pawelurb 20.07.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Witam, proszę podpowiedzcie mi jak ma to wyglądać , bo nadzoruje z ramienia inwestora taka budowę ( nie jako kierownik itp. tylko szary pracownik , któremu szefo powiedział , że ma być dobrze itp Budowlańcy robia nam w firmie salon i serwis samochodowy , jedyne co zauważyłem, jak narazie to że ma być tam ogrzewanie podłogowe , tyle że od chudziaka jakoś mało miejsca zostaje , nie chciałbym żeby ludzie się potykali więc prógów w drzwiach bedzie minimum, kwestia taka , czy zmieścimy się z wylewką i z podłogówką, w sytuacji gdy maja po tym wszystkim jeździć auta , najcięższe ma około 1,7 tony , mam jakieś 17 cm od chudziaka , musze tam zmieścic podłogówkę no i posadzkę po której może jechać auto , co radzicie? bo miejsca nie ma za wiele na pomieszczenie tego wszystkiego , nie widziałem w projekcie izolacji typu styropian na podłodze, ale to obiekt przemysłowy no i może dlatego ...nie wiem, pytam ekspertów , jak by to miało wyglądać jakby przedmiotem sprawy był salon samochodowy , z podłogówką jakie byscie proponowali warstwy posadzki i o jakiej grubości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 20.07.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 folia budowlana,styropian ekstrudowany 7-8 cm,folia do podłogówki z rastrem,rury do podłogówki,wylewka zbrojona włóknami stalowymi 9-10 cm,powierzchnie grzewcze muszą być zdylatowane na zasadach ogólnych, do poszukania w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts