Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do zmagań Roci

Recommended Posts

Dołączam do chóru cierpiących boleści :(. Bardzo rzadko boli mnie głowa, ale dzisiaj po prostu pęka w szwach :(.

Rociu, cieszę się, że jesteś już po... i mocno wierzę, że teraz będzie już tylko lepiej i lepiej :).

Dużo zdrówka dla Was wszystkich :)

• Odpowiedzi 599
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

O, jak się miło u mnie zrobiło :)

Rociu, Ty masz takie smakołyki, a ja zakopana w dokumentach (praca) zaglądam praktycznie tylko do siebie :(.

Jest jeszcze troszkę arbuza? Uwielbiammmmm :D

Dla Ciebie zawsze, szczególnie, że odwiedziłaś mnie w rocznicę ślubu :)

W jakiej decyzji chciałabyś żebym Ci pomogła?

Witam Cię serdecznie i dziękuję, że znalazłaś chwilę, żeby mnie odwiedzić :) Fotki wyślę na priv.

Hej, to dziś częstuję się arbuzem, a jutro wpadnę na kawkę:)

Częstuj się i wpadaj jak Ci tylko czas pozwala :)

U mnie na razie wątek mało remontowy, wszystko się przedłuża, bo wypadły pilniejsze sprawy (czyt. wydatki). Komputer coraz częściej odmawia współpracy, myślimy o nowym i tu dylemat: stacjonarny czy laptop :confused: Jak możecie to podzielcie się swoimi doświadczeniami z w/w "sprzętami" (plusy i minusy).

Ps. Jest też dobra wiadomość: po bardzo wielu latach po raz pierwszy zakwitła mi hoja :) Jestem z niej dumna :)

Rocia, komputer to moje narzędzie pracy, ale chyba niewiele Ci podpowiem.

Od 1991 roku używam komputerów Appla, a PC tylko wtedy, gdy ktoś przysyła mi pliki w formacie CDR. Chociaż i tego pewnie zaprzestanę, bo najnowsze oprogramowanie Adobe wreszcie czyta i te pliki.

Moje zdanie jest takie – komputer powinien być łatwy w obsłudze, intuicyjnie obsługiwany i bezawaryjny.

Przez te wszystkie lata 3 razy zdarzyło mi się korzystać z pomocy serwisu:wave:

Takie są Apple i tak działają systemy operacyjne na tych komputerach.

Wada – cena, ale i tu można się zastanawiać. Wydajesz więcej pieniędzy na sprzęt z systemem operacyjnym i masą oprogramowania dodatkowego, tzn. jeśli chcesz kompa jako biuro i sprzęt do obsługi zasobów foto, oglądania filmów i słuchania muzyki. Jest wszystko co potrzebujesz w cenie komputera. Za to nie wydajesz pieniędzy na serwis :wiggle:

Cześć Rocia:)

To ja wezmę ciacho jak żadna go nie chciała:D

Ja zdecydowanie wolę pracować przy stacjonarnym. Ale laptopa zawsze można przemieścić... U nas mąż i córka mają wspólnego laptopa a ja okupuję stacjonarny;)

ps. no własnie pokaż co to hoja??

To gdzie fotka kwitnącego cuda? :)

Mówisz i masz

Moje zdanie jest takie – komputer powinien być łatwy w obsłudze, intuicyjnie obsługiwany i bezawaryjny.

Dokładnie tego samego oczekuję. Dzięki za opinię :)

ps. no własnie pokaż co to hoja??

Inna nazwa woskownica, może to Ci coś więcej powie ;)

hoja 1.jpg

hoja 2.jpg

hoja 3.jpg

Hoja różowa :rolleyes: bo jest też ileśtam innych.

Ale ta zabójczo pachnie jak kwitnie i ma grubaśne ciemnozielone skórzaste liście.

Zabiłam jesienią swoją weterankę 20letnią – Wystawiałam ją na cały sezon na taras i przymrozki złapały :( Już nie odrodziła się.

Rocia, ta moja była identyczna jak Twoja. Może miała grubsze pędy, ale listki i kwiatuchy dokładnie takie same.

Jak zakwitła po 10 latach po raz pierwszy „pełną piersią” jeszcze w 50metrowym mieszkaniu, to nie można było oddychać.

Tu w domu tak tego nie czuliśmy – rozwiewało ten zapach w dużej przestrzeni.

Rozdałam z niej masę sadzonek i wszystkie kwitną pięknie. Upomnę się u kogoś i znowu sobie wyhoduję.

http://www.hoyaworld.pl/

Oglądam właśnie "Perfekcyjną panią domu", może się czegoś nauczę ;) Dowiedziałam się, że nie mam nawyku pozbywania się rzeczy. Chyba sama to wiedziałam, tylko ciężko się do tego przyznać :(

Najstarsza córka w prezencie urodzinowym zabrała braciszka do kina na "Epokę lodowcową 4" :) Jaka cisza w mieszkaniu...