AniaS79 30.08.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 30.08.2012 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 z fotkami jest ten problem, że internet w domu zrobił się żałośnie słaby i chyba lepszy nie będzie. A z pracy nie mogę dodawać fotek.Płot się stawia. gładzie się gładzą. wkurzają mnie wszyscy.kafelkarz dba o nasze włości bardziej niż my sami. wczoraj na budowie natknąłem się na tablicę o takiej treści: UPRZEJMIE I Z CAŁYM SZACUNKIEM UPRASZA SIĘ: WYCIERAĆ KURWA BUTY PEDAŁY. koniec cytatu. Poniżej była też wersja po hiszpańsku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 30.08.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 WOW to pojechał, a to było do was, czy do pozostałych fachowców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 30.08.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Kafelkarz uroczy Ale co zrobić, jak tylko to działa na pedały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 30.08.2012 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 raczej na pewno nie do nas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 30.08.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 jak to gdzie ... aparat się popsuł albo baterie padły , albo został na budowie ... albo gdzieś zgubili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 30.08.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 jak to gdzie ... aparat się popsuł albo baterie padły , albo został na budowie ... albo gdzieś zgubili Tym razem faktycznie internet nie pozwala załadować zdjęć. Ale spróbuje znów wieczorem:yes: Słowa mojego ukochanego kafelkarza na pewno nie były do nas:) W życiu by tak nie powiedział do swojej ukochanej Szefowej, czyli mnie:D Wczoraj mi to wytłumaczyl,ze jak się nie przeklnie to budowlaniec nie zrozumie zdania:lol2: Swoją drogą ja tylko raz słyszałam jak on przeklnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 30.08.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 O nie, nie . Zdjęcia MUSZĄ być . Ja specjalnie przyszłam zobaczyć jak wyszłoooo . Mogę użyczyć swojego internetu . Madzia wyślij na maila Jaką ładną ławeczkę znalazłaś . To do tej łazienki, co się tyle gimnastykowałyśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 30.08.2012 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Korzystając z tego, ze internet pędzi teraz jak torpeda, wrzucę parę zdjęć. Tyle,ze z wczoraj. Jutro Rutino musi zrobić nowe:) kawałek zafugowanej dużej łazienki http://img855.imageshack.us/img855/3797/sdc14649.jpg działka po wizycie rolnika http://img69.imageshack.us/img69/6666/sdc14505p.jpg http://img708.imageshack.us/img708/6158/sdc14509r.jpg początek płotu http://img268.imageshack.us/img268/6453/sdc14642f.jpg http://img9.imageshack.us/img9/8853/sdc14644.jpg dzis już jest inaczej. słupki sa wszędzie i nawet trochę siatki jest. jutro będą kończyć Dzwonił stolarz robiący kuchnię. Bodajże w poniedziałek nasze mebelki idą się lakierować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 30.08.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Super, że się udało ze zdjęciami Domek pięknie się prezentuje Czy ja już u Ciebie pisałam, że będę miała podobne drzwi? Łazienka zapowiada się spokojnie i tak lubię . I widzę uroczego przyszłego użytkownika tejże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 31.08.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Ewcia, będziesz miała podobne drzwi zewnętrzne? Na zdjęciach widać nawet dwóch rutinków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 31.08.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Coś mi się wydaje, że będziesz mieszkać w pięknej okolicy Czekam z niecierpliwością na kolejne zdjęcia łazienki. Jaki to jest kolor płytek ten na ścianie? Krem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 31.08.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Ogrodzenie juz mi sie podoba .I ja mam podobne drzwi zewnętrzne z tym że z pochwytem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.08.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 ooo Rutinki Ładna, prosta łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 31.08.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Tak Madziu Chodziło mi o drzwi zewnętrzne I tak się zapatrzyłam, że jednego Rutinka przeoczyłam . Uściskaj obydwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 31.08.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 rutinki a co to za płot będziecie mieli? i kto Wam to robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 31.08.2012 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Płot to zwykła gruba siatka czarna. wykonał i montuje http://www.siatexpol.pl/ 109metrów wszystkiego, co nie jest z rolki, kosztowałoby majątek. A nam się właśnie kasa kończy (płot nie był planowany ale musi być, właśnie przez tych dwóch małych zabijaków). Zaczniemy wieść proste życie wiejskie, może na kozę jeszcze starczy, będę dzieciom sery wyrabiał Boli mnie że płacimy za montaż tego ogrodzenia ale nie bardzo dało się inaczej. Także widoki obozowe trochę się zrobiły. Myślałem wcześniej o siatce zgrzewanej ale to podobno po kilku latach zwisa to żałośnie między słupkami, bo nie ma jak tego napiąć, zwykła siatka ma druty napinające. AniuS79, Okolica jest piękna z tej fotografowanej strony, za to taras wychodzi prosto na sąsiadów (nie bardzo dało się inaczej) i ogólnie jest tam za gęsto. Działka wydawała się spora, dopóki nasza chałupa się tam nie pojawiła. Ale coś za coś, ważne że dzieci będą miały kilka kroków do szkoły, przystanku itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 31.08.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Okolica jest piękna z tej fotografowanej strony, za to taras wychodzi prosto na sąsiadów (nie bardzo dało się inaczej) i ogólnie jest tam za gęsto. Działka wydawała się spora, dopóki nasza chałupa się tam nie pojawiła. Ale coś za coś, ważne że dzieci będą miały kilka kroków do szkoły, przystanku itd. A to jest bardzo ważne. Poza tym jeśli u Was jest za gęsto, to powinieneś zobaczyć na jakim my osiedlu mieszkamy Tu, to dopiero jest gęsto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 31.08.2012 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 my tak ładnie zdjęcia robimy że nawet chodnik wygląda na prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlanka11 31.08.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Rutinki śliczny wasz domek, działeczka, a najfajniejsze te dwa małe szkraby uradowane Możecie napisać, ile płacicie za sam montaż ogrodzenia? I mam jeszcze pytanie odnoście bramy, pisaliście że kupiliście marketową (tak jak ja), czy dodatkowo ją jakoś zabezpieczaliście? I kto ją wam będzie montował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts