asiulkowo 12.08.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 ładna kosteczka granitowa:)zdolna dziewczynka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.08.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Barierki w tym kolorze - rewelacja...w przyszłości jeszcze drewniany stół i krzesła i będzie miodzio:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 13.08.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 no pewnie powolutku i aby do celu, co do wizualki znacznie lepiej ,tylko tę drugą szybkę z witrynką też by pasowało usunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.08.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Fajny kolor barierek ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.08.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 mada kochana...ja już pięć lat mieszkam i mam taras z modnego dziś betonu:) ale wiem , że kiedyś ten taras zrobię, teraz są ważniejsze sprawy niż taras....więc pomalutku, pomalutku... I u Ciebie na wszystko przyjdzie czas, na stół również:) Buziolki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 16.08.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 fotel superowy, taki z duszą nie wiem jak się odświeża takie rzeczy,ale jest tu sporo forumowiczek, które się n tym znają i mam nadzieję że zawitają i cos poradzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.08.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Ja po posadzeniu wrzosów i wrzośców stwierdzam, że chyba nie mam ręki do roślin. Za tydzień czeka mnie przesadzanie . Tylko czego się spodziewać po nieobrobionym zarośniętym chwastami polu? U Ciebie PIĘKNIE! Róże są cudne, muszę się rozejrzeć za jakimiś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 17.08.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Mada, ogród będzie bajeczny! Naprawdę świetnie to wygląda! Podziwiam Cię za cierpliwość i wytrwałość! Co do kuchni - mnie nie pasują tam szarości. Wybrałabym odcienie brązu, kawy z mlekiem przełamane wieloma białymi elementami. Meble wzbogacone o ciekawe dodatki będą wyglądały dobrze. Kuchnie w stylu klasycznym są fajne, takie gościnne i przytulne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 17.08.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Madziu, kolejny kącik roślinny ekstra:)a fotel miodaśny:Pprzetrzyj go wodą z kwaskiem cytrynowym, ja mam bambusowy i tak robię co jakiś czas. Rozjaśni go troszkę.Śmiać mi się trochę chce, bo też puściłam bluszcze pod drzewami:)miłego dzionka pełnego pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 26.08.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 i tort piękny jak się patrzy:)a co z remontami? postanowiłaś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 30.08.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 no to pstrykaj i popatrzymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 30.08.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 ja bym tą pułeczkę, przemalowała i dała tak jak proponujesz do przedpokoju nie do kuchni:no:a co do firanek ,hm no nie są w moim stylu jednak zrobiło sie dużo jaśniej, ja preferuję woal do ziemi, delikatny zwiewny tiul itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.08.2011 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 A mi się ta półka podoba w takim seledynie z wiklinowymi koszykami i białymi dodatkami świetnie by wyglądała w szarym wiatrołapie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 31.08.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Popieram yokastę. Szare ściany w przedsionku, półka i białe kosze wiklinowe Duże lustro w stylowej, białej, drewnianej ramie i w rogu stary klasyczny stojący wieszak. Oczywiście biały. http://www.chinatrip.neostrada.pl/fotkijuli/wieszak.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 31.08.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Mam jeszcze u rodziców zostawiony na przechowanie stolik, który zrobiłam kiedyś ze starej singierki, zastanawiałam się czy mógłby robić za wyspę w kuchni, czy nie za bardzo? Masz zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 31.08.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Po pierwsze piękna półeczka, coś w stylu jak betib produkuje:)) Najlepiej jej będzie w oczyszczonym drewnie, albo bieli, albo....szarości spatyniałej takiej. Okno nabrało lekkości:) Mada, rh piękne...uratują się a na zimę okrywać bedziesz, czy co? Stolik z singierki jako wyspa....ale zobacz taki mało funkcjonalny byłby. Bo.. na górze tylko blat.., dół trzeba by pokombinować , żeby coś postawić..lepiej może takie cudo, jak to Ikeowskie najnowsze http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80116997 Myślę, żeby takiego pomocnika zrobić sobie sama z desek i łat. A maszynowy stoliczek wykorzystaj może do wiatrołapu.Np.pod lustro jakieś prostokątne, albo pod wieszak . Skoro drzwi i płytki mają zostać to ja bym ściany na np.manolię z duluxa malnęła, dała ciepłe czekoladowo-beżowe dodatki.. Biel będzie tu od czapy,a szarość też. Kolory naturalnego drewna jak dla mnie by sie tu sprawdziły.I okno...jakaś zazdrostka z kremową koronką...roletka ozdobiona nią, żeby było lekko. A półeczka ma ślady po kornikach? Planujesz je szpachlować? Nasza po prababci ma i nie szpachlowałam, tylko zachowałam, śliczne są same w sobie te dziureczki. Buziaki zostawiam i zmykam po obiedzie na śliwki do teściowej.Od jutra akcja zaprawianie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 31.08.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Ja sie pod Asią podpisuję - bo napisała to dokładnie, co ja pomyslałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 07.09.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Madzia, jak tam prace?co ciekawego zmodziłaś przez ten czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 08.09.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 mada83 - Skąd odkopujesz te wszystkie stare, stylowe rzeczy? Też bym chciała znaleźć takie skarby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 12.09.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Dzielna mama:)Ja na wychowawczym jestem, Maciek dopiero rok teraz skończy, Bartek 4lata, nie dostał sie do przedszkola państwowego, idziemy więc do ośrodka kultury na takie Domowe Przedszkole. 2dni w tygodniu po 1,5h. Ale lepsze to niż nic.Życie nas nie rozpieszcza, ale nie narzekamy:)Wyciągamy garściami ile się tylko da:)Miłego tygodnia i cierpliwie czekam na renowacyjne zdobycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts