bocian_86 10.11.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 No właśnie, mada83, odezwij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 22.11.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 A jakieś zdjęcia już masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 23.11.2011 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Pokaż Madziu, pokaż Hokery fajne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother24 09.12.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 ślicznie wyszedł Ci ten blat. To czym go w koncu przetarłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 10.12.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 no i proszę chwile mnie nie było a tu bufet powstał ja bym tego kamienia na ścianie nie dawała, i hokery bym białe wzięła, na czarnych będzie znać kurz jak cholera mam teraz takie i ............ dostaje - nie polecam czarnych ale to Twoja decyzja, a jakie te ściany w końcu będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 10.12.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 ni i to jest najwazniejsze ,zatem czekam na foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 12.12.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Ja bym na ścianę nie dawała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.12.2011 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Ja też nie - przez te przebarwienia w kolorze beżu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 20.12.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Ooo, powstał blat! Fajny kolor drewna Ci wyszedł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 20.12.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 HM na temat kamienia trudno mi się wypowiadać, ponieważ mnie osobiście sie nie podoba pod żadną postacią, dla mnie jest chłodny i tyle, ale to każdy indywidualnie, powiedz mi ten kamień nie jest ułożony odwrotnie, tzn jak ja bym miała dawać ulożyłabym go na szerokość , a nie na wysokość wiesz o co mi chodzi . bla a to jest super:0 mam nadzieję że się nie gniewasz? a tak poza tym tutaj znalazłam śmieszną tapetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.12.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Madaa, no nie gniewaj się ale mi się kompletnie nie podoba. Ułożony jest odwrotnie niż powinien czyli w pionie, powtarza się na nim jeden wzorek i kurcze niezbyt mi pasuje do kuchni . Kamień bym jak najprędzej przemalowała. Na dodatek jest położony wyżej niż farba przy której był zostawiony biały pasek. Ja tego nie widze, więcej nawet pisać nic nie będę. Z pozytywów : barek powiększył i w jakiś sposób zamknął kuchnię, co jest moim zdaniem na plus. Blat na barku ładny. Na ściany nie mam pomysłu ale może Nihiru by co wymyśliła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 21.12.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Trochę blado się w kuchni zrobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.12.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 ZDROWYCH, SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA:) http://img267.imageshack.us/img267/1196/sam7256.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 31.12.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Niech w Nowym Roku świat będzie dla was pełen ciepła, radości, przyjaciół, a w waszym domu niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia:) http://img444.imageshack.us/img444/2566/39155237.jpg Beata z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiastudentka 14.01.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Dzień dobry!Jestem studentką V roku Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej. Zapraszam serdecznie do badania naukowego, którego celem jest poszerzenie wiedzy na temat personalizacji wnętrz mieszkalnych. Jako, że w swojej pracy badam "wnętrza" badanie skierowane jest do właścicieli mieszkań lub domów.Miejsce zamieszkania nie jest istotne. Całe badanie można załatwić za pośrednictwem Internetu, nie zajmie dużo czasu. Jak wspomniałam szukam osób, które zechcą podzielić się zdjęciami swoich mieszkań lub domów Wystarczy przesłać kilka samodzielnie zrobionych zdjęć. Nie będą nigdzie publikowane, zostaną wykorzystane wyłącznie do celów naukowych. Wystrój pomieszczenia czy jego brak nie jest istotny i nie będzie przedmiotem oceny, właściwie im bardziej naturalnie tym lepiej. Nie trzeba sprzątać ze stołów, ścielić łóżek, ustawiać, pozować.Liczę, że dzięki Państwu uda mi się zrobić ciekawe badanie. Ze swojej strony obiecuję dostęp do ogólnych wyników (myślę bardzo ciekawych) Zapraszam do kontaktu => [email protected] Chętnie wyjaśnię cel badania i postaram się rozwiać wszelkie wątpliwości z nim związane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.01.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Dzień dobry! Jestem studentką V roku Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej. Zapraszam serdecznie do badania naukowego, którego celem jest poszerzenie wiedzy na temat personalizacji wnętrz mieszkalnych. Jako, że w swojej pracy badam "wnętrza" badanie skierowane jest do właścicieli mieszkań lub domów. Miejsce zamieszkania nie jest istotne. Całe badanie można załatwić za pośrednictwem Internetu, nie zajmie dużo czasu. Jak wspomniałam szukam osób, które zechcą podzielić się zdjęciami swoich mieszkań lub domów Wystarczy przesłać kilka samodzielnie zrobionych zdjęć. Nie będą nigdzie publikowane, zostaną wykorzystane wyłącznie do celów naukowych. Wystrój pomieszczenia czy jego brak nie jest istotny i nie będzie przedmiotem oceny, właściwie im bardziej naturalnie tym lepiej. Nie trzeba sprzątać ze stołów, ścielić łóżek, ustawiać, pozować. Liczę, że dzięki Państwu uda mi się zrobić ciekawe badanie. Ze swojej strony obiecuję dostęp do ogólnych wyników (myślę bardzo ciekawych) Zapraszam do kontaktu => [email protected] Chętnie wyjaśnię cel badania i postaram się rozwiać wszelkie wątpliwości z nim związane. Masz tu setki dzienników. Zdjęcie możesz sobie po prostu zgrać - potem możesz na priva wysłać ankietę z demografią do ludzi, których zdjęcia wzięłaś. Zrób kwestionariusz internetowy i wyślij link. Może wykaż minimum wkładu własnej pracy zamiast spamować po dziennikach i zawracać dupę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.12.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 (edytowane) Ja już dzisiaj życzę http://img571.imageshack.us/img571/8311/nowyrokrs.jpg Beatka:) Edytowane 30 Grudnia 2012 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.12.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 http://img204.imageshack.us/img204/7007/happynewyear201381.jpgUploaded with ImageShack.us dużo zdrowia, radości i wszelkiej pomyślności w Nowym 2013 Roku. Życzymy realizacji marzeń, uśmiechu, słońca, miłości oraz nie gasnącej wiary w siebie. Dziękuję za kolejny wspólny rok Szczęśliwego Nowego Roku! Aneta, Łukasz, Okruszek i Iskierka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 19.03.2013 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Witaj Mada Piękna metamorfoza I świetny kominek Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.03.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Śnieg nam wszystkim popsuł szyki, przykrył jajka i koszyki a kurczaczkom zmarzły nóżki, więc się tulą do rzeżuszki, lecz choć śnieg nam pada w święta i pogoda taka wstrętna my święconym się dzielimy i radości wszem życzymy. http://img713.imageshack.us/img713/1277/krolikwielkanocny.jpg WESOŁYCH , SPOKOJNYCH I ZDROWYCH ŚWIĄT ŻYCZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts