RK1719508166 24.10.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Renata, ja Ciebie podziwiam! Że dałaś radę wszystko ogarnąć z dwójką dzieci, w tym jednym maluszkiem. Ledwo co urodziłaś a świetnie poradziłaś sobie z całą przeprowadzką! I jak tylko zaczynam się wkurzać, to myślę o Tobie:) Skoro Ty dałaś radę, to i ja dam:rolleyes: ...no pewnie, ze dasz...zobaczysz później siądziesz na kanapie i pomyślisz, że to nie było takie straszne... i jesli Ci to pomaga to myśl o mnie zbedne rzeczy wyrzucaj bo na co Ci rupiecie w nowym domu a i do dźwigania bedzie mniej rzeczy !! dasz rade !!! mmmm nowe kanapy super my jeszcze mamy stara, moze kiedys doczekamy sie nowej... czekamy z niecierpliwością na zdjecia domu po przeprowadzce R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 24.10.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 My tez powolutku zaczynamy wykończeniówkę i juz mam nawet połowe rzeczy spakowanych i wywiezionych do domu:cool:. Udanej przeprowadzki zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 24.10.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 O to już nie długo u siebie będziecie,my też przeprowadzaliśmy się w sobotę było cudownie,a niedziela rano to już jak w niebie,błoga cisza ptaszki ćwierkały a my cały dzień błogie lenistwo :rolleyes:nic się nie martw wszystko pójdzie jak po maśle,a z mopem i ze ścierą jeszcze dłuuugo polatasz,bo ten kurz budowlany czyha w każdym kącie:cool:no i :welcome:na mojej miastowsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 25.10.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 :wave: Super, już tak blisko jesteście...ciekawe jak będziecie się czuć U SIEBIE w DOMU a nie na budowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariwa 26.10.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Witajcie! Ale u Was postępy i przeprowadzka już, gratulujemy i życzymy aby wszystko poszło sprawnie a potem to juz tylko cieszyć się będziecie swoim domkiem, teraz bedziemy podglądać systematycznie bo wkńcu mamy internet:wiggle:wiggle: Czekamy na jakieś wieści od was jak oczywiście czas pozwoli, pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 26.10.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Wy macie internet , a oni na nowym miejscu ?? ?? chyba nie ... bo taka cisza ... chyba ze siedzą w kartonach lub na kartonach i komputer tez już spakowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 26.10.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Tak na szybko Dom wysprzątany, większość rzeczy z mieszkania spakowane. Jutro z rana zawozę dzieci teściowej i się zacznie:wiggle: Trzymajcie kciuki, co by wszystko poszło sprawnie i z usmiechem na twarzach p.s. Kanapy dotarły, są świetne! Postaram się jak najszybciej dać znać! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.10.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 trzymam kciuki za przeprowadzkę ...i mam nadzieję ze nie znikniecie na długo po przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina0316 27.10.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 I ja trzymam kciuki. Podglądam, podziwiam i kibicuję od dawna. Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.10.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Rutinka dajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 27.10.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Sie dzieje sie! Jak fil akcji trzymacie w emocjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 27.10.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Ale super, z niecierpliwością czekam na relację z przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 27.10.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 jestem szczęśliwy. i cholernie dumny z siebie. zbudowałem dom! no, może nie całkiem samodzielnie, ale ważne że stoi Od miesięcy ten dzień jawił mi się niczym pożoga. Ale udało się to logicznie zaplanować. pięciu mężczyzn, trzy kobiety, jeden Lublin i w trzy kursy graty zapakowane, przewiezione i (bardzo wstępnie) wypakowane. Człowiek wiele zniesie. A na koniec zabawa z dziećmi w przestronnym pokoju. Super nagroda. A teraz bezprzewodowy internet złapał świetny zasięg Jutro chcialbym rozpracować neostradę, cyfrę + a przede wszystkim pralkę trzeba jakoś skomunikować z kanalizą. Korci żeby po kafelkarza zadzwonić. Z rzeczy smutnych to rozstaliśmy się dziś z naszym kochanym kafelkarzem. Zrobił już wszystko co było do zrobienia, w bardzo wielu rzeczach nam pomógł i za biały montaż skasował nas wyjątkowo ulgowo. finansowo ruina. kredyt, debet i rodzina. Ale wyjdziemy z tego. Dziękujemy wszystkim za ciepłe słowa. Oczywiście dziennika nie zamykamy, choć teraz mniej będzie się działo. Postaramy się porządnie sfotografować nasz domek. Ocieplenie domu się powoli kończy, jak wyschnie to zacznie się robić elewacja. A ja muszę jak najszybciej wziąć się za rozłożenie wełny na stropie, może to powściągnie apetyt naszego piecyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 27.10.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Gratulacje to new home. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina0316 27.10.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Gratulacje przeprowadzki! Niech Wam się dobrze śpi w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 27.10.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Powodzenia na nowej drodze życia,bo taką dom jest Spóźnione ale szczere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 27.10.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 miłych snów w nowym domku,a jutro w nowej pięknej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 27.10.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 No i ja również się dołączę do gratulacji oby wam się dobrze mieszkało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Art_83 27.10.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Gratulacje przeprowadzki... w czwartek przejeżdząłem obok waszego nowego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.10.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Gratulacje!!! aż się łezka w oku kręci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts