julianna16 17.06.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Dołączam do chóru cierpiących boleści . Bardzo rzadko boli mnie głowa, ale dzisiaj po prostu pęka w szwach . Rociu, cieszę się, że jesteś już po... i mocno wierzę, że teraz będzie już tylko lepiej i lepiej . Dużo zdrówka dla Was wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 18.06.2012 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 O qrczę czyżbym otworzyła puszkę Pandory No ale czego można się spodziewać po takiej zwariowanej pogodzie? Dobra propozycja na dziś http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/n015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.06.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Rocia te emoty masz nieziemskie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 27.06.2012 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Dzieci wracają do zdrowia, a ja na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 28.06.2012 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Może ma ktoś ochotę na kawkę lub ciasteczko ewentualnie coś chłodzącego Proszę się częstować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 30.06.2012 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 (edytowane) I znów mamy WAKACJE http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/s040.gif Edytowane 30 Czerwca 2012 przez Rocia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 02.07.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Rociu, Ty masz takie smakołyki, a ja zakopana w dokumentach (praca) zaglądam praktycznie tylko do siebie . Jest jeszcze troszkę arbuza? Uwielbiammmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.07.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Rociu, wątek czeka w kolejce a ja sobie tak póki co grasuję po fm. Na razie zastanawiam się wątek, czy blog. W jakiej decyzji chciałabyś żebym Ci pomogła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.07.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Hej, to dziś częstuję się arbuzem, a jutro wpadnę na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 04.07.2012 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 O, jak się miło u mnie zrobiło Rociu, Ty masz takie smakołyki, a ja zakopana w dokumentach (praca) zaglądam praktycznie tylko do siebie . Jest jeszcze troszkę arbuza? Uwielbiammmmm Dla Ciebie zawsze, szczególnie, że odwiedziłaś mnie w rocznicę ślubu W jakiej decyzji chciałabyś żebym Ci pomogła? Witam Cię serdecznie i dziękuję, że znalazłaś chwilę, żeby mnie odwiedzić Fotki wyślę na priv. Hej, to dziś częstuję się arbuzem, a jutro wpadnę na kawkę Częstuj się i wpadaj jak Ci tylko czas pozwala U mnie na razie wątek mało remontowy, wszystko się przedłuża, bo wypadły pilniejsze sprawy (czyt. wydatki). Komputer coraz częściej odmawia współpracy, myślimy o nowym i tu dylemat: stacjonarny czy laptop Jak możecie to podzielcie się swoimi doświadczeniami z w/w "sprzętami" (plusy i minusy). Ps. Jest też dobra wiadomość: po bardzo wielu latach po raz pierwszy zakwitła mi hoja Jestem z niej dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.07.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 To gdzie fotka kwitnącego cuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.07.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Rocia, komputer to moje narzędzie pracy, ale chyba niewiele Ci podpowiem. Od 1991 roku używam komputerów Appla, a PC tylko wtedy, gdy ktoś przysyła mi pliki w formacie CDR. Chociaż i tego pewnie zaprzestanę, bo najnowsze oprogramowanie Adobe wreszcie czyta i te pliki. Moje zdanie jest takie – komputer powinien być łatwy w obsłudze, intuicyjnie obsługiwany i bezawaryjny. Przez te wszystkie lata 3 razy zdarzyło mi się korzystać z pomocy serwisu:wave: Takie są Apple i tak działają systemy operacyjne na tych komputerach. Wada – cena, ale i tu można się zastanawiać. Wydajesz więcej pieniędzy na sprzęt z systemem operacyjnym i masą oprogramowania dodatkowego, tzn. jeśli chcesz kompa jako biuro i sprzęt do obsługi zasobów foto, oglądania filmów i słuchania muzyki. Jest wszystko co potrzebujesz w cenie komputera. Za to nie wydajesz pieniędzy na serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.07.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Cześć Rocia:) To ja wezmę ciacho jak żadna go nie chciała:D Ja zdecydowanie wolę pracować przy stacjonarnym. Ale laptopa zawsze można przemieścić... U nas mąż i córka mają wspólnego laptopa a ja okupuję stacjonarny;) ps. no własnie pokaż co to hoja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 05.07.2012 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 To gdzie fotka kwitnącego cuda? Mówisz i masz Moje zdanie jest takie – komputer powinien być łatwy w obsłudze, intuicyjnie obsługiwany i bezawaryjny. Dokładnie tego samego oczekuję. Dzięki za opinię ps. no własnie pokaż co to hoja?? Inna nazwa woskownica, może to Ci coś więcej powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.07.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Hoja różowa bo jest też ileśtam innych. Ale ta zabójczo pachnie jak kwitnie i ma grubaśne ciemnozielone skórzaste liście. Zabiłam jesienią swoją weterankę 20letnią – Wystawiałam ją na cały sezon na taras i przymrozki złapały Już nie odrodziła się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 05.07.2012 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Dla mnie byłoby za dużo szczęścia naraz- pachnie bardzo delikatnie Moja też weteranka, myślę, że dorównuje wiekiem Twojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.07.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Rocia, ta moja była identyczna jak Twoja. Może miała grubsze pędy, ale listki i kwiatuchy dokładnie takie same.Jak zakwitła po 10 latach po raz pierwszy „pełną piersią” jeszcze w 50metrowym mieszkaniu, to nie można było oddychać.Tu w domu tak tego nie czuliśmy – rozwiewało ten zapach w dużej przestrzeni.Rozdałam z niej masę sadzonek i wszystkie kwitną pięknie. Upomnę się u kogoś i znowu sobie wyhoduję. http://www.hoyaworld.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 08.07.2012 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Oglądam właśnie "Perfekcyjną panią domu", może się czegoś nauczę Dowiedziałam się, że nie mam nawyku pozbywania się rzeczy. Chyba sama to wiedziałam, tylko ciężko się do tego przyznać Najstarsza córka w prezencie urodzinowym zabrała braciszka do kina na "Epokę lodowcową 4" Jaka cisza w mieszkaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.07.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 No proszę też Cię to perfekcyjne cudactwo dopadło:D. Mało nie padłam z wrażenia, jak mi stanęły przed oczami wszystkie moje niedociągnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.07.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Cześć, też byłam na "Epoce...":) fajna, zwłaszcza w upał Dzięki Tobie wiem co to - hoja:cool: a pomyśleć, że nawet projekt ogrodu mnie wciągnął Ja nie mam aspiracji nawet na dostateczną panią domu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts