Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zmagania z naszym M

Recommended Posts

Mam jeszcze pytanie o lodówkę, masz inox? Jak się myją drzwi? Bo słyszałam, że jest z tym trochę kłopotu :(

Wymyśliłaś co na ściany?

tak inox bez żadnej powłoki "antypalcowej" bo takowe też są :) Paluchów nie widać w ogóle, ale to dlatego, ze kuchnie mam od północy czyli słabo oświetloną. Jak spojrzę na lodówkę pod światło (pod halogen) to owszem widać ale nikt z nas nie kładzie się na podłodze w kuchni żeby śladów szukać :D Tak na prawdę wszystko zależy od oświetlenia i kąta padania tego światła - moje ukochane wcześniej (dziś znienawidzone) kafle na przedpokoju i kuchni są beznadziejne w wizualnym utrzymaniu czystości tzn. w świetle dziennym widać nawet odcisk łapy Hugomira, wieczorem przy sztucznym oświetleniu kafle znów są świetne. To samo z moimi białymi lakierowanymi szafkami - zależy jak staniesz to zobaczysz mniej lub więcej albo nic :D

Nad ścianami nadal myślę...i nie mogę się zdecydować niestety...

Edytowane przez alana

• Odpowiedzi 86
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 6 months później...

Witam Rociu po długiej nieobecności :)

Lodówki srebrne też są bardzo różne (nie wiem czy te matowo srebrne to też inox?) macałam je namiętnie w sklepie jak kiedyś o takiej myślałam i na niektórych nawet mokry palec nie zostawiał śladu a na innych od razu nieestetyczne smugi zostawały. Najlepiej pochodzić i pomacać zanim się zdecydujecie na konkretny model.

Kuchnia fajna, z narożną szafką :)

Pozdrawiam :)

Princesa, Migotka dzięki za odwiedziny :)

Remont kuchni odłożony na czas bliżej nieokreślony :( Od nowego roku straciłam część etatu, a co za tym idzie wynagrodzenia też :bash: W wakacje ruszamy małymi kroczkami z elektryką w całym mieszkaniu. Właśnie planuję gdzie mają być nowe gniazdka. Czy do kuchenki elektrycznej (nie indukcyjnej) gniazdko może być schowane za szafkami? Konieczna jest tzw. siła?

• 2 months później...
  • 3 weeks później...