Venus_m 22.09.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Kuchnia czaaaad Szkoda tylko, że nie ma spójności w podziale Pokaż dolne fronty z blyska! Blat w połysku byś przeklinała Ja miałam mieć i jak go przywieźli to się ucieszyłam z pomyłki zamontowania matowego i kazałam zabierać Sypialnia - ważne że wam się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 23.09.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Coraz bardziej Wam zazdroszczę.Jak Wy to robicie ze takie postępy?Kuchnia fajna Też chciałam mieć zabudowę wysoką po jednej stronie , niestety u mnie sie nie da bo mam dwie ściany otwarte i zabudowa musi być w kształcie litery L Z czego macie fronty lakier czy MDF foliowany? No i oczywiście daj zdjecie dołu kuchni z bliska bo dokładnie nie widać struktury frontów Ile Was kosztowała kuchnia ?Pytam bo nie wiem na ile sie nastawiać. Prawda ze cieszy jak widać efekty a przeprowadzka coraz bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 23.09.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Kuchnia super A zapomniałbym ten róż jest zaj ........sty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 23.09.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 wow , jak tam u Was ładnie .Drzwi bardzo ładne. Co to są za płytki w wiatrołapie ( szare ) bo też będę takie chcieć. Kuchnia już mi się podoba , Rutino wybrał fajny kolor forniru. Bardzo Was proszę o rozmiar okna w kuchni. Powodzenia w dalszych pracach:yes: ps. Róż, róż a złego w tym cóż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 23.09.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 jakie beda uchwyty w kuchni ? czy moze fronty maja frezy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 23.09.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 jakie beda uchwyty w kuchni ? czy moze fronty maja frezy ? Podejrzewam że klick - klacki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 24.09.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Wczoraj spędziliśmy 6 godzin w Ikei:rolleyes: Masakra.. No ale mamy meble dla Najmłodszego, wieszak do wiatrołapu, ławeczkę do łazienki i pełno innych pierdółek:D Dzisiaj mój brat, chrzestny Najmłodszego Rutinka zabiera się za składanie jego mebli:yes: Ewa, no w koncu widać efekty pracy Kolor w sypialni w rzeczywistości jest dużo ładniejszy Ciężko go uchwycić na zdjęciu. Nie jest aż tak rózowo (choć pewnie Rutinowi by się marzyło:lol2:). Justyna, dzięki za pocieszenie z blatem:) Też sobie wmawiam,ze w połysku to by tylko ładnie wyglądał. I tyko na samym poczatku:yes: A sypialnia, tak jak już wyżej pisałam, nie jest taka różowa:) NO ale ważne,zeby Rutinowi się podobała:D Nowa, oj cieszy jak widać postępy!! BIałe fronty są lakierowane, a te dolne pokażę popłudniu jak będę w domu. Koszt to kilkanaście tysięcy ze sprzętami. Konkretnie mogę Ci napisać również popołudniu:) Rewo, podziękował A róż, cóż, romantycznie bardziej będzie Modena, dziękuję W wiatrołapie jest Rako Essencia Lappato biało-szare. Do kupienia w instalbudzie w Rybniku;) Mam je dzięki Venuskowi:D Są świetne!! Okno w kuchni ma 140x140. Chyba:) Sprawdzę w domu:) KOnrado, mój Ty zastępczy mężczyzno:D Uchwyty będą. Nie wyobrażam sobie ciągle palcować białych lakierków. Będą nieduże proste, mam nadzieję,ze nie zepsują za bardzo kuchni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 24.09.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Noo pięknie, coraz piękniej u Was Rozpędziliście się na tej końcówce Kuchnia - zapowiada się fantastyczna, ale czekam na efekt końcowy, już taki "ze wszystkimi" duperelkami A co do kolorów - każdy ma inny gust, każdemu podoba się co innego, ważne żeby Wam było tam dobrze I chyba miło będzie Wam się budzić w takiej różowej sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 24.09.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Kuchnia mi się bardzo podoba :)Chciałam zapytac jakiego koloru będą cokoliki przy meblach kuchennych? I ja też prosze o dokładniejszą cene kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 24.09.2012 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 ja również chciałbym wiedzieć ile ta kuchnia będzie w końcu kosztować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 24.09.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Mijamy sie z Rutinem i ciagle nie wiem dokładnie ile kosztowały drzwi. Zwykłe to o ile pamiętam 1000 albo 1100 ze wszystkim. A szklane 1500 albo 1600. Tak mi się rpzynajmniej kojarzy. No ale na pewno nie były droższe (jak znam Rutina:D ). ja również chciałbym wiedzieć ile ta kuchnia będzie w końcu kosztować Kurcze mam dziwne wrażenie że budujecie dwa różne domy - każdy sobie Fajnie macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.09.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 mówiłam że Rutiny to miszcze Kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 24.09.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Lecicie jak burza! My np. ciągle nie mamy drzwi... PS. Można mieć biały lakier w połysku bez uchwytów i go nie palcować (pod warunkiem, że są frezy) Wiem, bo mam i nic nie jest wypalcowane Płytki w wiatrołapie piękne! Drzwi są fornirowane? Bardzo majestatycznie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 24.09.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Odpiszę wieczorem. Teraz tylko:Venus, co mnie nie poprawiasz?? Toż bzdury napisałam o płytkach w wiatrołapie! Napisałam nazwę kuchennych:lol2: W wiatrołpie to Halcon Titan Gris:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 24.09.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Odpiszę wieczorem. Teraz tylko: Venus, co mnie nie poprawiasz?? Toż bzdury napisałam o płytkach w wiatrołapie! Napisałam nazwę kuchennych:lol2: W wiatrołpie to Halcon Titan Gris:yes: dziękuję za sprostowanie:yes: już se w zeszycie wykreśliłam co nie trzeba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 25.09.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Gdzie kupiliście kibelek . Podoba mi się chodzi o Roca gap szukam rozsądnej ceny a wy ile daliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 25.09.2012 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 instalbud jastrzębie500zł brutto/szt.plus 260zł za deske wolnoopadającą (wygląda na poroniony pomysł, zobaczymy w praktyce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 25.09.2012 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 czemu poroniony ?? 2x pod rząd czasami szybko musisz się odlać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 25.09.2012 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 nie, jedynie szkoda na to kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 25.09.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 nie, jedynie szkoda na to kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts