alana 15.10.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 (edytowane) Mam jeszcze pytanie o lodówkę, masz inox? Jak się myją drzwi? Bo słyszałam, że jest z tym trochę kłopotu Wymyśliłaś co na ściany? tak inox bez żadnej powłoki "antypalcowej" bo takowe też są Paluchów nie widać w ogóle, ale to dlatego, ze kuchnie mam od północy czyli słabo oświetloną. Jak spojrzę na lodówkę pod światło (pod halogen) to owszem widać ale nikt z nas nie kładzie się na podłodze w kuchni żeby śladów szukać Tak na prawdę wszystko zależy od oświetlenia i kąta padania tego światła - moje ukochane wcześniej (dziś znienawidzone) kafle na przedpokoju i kuchni są beznadziejne w wizualnym utrzymaniu czystości tzn. w świetle dziennym widać nawet odcisk łapy Hugomira, wieczorem przy sztucznym oświetleniu kafle znów są świetne. To samo z moimi białymi lakierowanymi szafkami - zależy jak staniesz to zobaczysz mniej lub więcej albo nic Nad ścianami nadal myślę...i nie mogę się zdecydować niestety... Edytowane 15 Października 2012 przez alana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 22.10.2012 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Dzięki za wyczerpujące wyjaśnienia U mnie może być kłopot, bo okna są na zachód i jak pozbędę się większej części ściany to kuchnia będzie bardziej doświetlona, a co za tym idzie także lodówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 09.05.2013 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Witam Rociu po długiej nieobecności Lodówki srebrne też są bardzo różne (nie wiem czy te matowo srebrne to też inox?) macałam je namiętnie w sklepie jak kiedyś o takiej myślałam i na niektórych nawet mokry palec nie zostawiał śladu a na innych od razu nieestetyczne smugi zostawały. Najlepiej pochodzić i pomacać zanim się zdecydujecie na konkretny model. Kuchnia fajna, z narożną szafką Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.migotka. 12.05.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Rocia, jak tam remont?Dawaj zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 15.05.2013 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Princesa, Migotka dzięki za odwiedziny Remont kuchni odłożony na czas bliżej nieokreślony Od nowego roku straciłam część etatu, a co za tym idzie wynagrodzenia też W wakacje ruszamy małymi kroczkami z elektryką w całym mieszkaniu. Właśnie planuję gdzie mają być nowe gniazdka. Czy do kuchenki elektrycznej (nie indukcyjnej) gniazdko może być schowane za szafkami? Konieczna jest tzw. siła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 20.07.2013 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Już dwa lata minęły od mojego buszowania na forum. Może to czas na zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 10.08.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Witam się,witam:) dotarłam tu i poczytałam ...... ach...w tym naszym życiu ciągle musimy sie z czymś zmagać,.....nie można się nudzić,prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts