Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz domek ciasny, nie jest wspaniały, szczupły ale własny

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 162
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 weeks później...

HM na temat kamienia trudno mi się wypowiadać, ponieważ mnie osobiście sie nie podoba pod żadną postacią, dla mnie jest chłodny i tyle, ale to każdy indywidualnie, powiedz mi ten kamień nie jest ułożony odwrotnie, tzn jak ja bym miała dawać ulożyłabym go na szerokość , a nie na wysokość wiesz o co mi chodzi . bla a to jest super:0 mam nadzieję że się nie gniewasz? a tak poza tym tutaj znalazłam śmieszną tapetę:)

1999024021.jpg

Madaa, no nie gniewaj się ale mi się kompletnie nie podoba. Ułożony jest odwrotnie niż powinien czyli w pionie, powtarza się na nim jeden wzorek i kurcze niezbyt mi pasuje do kuchni :(. Kamień bym jak najprędzej przemalowała. Na dodatek jest położony wyżej niż farba przy której był zostawiony biały pasek. Ja tego nie widze, więcej nawet pisać nic nie będę.

Z pozytywów : barek powiększył i w jakiś sposób zamknął kuchnię, co jest moim zdaniem na plus. Blat na barku ładny.

Na ściany nie mam pomysłu ale może Nihiru by co wymyśliła ?

• 2 weeks później...

Niech w Nowym Roku świat będzie dla was pełen

ciepła, radości, przyjaciół, a w waszym domu

niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia:)

http://img444.imageshack.us/img444/2566/39155237.jpg

Beata z rodzinką:)

• 2 weeks później...

Dzień dobry!

Jestem studentką V roku Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej. Zapraszam serdecznie do badania naukowego, którego celem jest poszerzenie wiedzy na temat personalizacji wnętrz mieszkalnych.

Jako, że w swojej pracy badam "wnętrza" badanie skierowane jest do właścicieli mieszkań lub domów.

Miejsce zamieszkania nie jest istotne. Całe badanie można załatwić za pośrednictwem Internetu, nie zajmie dużo czasu. Jak wspomniałam szukam osób, które zechcą podzielić się zdjęciami swoich mieszkań lub domów Wystarczy przesłać kilka samodzielnie zrobionych zdjęć. Nie będą nigdzie publikowane, zostaną wykorzystane wyłącznie do celów naukowych. Wystrój pomieszczenia czy jego brak nie jest istotny i nie będzie przedmiotem oceny, właściwie im bardziej naturalnie tym lepiej. Nie trzeba sprzątać ze stołów, ścielić łóżek, ustawiać, pozować.

Liczę, że dzięki Państwu uda mi się zrobić ciekawe badanie.

Ze swojej strony obiecuję dostęp do ogólnych wyników (myślę bardzo ciekawych)

Zapraszam do kontaktu => [email protected]

Chętnie wyjaśnię cel badania i postaram się rozwiać wszelkie wątpliwości z nim związane.

Dzień dobry!

Jestem studentką V roku Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej. Zapraszam serdecznie do badania naukowego, którego celem jest poszerzenie wiedzy na temat personalizacji wnętrz mieszkalnych.

Jako, że w swojej pracy badam "wnętrza" badanie skierowane jest do właścicieli mieszkań lub domów.

Miejsce zamieszkania nie jest istotne. Całe badanie można załatwić za pośrednictwem Internetu, nie zajmie dużo czasu. Jak wspomniałam szukam osób, które zechcą podzielić się zdjęciami swoich mieszkań lub domów Wystarczy przesłać kilka samodzielnie zrobionych zdjęć. Nie będą nigdzie publikowane, zostaną wykorzystane wyłącznie do celów naukowych. Wystrój pomieszczenia czy jego brak nie jest istotny i nie będzie przedmiotem oceny, właściwie im bardziej naturalnie tym lepiej. Nie trzeba sprzątać ze stołów, ścielić łóżek, ustawiać, pozować.

Liczę, że dzięki Państwu uda mi się zrobić ciekawe badanie.

Ze swojej strony obiecuję dostęp do ogólnych wyników (myślę bardzo ciekawych)

Zapraszam do kontaktu => [email protected]

Chętnie wyjaśnię cel badania i postaram się rozwiać wszelkie wątpliwości z nim związane.

Masz tu setki dzienników. Zdjęcie możesz sobie po prostu zgrać - potem możesz na priva wysłać ankietę z demografią do ludzi, których zdjęcia wzięłaś. Zrób kwestionariusz internetowy i wyślij link.

Może wykaż minimum wkładu własnej pracy zamiast spamować po dziennikach i zawracać dupę ...

• 11 months później...

http://img204.imageshack.us/img204/7007/happynewyear201381.jpgUploaded with ImageShack.us

dużo zdrowia, radości i wszelkiej pomyślności w Nowym 2013 Roku.

Życzymy realizacji marzeń, uśmiechu, słońca, miłości oraz nie gasnącej wiary w siebie.

Dziękuję za kolejny wspólny rok :hug:

Szczęśliwego Nowego Roku!

Aneta, Łukasz, Okruszek i Iskierka

• 2 months później...
  • 2 weeks później...

Śnieg nam wszystkim popsuł szyki,

przykrył jajka i koszyki

a kurczaczkom zmarzły nóżki,

więc się tulą do rzeżuszki,

lecz choć śnieg nam pada w święta

i pogoda taka wstrętna

my święconym się dzielimy

i radości wszem życzymy.

http://img713.imageshack.us/img713/1277/krolikwielkanocny.jpg

WESOŁYCH , SPOKOJNYCH I ZDROWYCH ŚWIĄT ŻYCZĘ:)