nazwa12 02.09.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Już bliżej niż dalej,każdy dzień przynosi coś nowego i co raz bardziej cieszy ,że domek pięknieje.A z tej kartki powieszonej na budowie to się uśmiałam,ale dobrze że ktoś pilnuje porządku,a co do okolicy to naprawdę piękne miejsce na budowanie :yes:w naszej miastowsi mamy bardzo dużo zieleni,drzew tutaj jest super.Do miasta rzut beretem,żyć nie umierać.I dobrze że zrobiliście ogrodzenie będziesz miała spokojną głowę ,że dzieci ci nie znikną z pola widzenia a i nikt ci na plac nie wlezie,a kiedy przeprowadzka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 04.09.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Rutinki ,ale macie tempo:yes: W Waszym domku coraz ładniej:yes: Jeszcze chwilka i będziecie już mieszkać Nie mogę się doczekać fotek kuchni:popcorn: Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 04.09.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 A ja mam wrażenie,ze mimo iż cały czas coś się dzieje, to tempo spowolniło i wszystko się wlecze:rolleyes: Nazwa, masz rację, płot nie tylko przez dzieci, ale i przez sąsiadów. Mimo,ze ogólnie są w porządku, to denerwowało mnie,ze sobie chodzili gdzie chcieli. Wczesniej nasza działka była trasą komunikacyjną między nimi i cięzko było się im przestawić,ze już to jest kogoś własność A ja nie przywykłam,ze obcy sobie chodzą po moim placu Całe szczęscie teraz juz nie ma problemu Modena, ja tez nie mogę doczekać się kuchni:yes: Jednocześnie troche się boję, zwłaszcza ze dolne fronty wybrał Rutin;) Na dzień dzisiejszy myslę, ze jakby udało nam się wprowadzić do końca września,to byłoby fajnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 04.09.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 To ja trzymam mocno kciuki za ten wrzesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 04.09.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Ania, ja nie mogę patrzeć na tą Twoją łazienkę,bo się zapłaczę Dlatego jeszcze nie skomentowałam Rutin pojechał rozliczyć się częściowo z kafelkarzem. Mam nadzieję,ze przezyjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 04.09.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 nie chce Was martić ale to że wydaje się że tempo spadło jest wynikiem wielu mniej widocznych prac i czym blizej końca tym jest gorzej ...jeszcze to .... jeszcze to ... jeszcze tamto ... a czas ucieka ....a wiele prac ktore trzeba zrobić są takie drobne czasochłonne i mało widoczne ale konieczne....częśc prac oczywiście da się zrobić później ... ale czym poźniej tym gorzej mówią ... po przeprowadzcce podobno juz się nie chce .... my mamy termin ustalony na ostatni tydz września lub 1 tydz października i sam nie wiem czy jest to realne czy też nie ....niby codziennie się coś robi a końcaaaaa nnnniiiiiiiiieeeeeeeeeeeeee wiiiiidddddddddddddaaaaaćććććććććććććććććććcc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 04.09.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Rutinki głowy do góry spoko dacie radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 05.09.2012 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 MNie tam takie opine nie martwią Wiecie jaki mamy stosunek do przeprowadzki. Przeprowadzimy się wtedy, kiedy się przeprowadzimy:) Napisałam,ze fajnie by było do końca września. Moze się uda, moze nie. Dzieki temu, że nie ustalamy konkretnej daty, nie załamujemy się później, że znów się nie udało. Tak naprawdę u nas wszystko zależy od tego, jak długo będziemy malować A nie zbadane są wyroki Boskie;) Wczoraj skonczyli ze scianami. Teraz zostaje kupić farbę i pomalować. Kafelkarz skończył łazienki i dziś dostanie kasę (miał dostać wczoraj, ale panowie od ścian byli szybsi;)). Zostało mu jeszcze pomieszczenie gospodarcze i wiatrołap. W weekend zamawiamy agd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 05.09.2012 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Rutinki naprawdę idziecie do przodu jak burza Ale rozumiem, im bliżej końca to człowiek bardziej niecierpliwy Ale już naprawdę jesteście blisko, już nie daleko...przypomnijcie sobie początki i popatrzcie ile już za Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 05.09.2012 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Nie martwię się bo widzę te pierdółki. Zostało ich najwyżej kilkadziesiąt:) Kupiłem tira wełny w castoramie. Knauf 15cm po 6.93zł/m2 kochamy naszego kafelkarza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 05.09.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 kochamy naszego kafelkarza! To chyba znaczy że nie zdarł z Was za dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 05.09.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Męzu, czy Ty chcesz mi coś powiedzieć?? To,ze kocham Was dwóch to zrozumiałe, ale że Ty też???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 05.09.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Męzu, czy Ty chcesz mi coś powiedzieć?? To,ze kocham Was dwóch to zrozumiałe, ale że Ty też???? To chyba znak że Rutin musi odpocząć od budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 05.09.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 No no ale wyznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.09.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 człowiek całe życie poznaje swoja drugą połowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 05.09.2012 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 ech wy tylko o jednym, ja myślę o pieniądzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 05.09.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 My też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 05.09.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Ania, ja nie mogę patrzeć na tą Twoją łazienkę,bo się zapłaczę Przesadzasz okrutnie. Poczekaj do końca na efekt we własnej. Jestem przekonana, że nie będzie odbiegać od mojej No Rutina o miłość za pieniądze nie podejrzewałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 05.09.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Czekam na Rutina. Chyba musimy powaqżnie porozmawiać Aniu, ja nie twierdzę już,ze moje są złe:no: Ale całkiem szczerze napiszę, ze Twoje łazienki są u mnie numierem 1. Mimo że wiele forumowych lazienek baaardzo mi się podoba:yes: Jako że zaczyna się czas malowania ścian mam problem z pokojami chłopców. Zacznę może od Najmlodszego. Z nim problemów większych nie ma. Nie ma jeszcze sprecyzowanych zainteresowań, więc pewnie mu jedno, jak urządzimy jego pokój. jak już kiedyś pisałam wybraliśmy mu meble Ikea Stuva http://ninio.strefa.pl/Stuva/komplet.JPG Chcę, żeby dominującymi kolorami był biały i zielony. Pokój wygląda tak (nie mam lepszych ujęć) http://img225.imageshack.us/img225/2577/sdc14339.jpg http://img811.imageshack.us/img811/7894/sdc14522o.jpg Po prawej stronie przy oknie najprawdopodobniej będą meble, po lewej przy wejściu łóżko. I teraz mamy problem co dać białe a co zielone Wersje: 1. zielone ściany, zielone fronty mebli (korpusy są zawsze białe), do tego w późniejszym czasie biale łóżko, stolik, krzesełko itp 2. zielone ściany, fronty część biała, część zielona, do tego w późniejszym czasie biale łóżko, stolik, krzesełko itp 3. zielone ściany, białe fronty, łóżko itp białe 4. białe ściany, zielone fronty mebli, łożko itp zielone, do tego moze jakaś naklejka na ścianie 5. białe ściany, fronty mieszane, łożko itp zielone, naklejka jak wyzej 6. część ścian biała, część zielona, fronty mieszane lub zielone (gdyby były na białej ścianie) Ratunku:) Tu niestety mamy róznice zdań z Rutinem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.09.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Rutinka ja nie dzieciata co prawda, ale żebyście za 2 lata nie zbankrutowali radziłabym meble białe Pościel zielona (kropki np mieszane z kratką). Ewentualnie jedna ściana pomalowana w pasy białe i zielone poziomo Dodatki typu pudełka na zabawki zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts