mada83 21.07.2011 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 (edytowane) ... Edytowane 6 Stycznia 2014 przez mada83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 21.07.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 I to jest to co zostać musi, w grę wchodzi zabawa z dodatkami, a po lekturze tutaj wiem że można tym zdziałać wiele . Teraz część, która kompletnie musi zostać zmieniona. Stół z krzesłami nadają się na ognisko , mam już upatrzony zestaw. Mały stolik przy którym stoi "tron" Milki też do wyrzucenia, tam planuję barek na nodze z cegły i z drewnianym blatem zaolejowanym na brązowo pasującym do mebli. Cegłę chciałam powtórzyć od blatu do sufitu na szerokość właśnie tego blatu. Przy barku staną dwa hokery w takim samym stylu jak krzesła przy stole. Okno zostanie zmienione na tarasowe i trzeba przenieść grzejnik gdzieś indziej, tylko nie wiem gdzie. Czy przenieść go zupełnie na tę krótką ściankę obok drzwi (ale to jest komin od CO), czy tylko przesunąć w prawą stronę skracając rurki. Niestety nie mam też pomysłu na trzy ściany wkoło stołu . Skoro chcesz słuchać uwag, które mogą pomóc, to ja chętnie Niech Cię ręka boska broni przed cegłą w kuchni... Masz klasyczną kuchnię i tego stylu się trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother24 21.07.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Witam, kibicuję w zmianach. Skalniak przecudny. SSTTRRAAAsznie pracownita jesteś, więć z radami dziewczyn z forum będzie tak jak sobie wymarzyłas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada83 22.07.2011 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 (edytowane) ... Edytowane 6 Stycznia 2014 przez mada83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 22.07.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Ta kuchnia nie jest taka zła, idealna dla tych, którzy lubią styl klasyczny Przydałyby się jakieś stylowe, klasyczne dodatki. W jadalni fajnie by było połączyć biel i brąz, koniecznie klasyczny stół z krzesłami, długie, ciężkie zasłony na oknach i jakiś klasyczny żyrandol. Będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 22.07.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 rozumiem że kuchnia jest z jadalnią i nie masz większego stołu w salonie?? cegła absolutnie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 22.07.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Tak, jesteśmy rówieśniczkami z pomoca forumowiczów na pewno stworzysz super wnetrza, więc zabawa w urządzanie jeszcze przed Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada83 22.07.2011 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 (edytowane) ... Edytowane 6 Stycznia 2014 przez mada83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada83 22.07.2011 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 (edytowane) ... Edytowane 6 Stycznia 2014 przez mada83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 22.07.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 (edytowane) no tak tylko ja widzisz na tym zdjęciu to jest zupełnie inny styl niż u Ciebie, ty masz klasyczny i nie będzie to do siebie pasowało, a co do jadalni, to jak pamiętasz podaj wymiary kuchni,i salonu, coś wspólnie zaradzimy. aha i jak znajdziesz jakieś inspiracje stołu czy krzeseł to wklejaj Edytowane 22 Lipca 2011 przez joliska "edytuj post" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada83 22.07.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 (edytowane) ... Edytowane 6 Stycznia 2014 przez mada83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada83 22.07.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 (edytowane) ... Edytowane 6 Stycznia 2014 przez mada83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 23.07.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 ta 1 propozycja jest zdecydowanie lepsza i będzie pasowała do Twojego wnętrza, taka klasyka:) druga , krzesła bardzo niewygodne, a przy rodzinnych imprezkach to chyba ważne:) czyli masz L kuchnia+ jadalnia:) ekspresowo zrobione wymiary:), a powiedz mi jeszcze planujesz zmienić kolorystykę, i co w ogóle planujesz w tym pomieszczeniu zmienić, jak dasz jakieś wskazówki łatwiej nam będzie coś pokombinować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
safikey 23.07.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 cześć, powtórzę za przedmówcami- 150 m to naprawde kawał powierzchni uzytkowej (ja mam 146 i dla 4 osobowej rodziny w zupełności wystarczy). domek bardzo ładny, świetne zmiany zrobiłaś co do zestawu do jadalni to wizualnie podoba mi się zestaw drugi - bardziej nowoczesny, ale ulciapulcia mówi, że krzesełka nie są za wygodne więc może ma rację... co do ogrodu to gratuluję wielkości -masz co robić- u mnie jest 34 ar i choć prace narazie głownie koszenie, grabnienie, palenie, pryskanie i tak w kółko od 3 lat, to jeszcze z chwastami nie wygrałam.... a u Ciebie juz tak ładnie i skalniak i lasek i sporo drzew... Zazdoszczę!!! właściciele działek 30 ar łączcie się :-) trzymam kciuki za dalsze upiększanie domku i ogrodu będę podglądać pozdr safikey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 23.07.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Wybrałabym coś bardziej tradycyjnego w formie i materii Tu przykłady z Pagedu http://www.pagedmeble.pl/gfx/med/karolinavark.jpg http://www.pagedmeble.pl/gfx/med/a-0910-ta.jpg http://www.pagedmeble.pl/gfx/med/a-9241-gl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada83 23.07.2011 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 (edytowane) ... Edytowane 6 Stycznia 2014 przez mada83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada83 26.07.2011 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 (edytowane) ... Edytowane 6 Stycznia 2014 przez mada83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 26.07.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Ogród piękny! Rewelacja! Naprawdę jesteś zdolna! A salon - tak, z pewnością klasyczny. Nowoczesny styl nie będzie pasował do reszty. Może wybierz po prostu klasykę, ale bez zbędnych zdobień? Po prostu prostotę z eleganckimi dodatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.07.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Jaki piękny kolor tego mieczyka!!!! Przy tych skalniakach nieźle musiałaś się napracować Robotna z Ciebie dziewuszka:) A księżniczki cudne:) Beata:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
is-kra 26.07.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Witaj. Pierwszy raz do Ciebie zaglądam. Masz talent do tych wszystkich skalniaczków i roślinek, podziwiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts