria, typu dozownik do mydła lub matę na podłogę przy wannie:yes: No i dobrze zawsze można znaleźć jakiś kompromis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.08.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 no jaha!! Widziałam takie ładne maty, może nawet w LM Dodaj jeszcze jakiś stojak na ręczniki drewniany i będzie cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts