lucka6 05.09.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Nie wiem czy Ci to pomoże, ale ja planuję pomalować ściany na jasno (kremowy, jaśniutki zielony, jasny beżowy - jeszcze nie wiem), na ściany dać border z wyścigówami albo na jedną ścianę fototapetę lub dużą naklejkę z zygzakiem/wyścigówą? Do tego meble Stuva z niebieskimi i zielonymi frontami i niebieskie łóżeczko Kritter (akurat je mamy i jedzie też do nowego domu) Biurko dokupię później Młody ma 4 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 05.09.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Aha, koniecznie kupię skrzynię na smochody, to pewnie też z serii Stuva A bordery na przykład tutaj: http://www.beautifulhome.pl/?page=shop&run=search&kat1=&word=border+wy%B6cigi&x=0&y=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 06.09.2012 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Ja bym dała białe ściany, ewentualnie jedna z jakimiś pasami zielonymi, meble mieszane (białe i zielone fronty) bo to w końcu pokój dziecięcy więc musi być kolorowo i jakieś białe łóżeczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 06.09.2012 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Ja będę malarzem, a jako że nie mam uprawnień do malowania pasów (chyba że ktoś chciałby nierówne), to proszę o nienadsyłanie takich propozycji:) od dzisiaj wydatki zostaną radykalnie ograniczone. zgubiłem kartę kredytową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.09.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Równe linie robi się taśmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 07.09.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Dzięki za opinie. U nas ten problem,ze ja chcę białe ściany, Rutino zielone:rolleyes: I na dzień dzisiejszy wymysliłam, ze ściana z oknem i ta po prawej, gdzie będą meble, będą białe. Do tego meble z przewagą zielonego (plus tych mebli, że w każdej chwili mogę fronty zmienić na inny kolor- jak najmłodszy podrośnie i będzie chciał coś innego, to wymienię na białe). A ściana z drzwiami i ta po lewej, gdzie łożko będzie zielona. Myślę,ze to nie będzie źle wyglądać, co? Większy problem jest z pokojem starszego Inwestorka. Inwestorek jest maniakiem straży pożarnej. Znalazłam ciekawą pościel, fototapety, naklejki na ścianę lub plakaty. I myślę,ze takie strażackie dodatki wytarczą Niestety meble na razie muszą zostać stare. Korpusy to jakaś olcha czy inny buk, a fronty niebieskie (zbliżone do dżinsu). Teoretycznie pasują do strażackiej stylistyki (pościel jest niebiesko- czerwona), ale co ze ścianami? Niebieskie? BIałe? Rutin oczywiście chce niebieskie, ale kurcze sama nie wiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 07.09.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Dzięki za opinie. U nas ten problem,ze ja chcę białe ściany, Rutino zielone:rolleyes: I na dzień dzisiejszy wymysliłam, ze ściana z oknem i ta po prawej, gdzie będą meble, będą białe. Do tego meble z przewagą zielonego (plus tych mebli, że w każdej chwili mogę fronty zmienić na inny kolor- jak najmłodszy podrośnie i będzie chciał coś innego, to wymienię na białe). A ściana z drzwiami i ta po lewej, gdzie łożko będzie zielona. Myślę,ze to nie będzie źle wyglądać, co? Większy problem jest z pokojem starszego Inwestorka. Inwestorek jest maniakiem straży pożarnej. Znalazłam ciekawą pościel, fototapety, naklejki na ścianę lub plakaty. I myślę,ze takie strażackie dodatki wytarczą Niestety meble na razie muszą zostać stare. Korpusy to jakaś olcha czy inny buk, a fronty niebieskie (zbliżone do dżinsu). Teoretycznie pasują do strażackiej stylistyki (pościel jest niebiesko- czerwona), ale co ze ścianami? Niebieskie? BIałe? Rutin oczywiście chce niebieskie, ale kurcze sama nie wiem.. Myślę, że pokój Młodszego będzie OK Idąc za ciosem w pokoju Starszego dałabym ściany niebieskie - ale taki jeansowy niebieski, nieco przydymiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.09.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 a ja bym zostawila raczej biale aby te dodatki- plakaty naklejki itp oraz niebieskie meble fajnie sie wybijały na neutralnym tle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 07.09.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 A ja myślę że i białe i niebieskie ściany będą pasować , ale jak ta strażacka czerwień " młodego " Rutinka za bardzo pobudzi to niebieski kolor by go nieco uspokoił . Biały kolor tak nie zadziała Spokojny Rutinek = zrelaksowani Rutinowie rodzice;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 07.09.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Spokojny Rutinek = zrelaksowani Rutinowie rodzice;) To niewątpliwie JEST argument To może i dobrze, że moje dziecko ma kojącą zieleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Łe Rutinki weźcie chłopakom kupcie lepiej wypasione łóżko samochód Ja bym meble niewątpliwie zrobiła białe (przynajmniej te nowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 07.09.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Jak dla mnie te wypasione łóżka - auta, statki, itp, itd. wcale nie są takie fajne - kosztują sporo a dzieciaki szybko z nich wyrastają, nudzą się nimi. Dla mnie lepiej zainwestować w kolorowe ściany, naklejki, fototapety i dodatki niż w takie "wypasione" łóżka... Ale decyzja należy do rutinów i małych rytinków Ja będę podglądać bo przede mną też urządzanie pokoju dla Młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 07.09.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 W temacie łóżek- aut itp całkowicie zgadzam się z Madzią. Nie znoszę ich, zwłaszcza tych plastikowych:rolleyes: Może Rutinek zostanie strażakiem, ale równie dobrze za rok może mu się zamarzyć co innego. dużo łatwiej wymienić pościel, plakat, naklejkę niż kupować kolejne łóżko;) Zwłaszcza,ze, tak jak pisze Madzia, liczą sobie za nie jak za zboże. A pokój niebiesko/granatowo- czerwony może wyglądać nieźle. Jutro musimy podjać decyzję. Chyba jeszcze raz musimy przejrzeć kolornik. Tyle ze tym razem pożyczymy go i wezmiemy do domu. Niestety na razie mamy z Rutinem ochotę się pozabijać przez te kolory:rolleyes: Hasło dnia|: Rutin: to jakie kolory dajemy w sypialni. ja: no ja chcę biały, ale skoro sie upierasz na inny, to moze być ten fiolet, który wybrałeś R: ja chcę miec kolorowo. J: no ok, to se miej ten fiolet w sypialni. a co z twoim komputerowym? R: no ja bym chciał tylko tą ścianę widoczną z sypialni pomalowac na ten sam fiolet J: a reszta? R: no na biało. Ja: to ty mi robisz fioletową sypialnie, a w pokoju gdzie mozesz dawać wszystkie kolory tęczy to ty se dajesz biały??? R: no przecież jedna sciana będzie fioletowa! J: ale to jest pokoj gdzie se masz robić kolorowo a ty tam dajesz białe ściany, a gdzie ja chce białe to mi wciskasz kolory!!!!!! R: ale ja w komputerowym nie chce miec wszystkich ścian fioletowych! chcesz mnie zmusić do koloru???!! :jawdrop::jawdrop: I wyszło na to,ze zmuszam Rutina do kolorowych scian:rotfl: Jesli pogoda dopisze, jutro jedziemy całą familią+ moi rodzice na budowę. Tata wie, ze nam będzie pomagał, ale nie wiem, czy wie, ze bedzie malował A ja mam parę nowości do zobaczenia Poza tym w tym tygodniu miały by drzwi, ale Rutin je przeniósł na ok 17 wrzesnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 07.09.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 ja bardzo lubię kolory - dlatego wszystkie pokoje wymalujemy na biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 07.09.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Konradku kochany, nie chcesz się ze mną ożenić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 07.09.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Rutinko najpierw kafelkarz teraz Konrad. Rutin chyba powinien zacząć się martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 07.09.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 to co Rutin ? zamiana żon ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 07.09.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 07.09.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Rutinki weźcie chłopakom kupcie lepiej wypasione łóżko samochód . Koniecznie z lub w marce Alfa Romeo,ona naprawdę uspokaja w domu...na drodze co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 08.09.2012 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Ostatnio boję się na dziennik wchodzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts