Magda 34 19.04.2014 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 http://foto3.m.onet.pl/_m/cc96a0344f6474a929a6315f4d8ce6d3,21,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 22.04.2014 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Dziękuję Madziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 24.04.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Wpadłam zobaczyć co tam u Ciebie i widzę mały zastój... nadal jestem za rozwiązaniem z L - bardziej zasłania kuchnię i wydziela ją z pokoju. Jakie dalsze plany> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 24.04.2014 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Dziękuję Dominiko za miłe odwiedziny Mały zastój?... ładnie to określiłaś, chociaż ja użyłabym dobitniejszych słów, ale..., przecież jest wiosna nie będę narzekać. Przygotowania pod L już są- elektryka zrobiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 25.04.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Oooo, czyli jednak coś się dzieje!!! To już poleci z górki przecież, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.04.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Rocia witam sie w koncu po powrocie macham lapka a jutro odpisze na priv dziekuje za pamiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 28.04.2014 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Oooo, czyli jednak coś się dzieje!!! To już poleci z górki przecież, nie? Chciałabym, żeby było tak szybko jak z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 28.04.2014 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Rocia witam sie w koncu po powrocie macham lapka a jutro odpisze na priv dziekuje za pamiec Fajnie, że się już odezwałaś Jutro minęło, a priva nie ma... rozumiem, że trwa rozpakowywanie No nic, poczekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2014 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 juz ide klikac !!!!!! wybacz... odlozylo sie w czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 28.04.2014 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Jak szybciutko się doczekałam A jak miło Cię poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 30.04.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Hej Dorotko , Są instalacje? To kiedy mebelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 10.05.2014 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Dziękuję Ewuniu za odwiedziny Priv poszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.05.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Rocia skrzynka twoja jest zapelniona co u Was? u nas zaczely sie upaly... ojj zimno zle, goraco tez nie dobrze w sprawach budowlanych... czekam az nasz majster powie, ze okna dachowe sa juz wstawione.. moj dogaduje sie w sprawie zakupu pompy ciepla.. przelicza materialy na zywice... ja dogaduje sie w sprawie kuchni.. zamowienie musze zrobic do konca maja, zeby zdazyc z montazem na koniec lipca... aaa i myslimy czy zywice polozyc na wiekszosc domu czy tylko polowe... polowe czyli kuchnia jadalnia i salon... a ta wiekszosc to bylby jeszcze hol. hol wolalabym chyba polozyc w gresie razem z lazienka po prostej i wejsciem...zeby nie robic takich podzialow. no i to chyba tyle u mnie Milego i slonecznego dnia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 20.05.2014 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Melisko już zrobiłam porządek na poczcie Dzięki, że mnie chociaż trochę wyciągnęłaś na powierzchnię U nas może jeszcze nie upały, ale miło cieplutko, po niedawnych deszczach całkiem przyjemna pogoda.. Oj dzieje się u Was wiele dobrego. Najbardziej jestem ciekawa Twojej kuchni, na decyzję już niewiele czasu Ci zostało. U nas...? Szukam farby do kuchni, to dopiero ciężki wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.05.2014 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 U nas...? Szukam farby do kuchni, to dopiero ciężki wybór ciezki? no wez nie strasz..bo mam to przed soba.... :rotfl: wez biel...biel bedzie okey oj tak, jeszcze sie nie dzieje, ale bedzie dziac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.05.2014 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Ja też nie mogłam się dopchać do Twojej skrzynki. Pozdrawiam ciepło i trzymam kciuki za kuchnię. My też powoli kroczymy swoją drogą do celu. Każdy, nawet najmniejszy zbliża nas i tym trzeba się cieszyć. Niezależnie jak długa jeszcze droga przed nami Kiedyś dotrzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.08.2014 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Dorocia, czasem wpadam, myślę i pozdrawiam. Prześledzę dokładnie co u Ciebie to napiszę coś więcej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 08.08.2014 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Jaką miłą niespodziankę mi sprawiłaś Agatko swoimi odwiedzinami w tak trudnym czasie w moim życiu. Fajnie wejść na pocztę i dowiedzieć się, że ktoś mnie odwiedził i zostawił wpis. Może to spowoduję, że zacznę się znowu więcej udzielać na forum. Bo jak już pewnie zauważyłaś, nie masz co nadrabiać w moich "Zmaganiach...". A jak mi się milutko zrobiło na duszy, że jest ktoś tutaj kto czasem o mnie pomyśli pomimo mojej nieobecności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 19.08.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Dorotko Ja też pojawiam się i znikam, bo ciężko wszystko zorganizować tak jakby się chciało . Czytam o smutkach u Ciebie - przesyłam moc pozytywnych myśli i serdeczności by trudności minęły jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 18.01.2015 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Jestem po długiej nieobecności. Wiele się działo u mnie w tym czasie, niekoniecznie miłego. Lepiej pokażę kto z nami zamieszkał jakiś czas temu (dziś jest już tylko jeden osobnik, drugiego uprowadziła (dosłownie, pod kurtką chrzestna syna). Niektórzy z Was pamiętają może historię naszej piwnicznej kotki, to są jej dzieciaki, które w październiku osierociła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts