Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Parterówka L&M

Recommended Posts

A przez żory przejeżdzałaś? :p Co nic znać nie dałaś!

Los nie los, trzecie to będzie wpadka ale za kilka dobrych lat:lol2:

Venus, B kwadraty na pewno dam do wyceny. Kurcze, my mamy tego tyle, ze za same włączniki pójdziemy z torbami:rolleyes:

Na dzień dzisiejszy biorę pod uwagę trzy:

Berker B Kwadrat

http://www.swiatpol.pl/files/berker-b-kwadrat.jpg?PHPSESSID=a63d4136dc39faf4e06c8648479decae

Kontakt- Simon Classic

http://www.hubert.com.pl/_images/sim_classic.jpg

Ospel AS

http://taniegniazdka.pl/szablon/baner_as.jpg

Cenowo najkorzystniej wychodzi Ospel. Nie widziałam go na żywo, ale na zdjęciach wygląda bardzo fajnie. Simony mam teraz w pokoju chłopców i sypialni i są w porządku.

Przy okazji pobytu na budowie, muszę policzyć dokładnie czego ile potrzebuję. Dam mojemu elektrykowi do wyceny i zobaczymy.

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

AS cenowo bije na glowe inne serje - jak dla mnie jest OK

tak wygląda

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=126883&d=1343056302

w poście 1503 w moim DB są jeszcze 2 inne zdjęcia ale bez założonych plastików - same bebechy w listwach

ramki sa lekko falowane co widać na fotce

Byliśmy na wakacjach koło dwóch tygodni ( dzieciom sie też coś należy) a tu takie zmiany Powiem tylko że wasz dziennik mobilizuje nas jak nic do dalszej roboty .A co do osprzetu my mamy firmy ospel wprawdzie jeszcze nie do końca założony ale zakup już dokonany .A sofa super- to pisze żona nowego bo mąż dla jasności nawet by nie zwrócił uwagi .Chyba też przejade sie do tego Aleksandra i poogladam co nieco. Nie wiedziałam ze sa takie materiały. W obecnym mieszkaniu mamy za skóry i muszę powiedzieć że nie dałabym sie namówić na to jeszcze raz

No ładne te alternatywne serie, ale czy mają wszystkie konfiguracje? Ja musiałam wziąć berkera, bo mąż nawymyślał z tymi kabliskami (informatyk) :)

As ma wszystko co potrzebowałem - łącznie z gniazdkami teleinformatycznymi

gniazdek do TV nie brałem - tańsze są "zaślepki" w których porobię otwory i przepuszczę kabel - na kabel pójdzie typowa końcówka antenowa

ma również gniazdka podwójne do ramek - bo ktoś kiedyś gdzieś pisał ze nie występują

A sofa super- to pisze żona nowego bo mąż dla jasności nawet by nie zwrócił uwagi .

:lol2::lol2::lol2:

Moim zdaniem warto się tam przejechać. A przede wszystkim pytać o ceny. Nasza sofa była na ekspozycji w skórze. Duuuzo droższa. Całe szczęscie pani nas zagadała:D

Cieszę się,ze i Wy macie Ospel.

Gdzie byliście na wakacjach? Zadowoleni?

I bardzo miło czytalo mi się o tej mobilizacji :hug:

Konrad, baaardzo Ci dziękuję! Chyba decyzję już podjęłam:yes:

Venusku, dla nas również ma wszystkie potrzebne warianty :yes: Chyba ;)

A przez żory przejeżdzałaś? :p Co nic znać nie dałaś!

A możliwe, że przejeżdżałam. Mam w Rydułtowach swojego lekarza, więc zaglądam od czasu do czasu w te okolice. Ostatnio byłam w niedzielę ok 21:00, więc raczej nie wypadało ;)

As fajny się wydaje. My mamy Sonatę z Ospela.

Super z tymi włącznikami:yes: Cieszę się, że w końcu możemy na czymś zaoszczędzić:D Rutino się ucieszy:yes:

Nowa, drzwi kupowaliśmy w inter-dom w wodzisławiu. Nie wiem, czy ich polecam, bo drzwi jeszcze nie mamy. Dziś przyjeżdża montażysta obniżyć otwory drzwiowe.

Dziś mam romans z agd. Trzeba podjąć już jakieś decyzje. Ciekawe tylko za co ja to kupię:rolleyes:

...Ciekawe tylko za co ja to kupię:rolleyes:

dylemat wszystkich wykańczających się ... również nerwowo i finansowo .... u tego wezmę i tego pożyczę, temu zapłacę za miesiąc ... jakoś tam będzie trochę poświęcę oczami ... byle w końcu zakończyć tą budowę i się przeprowadzić ... podobno zdecydowana większość inwestorów tak ma ...

gdy wybierałem takie były ceny - decyzja podjęta głownie ze względu na poziom hałasu do tego klasa energ. i cena

zmywarka Ariston Hotpoint LFTA+ 3214 HX.R

Klasa energetyczna: A+

Zużycie wody w cyklu: 10 litrów

Poziom hałasu: 42 dB

w 22 sklepach od 1361,88 zł do 1503,00 zł

Kwadratowe to polecam też legranda valena,chociaż nie wiem jak to cenowo.Po roku użytkowania dalej super,a drzwi wewnętrzne mamy od stolarza,pana Karola tutaj polecanego.Zresztą stolarz i kafelkarze to dwie ekipy,które śmiało moge dalej polecać,no może jeszcze wylewkarzy.

Trzymam kciuki za tego 15 września!

Powoli, powoli:D Ja na razie chcę tam spędzić jedną noc ;)

Co z tego wyjdzie to nie wiem:rolleyes:

Wczoraj montazysta drzwi obnizył otwory drzwiowe. Niestety "trochę" przy tym nabrudził. Kafelkarza prawie szlag trafił (bo on zostawia większy porzadek niż ja mam w niedzielę:D ).

Byliśmy wczoraj w Euro Agd. POkazałam Rutinowi co chcę kupić a sprzedawca nam trochę rozjaśnił z tym naszym agd.

Lodówkę i piekarnik mamy więc wybrany na 100%, mały problem jest ze zmywarką, płytą i okapem.

Niedawno myślałam,ze agd kupię w jakimś stacjonarnym sklepie. Niestety różnica w porównaniu ze sklepami internetowymi jest duża. Biorę pod uwagę zakupy w oleole.pl i neo24.pl.

Na oleole.pl znalazłam tanio mój zlewozmywak do kuchni, a w okolicy mam sklep internetowy gdzie kupię tanio kuchenną Kludi Zentę :) I jestem zadowolona.

Rutino odebrał brakujące płytki do dużej łazienki i można ją kończyć. Jako,ze marzyło mi się w niej drewno to sobie wymysliłam,ze dam tam drewniane akcesoria, typu dozownik do mydła lub matę na podłogę przy wannie:yes:

Rutino odebrał brakujące płytki do dużej łazienki i można ją kończyć. Jako,ze marzyło mi się w niej drewno to sobie wymysliłam,ze dam tam drewniane akcesoria, typu dozownik do mydła lub matę na podłogę przy wannie:yes:

No i dobrze :yes: zawsze można znaleźć jakiś kompromis :)