bohusz 29.07.2011 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Witam. Bo brak w nim powietrza, suchego drewna i temperatury odpowiedniej ... Pozdrawiam. Domyślam się, że chodzi o świeże powietrze.... świeże powietrze doprowadzone do "układu" z zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 29.07.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Witam. Wręcz przeciwnie - chodziło mi o typowy "polski" kominek jaki można spotkać w co drugim polskim nowo wybudowanym domu, przez kogoś kto ma nikłe pojęcie o tym co zrobił. Gdyby nie powyższe, to nie było by w branży żadnych problemów i dyskusji zażartych. Po prostu nie było by o czym gadać ... A w myśl powiedzenia, że gdzie dwóch Polaków tam trzy zdania ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 29.07.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 "A tak dla przypomnienia stwierdzam znowu z niesmakiem, że temat wątku był moim pytaniem, a nie poradą. Zawsze jednak ktoś się znajdzie, aby zamącić i sprowadzić temat na "manowce". " powiedział Sobieradek i odkrył Amerykę To miałem na myśli ,madralo ,życząc Ci powodzenia w wątku , który już ma 4 strony i zaledwie pół postu na temat . Tak się rozwijał mój watek o "piecyku", na co z przerażeniem patrzyłem . Ty tez tam swoją cegiełkę dorzuciłeś (bynajmniej w temacie), a Bohusz który teraz strasznie porządny się zrobił, był w tym po prostu mistrzem Nadal życzę sukcesów - Eniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 29.07.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Nadal życzę sukcesów - Eniu Z wzajemnością A zamiast się kłócić (skoro wszyscy mamy "czarno" za uszami) spróbujmy jednak się trzymać wątków (czego sobie i innym życzę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 29.07.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 (edytowane) Ja cały czas się uczę, oczywiście mają na to wpływ moje chęci i potrzeba. Nie ma takiej opcji, aby użytkownicy na forum sami trzymali się tematów i ich wypowiedzi były wyłącznie merytoryczne.Takiej opcji, możliwości nie ma. Tutaj nawet dochodzi do parodi, zadawania pytań na które są już odpowiedzi. Piszesz Eniu, że stałem się porządny.... oczywiście jak będę miał takową potrzebę i motywację stanę się bardzo porządny, nawet tutaj w tym teatrzyku rozmaitości satyryczno marketingowych, jakim jest to forum. Tutaj każdy jest aktorem, są również suflerzy, klakierzy i dublerzy, no i widownia (obserwatorzy). Edytowane 29 Lipca 2011 przez bohusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 30.07.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 To nie teatrzyk ... to CYRK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 31.07.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 .... tak się pisze... jak się czuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 31.07.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Po zadaniu pytania "które wkłady kominkowe..." i otrzymaniu kilku zaproszeń do odwiedzenia stron internetowych nasunął mi się pewien wniosek, którym podzielę się w nowym wątku. No i pewnie znowu wsadzę ...kij w mrowisko (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 13.08.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Powiem Wam tylko tyle że kultura odpowiedzi na tym forum (które prze lata) stąło się wielce komercyjne zaczybna sięgać dna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 13.08.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts