Rocia 19.07.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Lindszu, dziękuję. Jeśli to przeczytasz, to będziesz wiedziała za co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.07.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Witam Rocia, a działeczkę już macie, czy to jeszcze w planach? Oczywiście wstawiaj fotki i inspiracje przyszłego domku jaki sobie wymarzyłaś, z remontu też poproszę Ja z wanny chyba bym nie zrezygnowała, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 20.07.2011 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Witaj Mariomili! Działeczkę mam upatrzoną, tylko nie wiem czy będzie czekała do czasu kiedy będę mogła ją kupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.08.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Skoro sygnaturkę w podpisie już masz , to się mogę przywitać idę poczytać twój dziennik i zorientować się w sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 05.08.2011 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Witaj Liduś!To że możesz tu być to wielka Twoja zasługa i pomoc o każdej porze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 08.08.2011 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 I znowu nastała nam szara deszczowa jesień tego lata... Czy ktoś tu zagląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.08.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 ja zaglądam mam pytania: 1. masz plastikowe narożniki na rogu zabudowanego pionu wod-kan i wkoło lustra ? 2. dlaczego w tej wnęce jest taka mała docinka glazury ? http://img717.imageshack.us/img717/6308/remont2006.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 09.08.2011 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Liduś w Tobie zawsze nadzieja. Co do pytania 1: tak na rogach są narożniki plastikowe, ale gdzie widziałaś lustro? Ze względu na małą powierzchnię ścian lustro jest na drzwiczkach szafki (nie dodałam jeszcze takich zdjęć). Natomiast co do pytania 2: nie mam pojęcia czemu tak zrobił, po Twoim pytaniu przyglądnęłam się temu dokładniej i w sumie chyba lepiej by wyglądało gdyby dociął dwie równe płytki. A ten kawałek po prawej stronie jest zasłonięty przez bojler, to nie będzie się tak rzucał w oczy (mam taką nadzieję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.08.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Rocia, myślałam, że kawałek narożnika z plastiku, który widać po lewej stronie wstawionego przeze mnie zdjęcia, to miejsce na lustro. Pytałam o ten plastikowe narożniki, bo teraz się ich nie robi, tylko szlifuje płytki pod kątem 45 stopni i robi się z nich narożnik. To jednak jest bardziej pracochłonne i nie każdy glazurnik chce się w to bawić. Skoro przy tym cieniutkim paseczku będzie bojler, to rzeczywiście nie będzie to aż tak bardzo się rzucać w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 10.08.2011 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 To co wzięłaś za miejsce na lustro to futryna. No wiesz ten glazurnik co u mnie robił to taki przez bardzo małe "g" - dorabia sobie po pracy, niekoniecznie idealnie... Tak między nami nie do końca jestem z niego zadowolona, chociaż był z polecenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 skoro te narożniki to futryna - to mam pytanie, czy one będą tam w ogóle potrzebne ? Bo jeśli będziesz zamawiać drzwi z futryną i opaską wkoło nich, to te narożniki w ogóle będą tam zbędne, chyba, że futryna jest starego typu, już tam jest i będziesz na nią zakładać tylko drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 11.08.2011 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Futryna zostaje, będzie odmalowana, a założone tylko nowe skrzydło drzwi. Nie mam natomiast żadnego pomysłu co z sufitem, na razie chyba tylko pomalujemy, a jak coś wymyślimy to zrobimy, chyba, że przekonam się do paneli (na dzień dzisiejszy jestem na nie). Jak macie coś ciekawego u siebie to podpowiadajcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.08.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 a dlaczego myślałaś o panelach na suficie ? mi się takie rozwiązanie w ogóle nie podoba. Najlepiej pomalować sufit farbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 12.08.2011 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Nie jestem za panelami, ja właśnie chcę pomalować farbą, ale domownicy wraz z majstrem płytkowym namawiają mnie na panele, że to niby łatwiejsze w utrzymaniu w czystości (nie do końca jestem pewna, może na początku, ale po kilku latach pewnie będzie trzeba mocno szorować). A w końcu ile zajmie nam od czasu do czasu pomalować 3,5 m sufitu? A poza tym w krótkim czasie można odmienić łazienkę zmieniając kolor sufitu... Na razie stanęło na moim - malujemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 18.08.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 To i ja się przywitam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 19.08.2011 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Witam, Alusiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 20.08.2011 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Mam pytanie, może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 20.08.2011 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 No to jeszcze raz, coś mi spacja przycina i w ataku złości za wcześnie wysłałam poprzedniego posta. Może ktoś mi doradzi jak wykończyć połączenie ściany z podłogą (obydwie powierzchnie w płytkach). Są może jakieś specjalne narożniki. Chciałam, żeby zrobił to majster, który robił łazienkę, ale on stwierdził, że nie ma czegoś takiego... (chyba nie było ale chęci u niego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.09.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 No to jeszcze raz, coś mi spacja przycina i w ataku złości za wcześnie wysłałam poprzedniego posta. Może ktoś mi doradzi jak wykończyć połączenie ściany z podłogą (obydwie powierzchnie w płytkach). Są może jakieś specjalne narożniki. Chciałam, żeby zrobił to majster, który robił łazienkę, ale on stwierdził, że nie ma czegoś takiego... (chyba nie było ale chęci u niego) Pierwsze słyszę, żeby połączenie ściany z podłogą, które są w płytkach wykańczać jakimś narożnikiem Dlaczego chciałabyś dać tam narożnik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 22.09.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Hejka Przyleciałam w te pędy, bo przeczytałam u siebie, ze jestesmy prawie sasiadami??? Chce wiedziec więcej, a najlepiej to WSZYSTKO ))) Życzę, zeby marzenie o domku kiedyś sie spełniło Piekny projekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts