Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Parterówka L&M

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Coraz bardziej Wam zazdroszczę.Jak Wy to robicie ze takie postępy?Kuchnia fajna Też chciałam mieć zabudowę wysoką po jednej stronie , niestety u mnie sie nie da bo mam dwie ściany otwarte i zabudowa musi być w kształcie litery L Z czego macie fronty lakier czy MDF foliowany? No i oczywiście daj zdjecie dołu kuchni z bliska bo dokładnie nie widać struktury frontów Ile Was kosztowała kuchnia ?Pytam bo nie wiem na ile sie nastawiać. Prawda ze cieszy jak widać efekty a przeprowadzka coraz bliżej.

wow :jawdrop: , jak tam u Was ładnie :yes: .Drzwi bardzo ładne. Co to są za płytki w wiatrołapie ( szare ) bo też będę takie chcieć.

Kuchnia już mi się podoba , Rutino wybrał fajny kolor forniru.

Bardzo Was proszę o rozmiar okna w kuchni.

Powodzenia w dalszych pracach:yes:

ps. Róż, róż a złego w tym cóż.:)

Wczoraj spędziliśmy 6 godzin w Ikei:rolleyes: Masakra.. No ale mamy meble dla Najmłodszego, wieszak do wiatrołapu, ławeczkę do łazienki i pełno innych pierdółek:D

Dzisiaj mój brat, chrzestny Najmłodszego Rutinka zabiera się za składanie jego mebli:yes:

Ewa, no w koncu widać efekty pracy :) Kolor w sypialni w rzeczywistości jest dużo ładniejszy ;) Ciężko go uchwycić na zdjęciu. Nie jest aż tak rózowo (choć pewnie Rutinowi by się marzyło:lol2:).

Justyna, dzięki za pocieszenie z blatem:) Też sobie wmawiam,ze w połysku to by tylko ładnie wyglądał. I tyko na samym poczatku:yes:

A sypialnia, tak jak już wyżej pisałam, nie jest taka różowa:) NO ale ważne,zeby Rutinowi się podobała:D

Nowa, oj cieszy jak widać postępy!!:yes:

BIałe fronty są lakierowane, a te dolne pokażę popłudniu jak będę w domu.

Koszt to kilkanaście tysięcy ze sprzętami. Konkretnie mogę Ci napisać również popołudniu:)

Rewo, podziękował:D

A róż, cóż, romantycznie bardziej będzie ;)

Modena, dziękuję:) W wiatrołapie jest Rako Essencia Lappato biało-szare. Do kupienia w instalbudzie w Rybniku;) Mam je dzięki Venuskowi:D Są świetne!!

Okno w kuchni ma 140x140. Chyba:) Sprawdzę w domu:)

KOnrado, mój Ty zastępczy mężczyzno:D Uchwyty będą. Nie wyobrażam sobie ciągle palcować białych lakierków. Będą nieduże proste, mam nadzieję,ze nie zepsują za bardzo kuchni;)

Noo pięknie, coraz piękniej u Was :)

Rozpędziliście się na tej końcówce :)

Kuchnia - zapowiada się fantastyczna, ale czekam na efekt końcowy, już taki "ze wszystkimi" duperelkami :)

A co do kolorów - każdy ma inny gust, każdemu podoba się co innego, ważne żeby Wam było tam dobrze :) I chyba miło będzie Wam się budzić w takiej różowej sypialni :)

Mijamy sie z Rutinem i ciagle nie wiem dokładnie ile kosztowały drzwi. Zwykłe to o ile pamiętam 1000 albo 1100 ze wszystkim. A szklane 1500 albo 1600. Tak mi się rpzynajmniej kojarzy. No ale na pewno nie były droższe (jak znam Rutina:D ).

ja również chciałbym wiedzieć ile ta kuchnia będzie w końcu kosztować

:)

Kurcze mam dziwne wrażenie że budujecie dwa różne domy - każdy sobie :p

Fajnie macie :)

Lecicie jak burza! My np. ciągle nie mamy drzwi...

PS. Można mieć biały lakier w połysku bez uchwytów i go nie palcować (pod warunkiem, że są frezy) ;) Wiem, bo mam i nic nie jest wypalcowane :)

Płytki w wiatrołapie piękne! Drzwi są fornirowane? Bardzo majestatycznie wyglądają :)