Zielony ogród 05.01.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 taki wielki kamienny taras to nie wiem, czy ci z tego betonowa patelnia nie powstanie. nie będzie się na nim przyjemnie wypoczywało. jeżeli masz jakis murek do wykorzystania - to może ten taras nie musi być regularnym prostokatem?jeżeli zywopłot ma być zimozielony, to musi raczej byc iglasty; aby nie był taki banalny i kłujący w oczy jak te wszystkie "tujki" to wystarczy może zasadzić go jako mieszany nieregularny szpaler złozony z dopasowanych do podłoża roslin iglastych i lisciastych. wiosną energia w człowieka wstepuje, sama zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 05.01.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Może wpasować w ten kamienie odrobinę drewna? Bo faktycznie przy takim metrażu to będzie niezły parking. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 05.01.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Już mieszkacie,już urządziłaś domek a gdzie fotki pokoi,łazienki.Czekamy z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pesce 06.01.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Ogromne gratulacje! Cieszę się wraz z Wami. Na pewno spędzicie w tym domu wiele wspaniałych chwil. Życzę Wam wszystkiego co najlepsze w nowym roku. Czekam na zdjęcia Wiem , ze lepiej miec mniejszą działkę w fajniejszym miejscu niż dużą a tanią w nieciekawym-niestety mąż nie podziela mojej opinii. Uściski Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asbe 06.01.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 GRATULACJE!!! Ja zaczynam walkę gdzieś za około 3 tygodnie (jak pogoda pozwoli). Plany mam podobnie ambitne - oby tylko nie zabrakło optymizmu i sił, które towarzyszyły Tobie i na pewno miały swój udział w Waszym SUKCESIE. Życzę wszystkiego najlepszego w NOWYM, WSPANIAŁYM DOMKU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motylek0503 06.01.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 gratulacje czytałam wasz cały dziennik jestem zachwycona dzięki takim osobom ma się detemincje i siłę aby znależć swoje miejsce .wrzuccie parę fotek. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 07.01.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Niniejszym dołączam się do gratulacji!! Mieszkajcie zdrowo !Z działką masz rację- lepiej mniejszą niż dużą. Ja mam niecałe 0.11ha i też będzie co robić, mimo ,że sporo zabudowa zajmuje. Znajomy ma ok 0,27ha i teraz gdyby jeszcze raz kupował wziąłby mniejszą, bo właśnie- koszenie: masakrycznie dużo no i żeby trawa miała wygląd dość często. Warzywniaczek- jak ktoś chce, ale ile metrów- 5x10 to już sporo, posadzenie drzewek owocowych- pod nimi też trzeba kosić, a zabrukowanie działki, hmmm też raczej niezbyt.Robienie wielkiego tarasu - czy jest sens ładować kasę, żeby sobie potem gdzieś w rogu "przycupnąć" i jak często? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_mlody 08.01.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Gratuluję!!!!!!!!Dowód na to, że się da. Dla mnie bomba. P.S. Jaki program używaliście do projektowania kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malchud 15.01.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 z niecierpliwoscia czekam na Twoje zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 18.01.2012 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Również wszystkiego najlepszego Wam życzę i na fotki doczekac się nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 21.01.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Gratulacje, a kiedy jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 02.02.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 OK, wczoraj wreszcie zrobilam jakies fotki wiec postaram sie dzis cos wtawic (o ile dzieciaki pojda spac o normalnej porze) i co, jeszcze nie usnęły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 03.02.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Na poczatek chciałam sie przywitac : Czesc i czołem:) Troszeczke Was podczytywałam wczesniej od czasu do czasu. Teraz obejrzałam zdjecia- bardzo spojne wnetrza. Gratuluje ealizacji planów i sukcesu PS. Czy mogłabym prosic o informacje na temat "brush aluminium" na scianie w kuchni - to jest farba o takiej strukturze; panel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 03.02.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 wmnich, jestem pod wrażeniemwygląda pieknie, nie bede sie o nic czepiac, bo jestem stara i mam inny gust, ale wrazenie robitroche mało te zdjęcia pokazują, oświetlenie chyba słabe, ale i tak ładnie wygląda.za te pieniądze, kobieto - luksusi po co komu willa z zewnatrz, jak w srodku panele i gołe ściany; ty masz prosto z zewnatrz i wypas w środku, i to jest logiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalisa 03.02.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Witaj wmnich. Domek w środku wygląda cudownie i jest zdecydowanie w moim klimacie. Fajna, funkcjonalna kuchnia, łazienka idealna Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pesce 03.02.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 wmnich, jestem pod wrażeniem wygląda pieknie, nie bede sie o nic czepiac, bo jestem stara i mam inny gust, ale wrazenie robi troche mało te zdjęcia pokazują, oświetlenie chyba słabe, ale i tak ładnie wygląda. za te pieniądze, kobieto - luksus i po co komu willa z zewnatrz, jak w srodku panele i gołe ściany; ty masz prosto z zewnatrz i wypas w środku, i to jest logiczne. Pięknie, nie pozostaje mi nic innego jak tylko podpisać się z tym co Zielony Ogród prawi. NIe moja stylistyka ale podziwiam konsekwencję. I właśnie takie podejście: z zewnątrz niepozorny domek a w środku wypas i widać , że nie są to rzeczy z najniższej półki. Dom ma byc dla Was a nie aby cieszyć oko sąsiada. Niestety wiele osób budujących hołduje zasadzie : pan na ulicy a bieda w kamienicy. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz: niech się dobrze mieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 03.02.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Witam!Mnie się bardzo podoba łazienka, zwłaszcza podświetlenie LED-ami, nadaje uroku.U siebie w mieszkaniu mam kuchenkę na gaz i jeden palnik elektryczny- kupiona taka, jakby któregoś medium "zbrakło". Elektryczna używana była może ze 2 razy w ciągu 15lat.Kuchnia to nie mój zakątek domu, ale nigdy nie zdecydowałbym się na zlew z nierdzewki, ew. taki z fakturą ("ryflowany"). Stale na tym widać jakieś plamki.Takie coś granitowe mi się widzi (kolor przykładowy):http://i39.tinypic.com/rwtnoi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 03.02.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Bardzo ładna ta kuchnia i łazienka, tylko ta chińska wanna nie bardzo pasuje do tej ładnej łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 03.02.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 (edytowane) Naprawde ładnie ten domek zrobiony w środku ! coś podobnego ma jasiek71 (również ładny ) i razem macie hmmm nooo... średni widok zewnętrzny ale srodeczek to majstersztyk wychodzi na to że i za małe pieniązki można zbudować swoj WŁASNY domek, zlewem się nie przejmuj wbrew pozorom bardzo łatwo się czysci taki zlew(sam mam czarny) genralnie super sprawa i fajne klimaty ! Ps a zytko super to okreslił.... z tym domem... sam mam takiego sąsiada... sprzedam mu ten tekst...ciekawe czy się skapnie Edytowane 3 Lutego 2012 przez Piotrek42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 03.02.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Witam i GRATULUJĘ.bardzo mi się podoba kuchnia i łazienka oczywiście też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts