monsanbia 25.12.2011 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 Dziękuję za życzenia. A tu na przekór u nas Święta mijają bardzo smutno, mama leży w szpitalu, w śpiączce Zupełnie nie świąteczna atmosfera Oby było lepiej! (tata mojego taty miał dziś poważną operację, dobrzę Cię rozumiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 27.12.2011 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Olu, Monisiu dziękuję za ciepłe słowa. Ciągle żyjemy nadzieją, że będzie lepiej. Dziś dostrzegaliśmy z tatą minimalną poprawę, ale dr rozwiała nasze pocieszenie, że to co my odbieramy za początek wybudzania wcale nie musi tego zapowiadać, bo mama nadal nie jest w stanie samodzielnie oddychać :( Moniś szybkiego powrotu do zdrowia dla dziadka życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 27.12.2011 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Dziękuję za życzenia dziewczynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 28.12.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Rocia to trzymamy kciuki za Mamę i za Was - żeby było lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 29.12.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Rociu wpadłam podziękować Ci za życzenia a tu czytam o takich smutkach. Ponieważ nie zdążyłam przed świętami to teraz z całego serca Tobie i Twojej rodzince życzę przede wszystkim zdrowia i sił dla mamy, oby w nadchodzącym roku nie było już takich smutnych niespodzianek i by przyniósł Wam tylko samo dobro: Szczęśliwego Nowego Roku http://www.thevectorart.com/wp-content/uploads/2011/11/2012-New-Year-with-Christmas-Balls-Card-Background.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 30.12.2011 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Nemi, Małgosiu dziękuję za Waszą obecność w tych trudnych dla mnie momentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.12.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 i ja też jestem:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 31.12.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Rociu życzenia noworoczne zostawiam dla całej Waszej Rodzinki. Alfabet życzeń na Nowy Rok: A... anioła stróża u boku B... buziaków słodkich miliony C... czasu wolnego dla siebie D... drogi usłanej różami E... ekskluzywnych wakacji F... fury pieniążków G... gwiaździstego nieba H... horoskopu korzystnego I... i oprócz tego J... jasności umysłu K... kolorowych chwil L... lotów wysokich M... miłosnych uniesień N... nieprzemijającej urody O... oddechu od codzienności P... pogodnych dni R... romantycznych wieczorów S... szalonych nocy T... tylko spełnionych marzeń U... uroku osobistego W... wiary w sukces Z... zawsze uśmiechniętej buzi Na każdy dzień 2012 roku. http://img31.imageshack.us/img31/1276/4i46u5wmitz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 31.12.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 31.12.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Pasiu dziękuję za obecność.Nemi dziękuję za alfabet. Joasiu, Marcinie dziękuję za pamięć. Wszystkim znajomym z forum http://img23.imageshack.us/img23/3765/nowyrokq.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.01.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć,z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć! http://img580.imageshack.us/img580/9720/20121l.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 05.01.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Rocia nie fajnie z tym fachowcem... Ja po swoich przygodach z łazienką już wiem, że akurat po tej grupie zawodowej spodziewać można się absolutnie wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 06.01.2012 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Muszę podzielić się z Wami dobrą wiadomością. Właśnie przyjechałam z Krakowa ze szpitala. Mama po 18 dniach wybudziła się ze śpiączki. Lekarz mówi, że jeszcze daleka droga przed nią do powrotu do zdrowia. Ale ja wierzę, że jej siła i nasze modlitwy pomogą jej w tym. Ładny prezent sprawiła tacie na urodziny. Nemi zastanawiałam się już czy nie szukać kogoś innego. Ale ten jest sprawdzony, solidny, a co się z tym wiąże bardzo zapracowany. Obiecał, że będzie jutro rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.01.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Muszę podzielić się z Wami dobrą wiadomością. Właśnie przyjechałam z Krakowa ze szpitala. Mama po 18 dniach wybudziła się ze śpiączki. Lekarz mówi, że jeszcze daleka droga przed nią do powrotu do zdrowia. Ale ja wierzę, że jej siła i nasze modlitwy pomogą jej w tym. Ładny prezent sprawiła tacie na urodziny. Ale świetna wiadomość! Trzymam kciuki za krótką drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 06.01.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Super, że mama się wybudziła. Teraz trzymam kciuki, żeby możliwie szybko powróciła do pełni zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.01.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 :hug:I ja przyłączam się do trzymających kciuki za Mamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.01.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Och, jak miło się czyta takie wiadomości Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.01.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 OOO jakie dobre wiadomości:yes: oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 07.01.2012 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Oj dziewczyny bardzo Wam dziękuję za Waszą obecność i ciepłe słowa i kciuki i przytulasy. Jesteście jak moja forumowa rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 12.01.2012 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Jakie zmiany w układzie strony. Ciężko mi się odnaleźć jak na razie, ale pewnie jak wszystko na początku to kwestia przyzwyczajenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts