Rocia 07.06.2013 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Nareszcie pogoda pozwoliła mi umyć okna Dla Moniki największy stres był przed ustnymi ale zaliczyła Na resztę czekamy jeszcze 3 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 07.06.2013 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Zobaczcie jaki mamy zalany park. Pomijając że kolejny rok nas to spotyka, zalane są także działki położone niedaleko (rodzice tam mają) zdjęcie jest piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.06.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Zdjęcie piękne, szkoda, ze park zalany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 08.06.2013 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 I park... i stadion... i działki... Dziękuję Alu za odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.06.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Rocia, straszne te rozlewiska. My byliśmy na rowerze z córką i muszę przyznać, że nasze tereny też mocno pozalewane, nawet martwe ryb leżą na drogach powyrzucane przez rzekę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 08.06.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Rociu, witam się serdecznie!Przepiękne te drzewa w parku, choć ta ilość wody mnie przeraża. Dopóki mój dom nie znalazł się w wodzie trzy lata temu, podziwiałam w powodziach moc natury, a teraz mnie zawsze ściska w środku z żalu, bo jej niszczycielska siła jest nie do opanowania czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 09.06.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Dorotko, Jak była 18, to i matura być musi . Mocno trzymam kciuki za wysokie procenty (na świadectwie oczywiście) . Będzie dobrze Smutne te obrazki z podtopień. Żywioły mają nad nami przewagę. Na szczęście pogoda się poprawia, choć dzisiejsze zdjęcia z W-wy były szokujące. Oby lato było dla nas wszystkich łaskawe i sprawiedliwie dzieliło promienie z deszczem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.06.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Dorotko :hug: co u Was słyszałam że. nawalnice dzisiaj mieliście? Wszystko w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 12.06.2013 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Dorka witam Cię cieplutko Jak oglądam zdjęcia z okolic to trudno uwierzyć jak ogromną siłę posiada woda w tak dużych ilościach, betonowe ogrodzenia poprzewracane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 12.06.2013 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Agatko, a okolice Bławatka bezpieczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 12.06.2013 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Ewuniu jeszcze ok. 2 tyg. i poznamy procenty Teraz Monika jest na etapie szukania pracy na czas wakacji. To co było w W-wie , i w tak krótkim czasie..., ech, brak słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 12.06.2013 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Alu, dokładnie Ulewa, grad... to co zdążyło przeschnąć, znowu zalane. Była przez kilka godz. groźba zalania miasta i rozkopywania wałów, na miejscu było już wojsko... jednak wojewoda postanowił poczekać... na chwilę obecną sytuacja poprawia się, co nie zmienia faktu, że od wczoraj ogłoszony jest alarm przeciwpowodziowy na terenie gminy i miasta Na zdjęciu droga na działki, w oddali, za niebieskimi workami działka rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 13.06.2013 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 M. nie posolił ziemniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.06.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 U nas wszystko ok. nasz domek mimo że całkiem blisko rzeki to jednak mocno na górce, bardzo mocno w porównaniu z korytem rzeki.Natura jest jednak potęgą. Niesłone ziemniaczki fuj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 15.06.2013 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Rzeczywiście coś mi się kojarzy, że pisałaś jakoś na początku, że Bławatek nad rzeką i z widokiem na tory kolejowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.06.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Rzeczywiście coś mi się kojarzy, że pisałaś jakoś na początku, że Bławatek nad rzeką i z widokiem na tory kolejowe. Niezłą masz pamięć Chociaż to taka nie najbliższa topografia okolicy;) do rzeki jest kawałek spacerkiem, a torów nie widać, bo leżą w dolinie i oddziela mnie od nich łąka, łany żyta i nasyp porośnięty szpalerem dzikich śliw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 17.06.2013 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 A tak jakoś próbuję to sobie układać w głowie co kto do mnie pisze Pamiętam jak pisałaś, że słychać przejeżdżające pociągi (i nawet stąd pociąg do domu w tytule) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 18.06.2013 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Mam nowinę: Marcin nauczył się mówić RRR:wiggle: Tak sam od siebie. A jaką frajdę mu to sprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 20.06.2013 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 A nie udziela czasem korepetycji? Chętnie bym się zgłosiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 21.06.2013 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Jeśli tylko potrzebujesz to przyjeżdżaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts