anulaa27 19.07.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 witam serdecznie, mam nadzieję, że znajdę tu kogoś kto pomoże mi w mojej sprawie, a mianowicie chodzi o pozwolenie na budowę a raczej to jak go uniknąć lub skrócić czas na jego oczekiwanie bo wynosi aż 65 dni? zależy mi na szybkim remoncie poważnie uszkodzonego dachu - jedna krokiew się złamała, do środka leje się woda, jest to dom poniemiecki kryty dachówką. może ktoś z Was zetknął się z podobną sytuacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awieuro 19.07.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Po pierwsze zabezpiecz żeby się nie lało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 19.07.2011 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Na remont dachu nie potrzebne pozwolenie na budowę, wystarczy zgłoszenie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts