karolek59 07.04.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wesołych Świąt Życzy karolekhttp://i3.fmix.pl/fmi1704/a16427e0002894984f7e063e/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 09.04.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Rocia super, że Mama w domu! Przytrzymali ją w tym szpitalu trochę, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 13.04.2012 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) Prawie siłą musieli ją trzymać przez ostatnie kilka dni (to słowa samego lekarza). Nareszcie jest w domu i pomału dochodzi do sprawności. Dziś za to ja dostałam termin na zabieg (koniec maja). I jak to ze mną, i chciałabym już iść i boję się. A im będzie bliżej tym bardziej będę w strachu. Dziś powinnam iść na kolejne szczepienie, a tu dopadło mnie przeziębienie i znowu opóźnienie. Ps. Dziękuję wszystkim za pamięć i za bardzo miłe życzenia Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez Rocia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 20.04.2012 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Zdjęcia remontowe w dzienniku zamieszczone to jeszcze pokażę Wam jak wygląda moja dorosła "lisiczka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 05.05.2012 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Ale mam leniwy dzień. Ciężko mi zorganizować czas, żeby go dobrze wykorzystać, zrobić coś w domu, coś z dziećmi, coś dla siebie. Jak na razie uprałam, umyłam okno, z grubsza ogarnęłam pokoje (tak bardzo z grubsza ). Dobrze, że M. dał się namówić na ugotowanie obiadu Idę wieszać firanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 13.05.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Rociu, Przybywam z rewizytą . Pięknie radzisz sobie z remontem. Łazienka nie do poznania . Twój synek jest cudny , a piesek to prawdziwy, uroczy lisek . Trzymam mocno kciuki by realizowały się Wasze plany . Do miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 22.05.2012 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Witam i bardzo dziękuję za miłe słowa Fajna rzecz robić zdjęcia przed i po, jak mnie denerwują niedociągnięcia w łazience to wystarczy, że sobie popatrzę na fotki w trakcie remontu i już mi lżej na duszy Co do planów, mamy ich sporo, ale na razie muszę zająć się trochę moim zdrowiem i przede wszystkim w tej chwili to zaprząta moje myśli. Mam nadzieję, że niedługo będę spokojnie dochodzić do siebie. W związku z chorobą doszedł jeszcze zgrzyt w pracy (jak to - pójdę na chorobowe? ) Przecież pracować mają tylko zdrowi, co za czasy. Jeszcze nie wiem jak to rozwiązać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.05.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Rocia, dbaj o siebie, jak będziesz zdrowa to wszystkie plany da się zrealizować A praca?? Nie zazdroszczę takiej sytuacji:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 25.05.2012 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 No właśnie dbam i dlatego muszę iść na zabieg, żeby później móc dobrze pracować. Szkoda, że nie wszyscy tak to odbierają. Dziękuję za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 26.05.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Zatem i ja mocno trzymam kciuki za zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.05.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Rocia napisz chociaz jak już będzie po, żebyśmy mogły kciuki puścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 29.05.2012 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Jutro kciukasy przydadzą się bardzo. Jak tylko będę w stanie to napiszę jak poszło. Ale mam stracha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 30.05.2012 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Jestem już po. Odezwę się za kilka dni. Dziękuję za wsparcie. Strach był niesamowity, ale dostałam dwa razy większą dawkę leku uspokajającego od innych i... pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.06.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Dopiero dziś miałam okazję dotrzeć do Ciebie:) Trzymam kciuki za powrót do zdrowia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 12.06.2012 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Dziękuję Ardea za odwiedziny I za kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.06.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Jak teraz się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 14.06.2012 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Dziś jadę na zdjęcie szwów. Przez ostatnie dwa tygodnie uczyłam się robić wszystko lewą ręką. Wbrew pozorom wiele można się nauczyć jeśli wystąpi taki "przymus". W tej chwili spokojnie pojem sobie lewą ręką, napiszę coś krótkiego długopisem, więcej na klawiaturze, do myszki automatycznie idzie również lewa ręka. Problem mam tylko z pracami, które wymagają równoczesnej aktywności obydwu rąk, typu obieranie warzyw, mycie naczyń... Za jakiś czas będę się musiała uczyć obsługiwać prawą, bo się rozleniwia (ale o to chodzi) Na efekty zabiegu trzeba poczekać jeszcze ok. 1,5 - 2 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 17.06.2012 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Chyba jakiś niekorzystny biomet dotarł do PL. Od rana wszystko idzie na opak. Średniaczka wstała z bólem gardła i gorączką (jest uczulona na wiele leków więc na razie przeczekujemy), rana na mojej dłoni zaczyna ropieć (wymoczenie i okłady pomogły na jakiś czas), najmłodszy dołącza do siostry (obydwoje odpływają w gorączkowym niebycie na resztę dnia - dosłownie przesypiają od południa do wieczora). Koniec tego dnia jeszcze gorszy - wielka porażka biało - czerwonych. Teraz może być tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.06.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Moje dziecko też zaczęło gorączkować, a mnie od rana boli głowa:( Rzeczywiście coś dziwnego wisi w powietrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 17.06.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 A ja dziś jakaś nerwowa jestem. Pokłóciłam się już z kim tylko mogłam, a mężuś dostał zjeb...ę za całokształ. Hmm... nie lubię tak. Rocia może warto, żeby tę ranę obejrzał lekarz? Tak na wszelki wypadek? A tak mi się jeszcze przypomniało z rękami - jak byłam mała jako szczególny przypadek byłam oburęczna. Wszyscy strasznie mnie pilnowali, żebym pisała, jadła itp. prawą ręką i w sumie się udało, bo większość czynności wykonuję prawą. Ale nadal sporo potrafię zrobić lewą, więc zdarza mi się np. pisać prawą a jednocześnie jeść lewą. I co najdziwniejsze długo nie zdawałam sobie z tego sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts